iyide niye serbest bıraktınız arkadaş !!
Aklım almıyor nasıl bir gevşeklik nasıl bir utanmazlık ahlaksızlık buda öyle rahatça davranıyor şöför demiyomu napıyon diye yolcular bir tane vurmuyormu sağlam kafayı yicem yaa ne ikim bir adalet nasıl hukuk var cinsel taciz diye bir ceza sistemi var nasıl serbest kalıyor vallah okuduğum bölümede geleceğimede gram inancım kalmadı...
Allah o kızcağıza sabır versin. Çok zor . Yaşanan olay çok aşşağılık , nasıl atlatır bilemiyorum.
A.G. Öztürk o muavini rahat bırakmaz rahat yaşatmaz diye düşünüyorum.
Sonuçta " MAFYA DEĞİL İŞ ADAMI " bir kişilik herkesin bildiği gibi.
Namus ırz konusunda hassas ve pek taviz verecek bi insan değil ;
Zira şirketine itibar ve dolaylı yoldan para kaybettirene hiç anlayış göstereceğini düşünmüyorum.
Ne mafyasi ya ? Mafyamiymis ozturk ? Cezasini kesmek icin mafya takilmaya gerek yok. Adam olmasi yeterli. Adamsa o pc kurusuna geregini yapmasi gerekir.
Bugün kendi derdim vardı. Ales sonuçlarını bekledim bütün öğlen. Ekşiden takip ediyordum açıklanmasını bu başlığı gördüğümde trol sandım. Gerçek olamayacak bir haberdi. Gerçek olduğunu şirket yetkilerinin açıklamasından ve bütün haber sitelerine yayılmasından öğrendim. Derdimi seveyim dedim. Psikolojim bozuldu. Yurt dışında eğitim alırken toprağını özleyip geri dönen bir genç olarak söylüyorum. Çok utandım , kanım dondu, keşke o otobüste olsaydım. Canım sıkıldı abiler , bu düşüncede hayvanları yaratanlar belli.Hala bunlara taviz veren her kimse bu işte payı var.
bizim ülkemizde kadına yönelik bu olaylar inanılmaz bir safhaya ulaşmış durumda.Kadına yönelik bu olaylar bir yana bunun cezasız kalması veya
çok az bir ceza ile dosyanın kapanması gibi.Ve günden güne ilerliyor.
2 gün gece 23:00 civarı bir arkadaşımla maltepe sahilde cevahir otelin ordan bostancı tarafına doğru yürüyüş yapıyorduk,
yorulduk otobüs durağının oralarda biraz oturalım dedik.10 dakika sonra bi bayan geldi karşı yoldan adres sordu
minübüs caddesinde bi yer sordu biz de tarif ettik.Neyse yanımızdan ayrıldı tarif ettiğimiz gibi gidiyordu.
Arkadaş kadın maltepe ışıklardan girene kadar 2 tane araba durdu yanında laf atıp gittiler.
Sonra hızlı adımlarla yanına gittik izin verirseniz gideceği yere kadar bırakalım dedik.Kadın resmen korkmuş ki normal.
Yani yolda orda burda tek başına bir bayan bişi yapamayacak mı bu ülkede.
Annem her sabah sahile saat 7 gibi yürüyüşe gidiyor.Hergün bunun kavgasını yapıyoruz sabah gitme diye.
Çünkü etraf gerçekten ama gerçekten çok kötü.Ha bunun sonu nasıl gelecek o da büyük bir soru işareti.
Ne yazık ki bunu o kıza bizler yaptık arkadaşlar.
Duyarsızlaşmamız ve aman bir tarafım öpülmesin ama ayranım da dökülmesin kafasından dolayı bunu yapan adam hiç bir ceza almadan devam edecek hayatına.
Ekşi'de konuyu açan erkek arkadaşıymış. Çok acı bir durum, kimse başına gelsin istemez ama burada herkes cezasını ailesi versin diyor. Ezilenin değil ezenin yanında olup cezaların hafifletici unsurlarının daha fazla olduğu bir hukuk sisteminde bu çözülmezken neden başkası bunu yapmak zorunda? Sizler kadar sinirliğim koskoca otobüstü onu yapan adamı görsen duysan hemen anlasan elimden alamazlar benim. Ama bu adamın bu kadar çabuk bir şekilde salıverilmesi ne anlama geliyor bilmiyorum.
Tepkimizi sadece adama ve yozlaşmış düşüncelere değil bozuk düzene de koymamız gerekiyor.
Ama işte aynı hesaba geliyoruz, bana ne diyoruz bu sorunu yaşayan ilgilensin.
2 sene önce kız arkadaşımla gezerken 4-5 kişinin ben oradayken fiziksel ve sözlü tacizi yüzünden mahkemelik oldum. Olanların yanı sıra adamlar ortadan kaybolduğu gibi açtığım davadan da herhangi bir sonuç veya başka bir şey çıkmadı. Şimdi başınıza geldiğini hayal edin. Ve elinizden bir şeyin de gelmediğini. Ne yapacaksınız söylesenize?
Biz ne safız arkadaş, ben hala yolda tek yürüyen bayan varsa ve arkasında yürüyorsam kendimi rahatsız hissedip karşı kaldırıma geçiyorum.
Biz böyle gördük, böyle büyüdük. Bakmadık mı güzel kız görünce baktık elbet ama taciz etmedik. Hoşlandıysak gittik konuştuk.
forumda belki 10. yazışım cezalar hafif oldukça bunların sonu gelmez, gelmeyecek te. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek te çözüm değil.
Bu gün ona yarın sana. Bir de olayın diğer yüzü var, o otobüste olup bu lavuğa vursan şikayetçi olur darptan sen ceza alırsın o serbest kalır.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Umarım o kansızın adı soyadı ifşa edilir. Kendi anası bacısı ile aynı sofrada yemek yemeye yüzü kalmaz. İsmi gideceği her işyerinde önüne çıkar.
Otobüste tepki gösteren olmamış diyorlar olsa emin olun döven adam ceza alır bu kansız serbest kalır.
Burada asarım keserim yazmanın alemi yok bu sabah önümüze atlayan minibüs için servisten indim bi baktım sadece ben inmişim.
Umarım adı ve fotoğrafı her yerde ifşa edilir. İnsan içine çıkacak haysiyeti kalmaz.
10 kere yazdım,sildim.Polise,savcıya,adalete zerre güvenim yok artık.Bu ülkenin gerçek delikanlıları var.Onlar,bu yaratığın cezasını 3 vakte kadar keserler.
Patronu neyse çalışanı da odur...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Gerçekten utanç verici bir durum.
Maalesef Adalet konusunda Ülke olarak gelişim gösteremiyoruz.
Her konuda yapılan reformlar takdire şayan fakat Adalet Ülkemizin kanayan yarası olmaya devam ediyor.
Yeni Anayasada mutlaka idam olmalı ve bu tür suçlarda mağdurun kısas isteği mutlaka yerine getirilmeli.
Asansörde damacana sikenlerin yakalanıp normal karşılandığı ve ceza almadığı ülkemizde, bunu çocukken okuyan şimdi muavin olan böyle yaratıkların yaptıkları geleceğin daha vahim olduğunun göstergesidir.
İnsana, hayvana, damacanaya vs yapılan tecavüz veya girişimlerde suçlunun organı kesilip hadım edilmediği sürece bu olayların arkası gelecek. Ama 2 tane zike balta vurulursa bu işlere yeltenmeye niyetli olanların gözü korkar. Çoğu olayın önüne geçilir.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
O kadar ülkesine bağlı olan ben bile bu ülkden nefret etmeye basladım
bence serbest bırakmaları iyi olmuş, tutuklu yargılasalar en az 1 sene sürecek, mahkemeler değişecek falan olay soğuyacak.
serbest bıraktıklarına göre kızın babası, abisi, arkadaşı, sevgilisi artık kim varsa tutuştursun tinercinin eline 100 lira gereğini yapsın.
bu ülke artık polis ya da savcı-hakimden beklenti duyulacak ülke olmaktan çoktan çıktı. Maalesef kendi adaletini kendin sağlamak zorundasın bu tip durumlarda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)