User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
194 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Metro turizm rezilligi

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide niye serbest bıraktınız arkadaş !!
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Aklım almıyor nasıl bir gevşeklik nasıl bir utanmazlık ahlaksızlık buda öyle rahatça davranıyor şöför demiyomu napıyon diye yolcular bir tane vurmuyormu sağlam kafayı yicem yaa ne ikim bir adalet nasıl hukuk var cinsel taciz diye bir ceza sistemi var nasıl serbest kalıyor vallah okuduğum bölümede geleceğimede gram inancım kalmadı...
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah o kızcağıza sabır versin. Çok zor . Yaşanan olay çok aşşağılık , nasıl atlatır bilemiyorum.

A.G. Öztürk o muavini rahat bırakmaz rahat yaşatmaz diye düşünüyorum.

Sonuçta " MAFYA DEĞİL İŞ ADAMI " bir kişilik herkesin bildiği gibi.

Namus ırz konusunda hassas ve pek taviz verecek bi insan değil ;

Zira şirketine itibar ve dolaylı yoldan para kaybettirene hiç anlayış göstereceğini düşünmüyorum.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne mafyasi ya ? Mafyamiymis ozturk ? Cezasini kesmek icin mafya takilmaya gerek yok. Adam olmasi yeterli. Adamsa o pc kurusuna geregini yapmasi gerekir.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün kendi derdim vardı. Ales sonuçlarını bekledim bütün öğlen. Ekşiden takip ediyordum açıklanmasını bu başlığı gördüğümde trol sandım. Gerçek olamayacak bir haberdi. Gerçek olduğunu şirket yetkilerinin açıklamasından ve bütün haber sitelerine yayılmasından öğrendim. Derdimi seveyim dedim. Psikolojim bozuldu. Yurt dışında eğitim alırken toprağını özleyip geri dönen bir genç olarak söylüyorum. Çok utandım , kanım dondu, keşke o otobüste olsaydım. Canım sıkıldı abiler , bu düşüncede hayvanları yaratanlar belli.Hala bunlara taviz veren her kimse bu işte payı var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim ülkemizde kadına yönelik bu olaylar inanılmaz bir safhaya ulaşmış durumda.Kadına yönelik bu olaylar bir yana bunun cezasız kalması veya
    çok az bir ceza ile dosyanın kapanması gibi.Ve günden güne ilerliyor.

2 gün gece 23:00 civarı bir arkadaşımla maltepe sahilde cevahir otelin ordan bostancı tarafına doğru yürüyüş yapıyorduk,
    yorulduk otobüs durağının oralarda biraz oturalım dedik.10 dakika sonra bi bayan geldi karşı yoldan adres sordu
    minübüs caddesinde bi yer sordu biz de tarif ettik.Neyse yanımızdan ayrıldı tarif ettiğimiz gibi gidiyordu.

Arkadaş kadın maltepe ışıklardan girene kadar 2 tane araba durdu yanında laf atıp gittiler.
    Sonra hızlı adımlarla yanına gittik izin verirseniz gideceği yere kadar bırakalım dedik.Kadın resmen korkmuş ki normal.

Yani yolda orda burda tek başına bir bayan bişi yapamayacak mı bu ülkede.

Annem her sabah sahile saat 7 gibi yürüyüşe gidiyor.Hergün bunun kavgasını yapıyoruz sabah gitme diye.
    Çünkü etraf gerçekten ama gerçekten çok kötü.Ha bunun sonu nasıl gelecek o da büyük bir soru işareti.

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yazık ki bunu o kıza bizler yaptık arkadaşlar.

Duyarsızlaşmamız ve aman bir tarafım öpülmesin ama ayranım da dökülmesin kafasından dolayı bunu yapan adam hiç bir ceza almadan devam edecek hayatına.

Ekşi'de konuyu açan erkek arkadaşıymış. Çok acı bir durum, kimse başına gelsin istemez ama burada herkes cezasını ailesi versin diyor. Ezilenin değil ezenin yanında olup cezaların hafifletici unsurlarının daha fazla olduğu bir hukuk sisteminde bu çözülmezken neden başkası bunu yapmak zorunda? Sizler kadar sinirliğim koskoca otobüstü onu yapan adamı görsen duysan hemen anlasan elimden alamazlar benim. Ama bu adamın bu kadar çabuk bir şekilde salıverilmesi ne anlama geliyor bilmiyorum.

Tepkimizi sadece adama ve yozlaşmış düşüncelere değil bozuk düzene de koymamız gerekiyor.

Ama işte aynı hesaba geliyoruz, bana ne diyoruz bu sorunu yaşayan ilgilensin.

2 sene önce kız arkadaşımla gezerken 4-5 kişinin ben oradayken fiziksel ve sözlü tacizi yüzünden mahkemelik oldum. Olanların yanı sıra adamlar ortadan kaybolduğu gibi açtığım davadan da herhangi bir sonuç veya başka bir şey çıkmadı. Şimdi başınıza geldiğini hayal edin. Ve elinizden bir şeyin de gelmediğini. Ne yapacaksınız söylesenize?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yazık ki bunu o kıza bizler yaptık arkadaşlar.

Duyarsızlaşmamız ve aman bir tarafım öpülmesin ama ayranım da dökülmesin kafasından dolayı bunu yapan adam hiç bir ceza almadan devam edecek hayatına.

Ekşi'de konuyu açan erkek arkadaşıymış. Çok acı bir durum, kimse başına gelsin istemez ama burada herkes cezasını ailesi versin diyor. Ezilenin değil ezenin yanında olup cezaların hafifletici unsurlarının daha fazla olduğu bir hukuk sisteminde bu çözülmezken neden başkası bunu yapmak zorunda? Sizler kadar sinirliğim koskoca otobüstü onu yapan adamı görsen duysan hemen anlasan elimden alamazlar benim. Ama bu adamın bu kadar çabuk bir şekilde salıverilmesi ne anlama geliyor bilmiyorum.

Tepkimizi sadece adama ve yozlaşmış düşüncelere değil bozuk düzene de koymamız gerekiyor.

Ama işte aynı hesaba geliyoruz, bana ne diyoruz bu sorunu yaşayan ilgilensin.

2 sene önce kız arkadaşımla gezerken 4-5 kişinin ben oradayken fiziksel ve sözlü tacizi yüzünden mahkemelik oldum. Olanların yanı sıra adamlar ortadan kaybolduğu gibi açtığım davadan da herhangi bir sonuç veya başka bir şey çıkmadı. Şimdi başınıza geldiğini hayal edin. Ve elinizden bir şeyin de gelmediğini. Ne yapacaksınız söylesenize?
    Öncelikle geçmiş olsun

Mahkemelik oldum derken olayı gerçekleştirenler mahkemeye çıkıp da mı hiç bişi olmadı yoksa bi karar çıktı da adamlar sonradan mı kayıplara karıştı?
    tutuksuz yargılanma durumu vs gibi?

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeterli delil olmadığı için takipslzlik kararı verildi.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz ne safız arkadaş, ben hala yolda tek yürüyen bayan varsa ve arkasında yürüyorsam kendimi rahatsız hissedip karşı kaldırıma geçiyorum.

Biz böyle gördük, böyle büyüdük. Bakmadık mı güzel kız görünce baktık elbet ama taciz etmedik. Hoşlandıysak gittik konuştuk.

forumda belki 10. yazışım cezalar hafif oldukça bunların sonu gelmez, gelmeyecek te. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek te çözüm değil.

Bu gün ona yarın sana. Bir de olayın diğer yüzü var, o otobüste olup bu lavuğa vursan şikayetçi olur darptan sen ceza alırsın o serbest kalır.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım o kansızın adı soyadı ifşa edilir. Kendi anası bacısı ile aynı sofrada yemek yemeye yüzü kalmaz. İsmi gideceği her işyerinde önüne çıkar.

Otobüste tepki gösteren olmamış diyorlar olsa emin olun döven adam ceza alır bu kansız serbest kalır.

Burada asarım keserim yazmanın alemi yok bu sabah önümüze atlayan minibüs için servisten indim bi baktım sadece ben inmişim.

Umarım adı ve fotoğrafı her yerde ifşa edilir. İnsan içine çıkacak haysiyeti kalmaz.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hndcrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim ülkemizde kadına yönelik bu olaylar inanılmaz bir safhaya ulaşmış durumda.Kadına yönelik bu olaylar bir yana bunun cezasız kalması veya
    çok az bir ceza ile dosyanın kapanması gibi.Ve günden güne ilerliyor.

2 gün gece 23:00 civarı bir arkadaşımla maltepe sahilde cevahir otelin ordan bostancı tarafına doğru yürüyüş yapıyorduk,
    yorulduk otobüs durağının oralarda biraz oturalım dedik.10 dakika sonra bi bayan geldi karşı yoldan adres sordu
    minübüs caddesinde bi yer sordu biz de tarif ettik.Neyse yanımızdan ayrıldı tarif ettiğimiz gibi gidiyordu.

Arkadaş kadın maltepe ışıklardan girene kadar 2 tane araba durdu yanında laf atıp gittiler.
    Sonra hızlı adımlarla yanına gittik izin verirseniz gideceği yere kadar bırakalım dedik.Kadın resmen korkmuş ki normal.

Yani yolda orda burda tek başına bir bayan bişi yapamayacak mı bu ülkede.

Annem her sabah sahile saat 7 gibi yürüyüşe gidiyor.Hergün bunun kavgasını yapıyoruz sabah gitme diye.
    Çünkü etraf gerçekten ama gerçekten çok kötü.Ha bunun sonu nasıl gelecek o da büyük bir soru işareti.

kadını çocuk doğurma makinesi, başlık parası, gelir kaynağı, ikinci sınıf vs. gören okadar büyük kesim olduktan sonra üzülerek daha nasıl abukluklar göreceğiz acaba
    1881 - 193

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 kere yazdım,sildim.Polise,savcıya,adalete zerre güvenim yok artık.Bu ülkenin gerçek delikanlıları var.Onlar,bu yaratığın cezasını 3 vakte kadar keserler.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Patronu neyse çalışanı da odur...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten utanç verici bir durum.
    Maalesef Adalet konusunda Ülke olarak gelişim gösteremiyoruz.
    Her konuda yapılan reformlar takdire şayan fakat Adalet Ülkemizin kanayan yarası olmaya devam ediyor.

Yeni Anayasada mutlaka idam olmalı ve bu tür suçlarda mağdurun kısas isteği mutlaka yerine getirilmeli.

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patronu neyse çalışanı da odur...
    Rezilliği paralele bağlamış bir de arsızlar
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Asansörde damacana sikenlerin yakalanıp normal karşılandığı ve ceza almadığı ülkemizde, bunu çocukken okuyan şimdi muavin olan böyle yaratıkların yaptıkları geleceğin daha vahim olduğunun göstergesidir.

İnsana, hayvana, damacanaya vs yapılan tecavüz veya girişimlerde suçlunun organı kesilip hadım edilmediği sürece bu olayların arkası gelecek. Ama 2 tane zike balta vurulursa bu işlere yeltenmeye niyetli olanların gözü korkar. Çoğu olayın önüne geçilir.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar ülkesine bağlı olan ben bile bu ülkden nefret etmeye basladım

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence serbest bırakmaları iyi olmuş, tutuklu yargılasalar en az 1 sene sürecek, mahkemeler değişecek falan olay soğuyacak.

serbest bıraktıklarına göre kızın babası, abisi, arkadaşı, sevgilisi artık kim varsa tutuştursun tinercinin eline 100 lira gereğini yapsın.

bu ülke artık polis ya da savcı-hakimden beklenti duyulacak ülke olmaktan çoktan çıktı. Maalesef kendi adaletini kendin sağlamak zorundasın bu tip durumlarda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)