User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
194 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Metro turizm rezilligi

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metro Turizm'in üst yöneticileri ***** partiliyse bir kerecik cumshottan bir şey olmaz deyip kapatırlar konuyu.

45 tane erkek çocuğu tecavüze uğradı,kırk beş yazıyla da yazayım.Bakan çıktı bir kereden bir şey olmaz dedi konu kapandı gitti.

Bu olayın duyuluşu ekşisözlükten başladı.Ekşisözlük deyince adamların aklına direk oovv cehape zihniyeti!! geliyor direk.

***** partili olduğu çok belli olan birisi yorum yapmış habere.Yazıyorum aşağıya.

''Muavin atmasa erkek arkadaşı atacaktı yüzüne o sıvıyı değişen bişi yok.tek başına bi kız şehirlerarası erkek arkadaş ziyareti yapıyorsa müzeleri gezmek için değildir.!Ayrıca o sıvıyı onun babasının yüzüne atmalı yetiştirdiği kıza bak yazık boşuna yaşamış...''

Abi ceza puanım 35 olmuş ben tepkimi ağzımı bozmadan buraya uygun kelimelerle taşımayı şuan için başaramıyorum.Bunların yaşadığı müslümanlıksa ben kafirin bayrak sallayanıyım.

Ey kurban olduğum Allah'ım..Benim bu dünyadaki imtihanım,özellikle gençliğim,neden 2002 den sonra çomar grafiğinin 80 derece açıyla yukarı gittiği bir döneme denk geldi ki ?

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paralelin işi gücü yok git yolcunun yüzüne boşal diye adam mı tutacak. Aklınızı s....
    Metro olmasa halimiz nolurdu kimbilir paraler bile ülkeyi yıkmak için metro turizim ile uğraşıyor hülooooooo.

Allahım kimseyi aklıyla evladıyla sınama yarapim amin.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öztürkün cümleleri size tanıdık gelmiyor mu ? Bu yalama bi dönem sonra ulaştırma bakanı olursa ben şaşırmam.

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    "Normal", "medeni" ve "çağdaş" bir ülkede insan bir özür bekler, bir yaptırım ümidi olur, değil mi?

Ama..
    Ama,
    Amaaaaaaaaa....

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    "Normal", "medeni" ve "çağdaş" bir ülkede insan bir özür bekler, bir yaptırım ümidi olur, değil mi?

Ama..
    Ama,
    Amaaaaaaaaa....

Ha, bu arada, insansız otobüs yıllardır var aslında.
    Her gece İETT garajlarına yüzlercesini park ediyorlar.

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otobüs şahıs otobüsü olduğu için kamera yok demiş metro yetkilileri, sorun da burada aslında,
    denetim sıfır, herhangi bir otobüsün üzerine metro yazıp şirkete kişi başı para ödeyince metro truzim oluyor

halili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snan1910 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otobüs şahıs otobüsü olduğu için kamera yok demiş metro yetkilileri, sorun da burada aslında,
    denetim sıfır, herhangi bir otobüsün üzerine metro yazıp şirkete kişi başı para ödeyince metro truzim oluyor
    Yeri değil belki ama haftasonu ticari arac fuarına gittim.en ufak fio da travegoya kadar tüm araclarda kamera vardı ve camlarında özel kabin vs lerde monteli idi.sanırsam kamera zorunluluk oldu ticari grubta.

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya yazmayayım dedm ama olmuyor
    birazda olayı türk insanının 1 liranın hesabını yapmasına bağlamak lazım bence
    (son olayla ilgili yazmıyorum)

bu tip sorunlar zamanla otomatik olarak çözülür toplum içinde
    metro turizm denen şirket için konuşuyorum (bu olay ile ilgili değil)

bu koyduğumun şirketi yıllardır ve yıllardır kazalar rezillikler bir sürü vukaatlar yapan bir şirket değilmi?
    haberlerde gazetelerde internette sürüyle ölenlerin resimleri çıkmıyormu? yıllardır?

ee peki niye bu millet ısrarla o otobüslere binleye devam ediyor?
    neden 15tl daha verip başka otobüse binmiyor? b.o.k mu var?
    binme a.koyduğumun otobüsüne?
    binme ve zamanla firma küçülsün ve kapansın siktirolsun gitsin tarihin tozlu sayfalarında kaybolsun?

ama yoook olurmu hiç, 1 liranın hesabını yapan yüce türk milleti ucuz otobüsü görünce altın madeni bulmuş gibi saldıracak illa.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ucuzdan da ziyade adamların yapılanması aynı akepe araç filosu inanılmaz girmedikleri semt bucak yok özellikle bayram ve yaz dönemlerinde millet firmaya bile bakmıyor ki yeterki yer bulsunlar

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu koyduğumun şirketi yıllardır ve yıllardır kazalar rezillikler bir sürü vukaatlar yapan bir şirket değilmi?
    haberlerde gazetelerde internette sürüyle ölenlerin resimleri çıkmıyormu? yıllardır?

binme ve zamanla firma küçülsün ve kapansın siktirolsun gitsin tarihin tozlu sayfalarında kaybolsun?

ama yoook olurmu hiç, 1 liranın hesabını yapan yüce türk milleti ucuz otobüsü görünce altın madeni bulmuş gibi saldıracak illa.
    abi turkiye şartlarında sanırım en buyuk filo metroda + esenler otogar sazen onların , dinlenme tesislerini saymıyorum bile

bu işin tekeli bence yani küçültme vs işleri çok zor bu adamlar için her yol var sonuçta

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Meselenin sadece para olduğunu düşünmüyorum, otobüslerde yer bulma. Sonuçta herkes birkaç gün önceden bilet alamıyor haliyle son dakika alınan biletlerden ve ***** turizmin sefer bolluğundan ötürü, mecburiyetten alanlar da oluyordur.

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meselenin sadece para olduğunu düşünmüyorum, otobüslerde yer bulma. Sonuçta herkes birkaç gün önceden bilet alamıyor haliyle son dakika alınan biletlerden ve ***** turizmin sefer bolluğundan ötürü, mecburiyetten alanlar da oluyordur.
    Doğru tespit. 5 yıl kadar önce ani bir Bodrum'a araba bırakma işim oldu.Yaz sezonuydu,günlerden Pazar'dı ve aynı gün uçak fiyatları fahişti. Otogara gittim ama bırakın İstanbul'u , Ankara-Bursa-İzmir'e bile 1 tane yer bulamadım. Şans eseri o lanet firmada İzmir'e 1 kişilik iptal edilmiş yer buldum.Daha önceden de sevmediğim firma olmasına rağmen istemeyerekte olsa bindim.. Bodrum-İzmir arası 6.5 saat olur mu arkadaş? Yol güzergahında küçük,büyük ne kadar Gar varsa girip çıktılar. O gün bir kez daha lanet ettim. Çok şükür ki bir daha kullanmak zorunda kalmadım.

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi turkiye şartlarında sanırım en buyuk filo metroda + esenler otogar sazen onların , dinlenme tesislerini saymıyorum bile

bu işin tekeli bence yani küçültme vs işleri çok zor bu adamlar için her yol var sonuçta
    Diğer otobüs firmaların tamamının otobüs sayısı kadar otobüs filosu var adamın elinde. Haliyle bakkala çakkala her köşe bucağa otobüs kaldırıyor ve dolayısıyla özellikle yerel halk tarafından sıkça kullanılıyor. Bunların tarihten silinmeleri için hem fiyat hem de filo olarak rekabet edebilecek birkaç firma gerekiyor kanımca.
    M50b30 - Bumblebee...

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muavin, tekrar göz altına alınıp savcının itirazı üzerine tutuklanıp cezaevine gönderilmiş

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muavin, tekrar göz altına alınıp savcının itirazı üzerine tutuklanıp cezaevine gönderilmiş
    burdan anlasilan o ki, olay eger medyaya dusmeseydi muavin elini kolunu sallayarak hayatina devam edecekti..
    su ulkede medyaya dusmeyen neler neler var daha acaba.. iyice sogudum ya..
    If you have no LAG, you have no turbo..

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahh ahhh onu öyle bir yere atsınlar ki attırmadıkları yeri kalmasın ben ne yaptım nasıl yaptım derken kahrından gebersin pezevenk. Artık hapishanelerde içerde adalet sağlansın ki millet içeri düşeye korksun hukuktan adaletten ümidimizi kestik.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metro turizme geçenlerde izin kullanırken binmiştim.

Otobüsleri tam bir rezalet. Görgüsü olmayan, konuşmaya aciz muavinlere sahipler. Şahsen hizmetten hiç memnun kalmadım.

Günümüzde bütün otobüslerde tablet tarzı koltuk başlıkları var, metrodakilerde sadece tv izleyebiliyorsunuz.

Bu son olay eğer gerçekse cidden hiç ama hiç hoş değil.
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan 2 yıl önce İstanbul-Sivas metroyla geleyim dedim, bana 300 küsür kilometre afedersersiniz çişimi tutturdu şerefsizler.
    Sivas"ta terminalde indiğimde la lavaboya nasıl koştuğumu hatırlamıyorum.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan 2 yıl önce İstanbul-Sivas metroyla geleyim dedim, bana 300 küsür kilometre afedersersiniz çişimi tutturdu şerefsizler.
    Sivas"ta terminalde indiğimde la lavaboya nasıl koştuğumu hatırlamıyorum.
    Kardeşim tekrar olursa git muavinin suratına ise, kimse garipsemez bu saatten sonra
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)