Metro Turizm'in üst yöneticileri ***** partiliyse bir kerecik cumshottan bir şey olmaz deyip kapatırlar konuyu.
45 tane erkek çocuğu tecavüze uğradı,kırk beş yazıyla da yazayım.Bakan çıktı bir kereden bir şey olmaz dedi konu kapandı gitti.
Bu olayın duyuluşu ekşisözlükten başladı.Ekşisözlük deyince adamların aklına direk oovv cehape zihniyeti!! geliyor direk.
***** partili olduğu çok belli olan birisi yorum yapmış habere.Yazıyorum aşağıya.
''Muavin atmasa erkek arkadaşı atacaktı yüzüne o sıvıyı değişen bişi yok.tek başına bi kız şehirlerarası erkek arkadaş ziyareti yapıyorsa müzeleri gezmek için değildir.!Ayrıca o sıvıyı onun babasının yüzüne atmalı yetiştirdiği kıza bak yazık boşuna yaşamış...''
Abi ceza puanım 35 olmuş ben tepkimi ağzımı bozmadan buraya uygun kelimelerle taşımayı şuan için başaramıyorum.Bunların yaşadığı müslümanlıksa ben kafirin bayrak sallayanıyım.
Ey kurban olduğum Allah'ım..Benim bu dünyadaki imtihanım,özellikle gençliğim,neden 2002 den sonra çomar grafiğinin 80 derece açıyla yukarı gittiği bir döneme denk geldi ki ?