User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Samsung Gear Vr hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung Gear Vr hakkında

Arkadaşlar bu sanal gerçeklik gözlüğünü kullananlarınız var mı veya bilgi ve deneyim sahibi olan?
    Geçen gün bi 5-10 dakika denedim çok hoşuma gitti ancak böyle 1,5-2 saatlik bir film izlediğimizde veya
    oyun oynadığımızda uzun vadede gözede herhangi bir zararı var mıdır bilemedim açıkcası.

https://www.youtube.com/watch?v=RQ4gp-_XHvk

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Goze zarari hala tartisiliyor. Amadaha onemlisi 2 saat boyunca kafanizin dibinde duran cihazin yaydigi radyasyon. Eger alirsaniz benim tavsiyem cihaz ucak modundayken kullanin

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    telefon alırken yanında veriyolardıda biraz sorunca şuanlık gerek görmediğime karar verdim 10 kereden sonra kullanmam diye. uyumlu telefonda olmadan tek başına gözlük kullanılmıyor. biraz daha gelişşin bagımsızlıgını ilan etsin bu tarz gözlükler ozaman muhtemelen 250 300 den fazla olur belki ama parasının hakkını verir
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun mevcut geldiği noktayı merak eden arkadaşlar şu iki modeli google da aratabilirler

oculus rift
    htc vive

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung'un ki sunulana göre para değil, alınır.
    Bir süre geçince sıkılma olayı var, ancak yeni oyun program vs. sürekli çıkıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samsung'un ki sunulana göre para değil, alınır.
    Bir süre geçince sıkılma olayı var, ancak yeni oyun program vs. sürekli çıkıyor.
    abi sırf gözlük olsa süperde galaxy s6 s7 ve note5 serisinden bir telefon yoksa birde onunu ücretini dahil edince 2-3+ ilralık oluyorsun en iyi ihtimalle
    1881 - 193

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sırf gözlük olsa süperde galaxy s6 s7 ve note5 serisinden bir telefon yoksa birde onunu ücretini dahil edince 2-3+ ilralık oluyorsun en iyi ihtimalle
    piyasada 50 60 liraya gözlük dolu ben kullandım emin olun alayı aynı işi görüyor. buna verilen para yazık
    "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasada 50 60 liraya gözlük dolu ben kullandım emin olun alayı aynı işi görüyor. buna verilen para yazık
    bu ürünler telefona uygun olarak üretilmiyor mu?şundan dolayı soruyorum ben de ıphone kullanıyorum suan.
    yani ona uygun olarak da gözlük var mı dediğiniz gibi?

alıntı yaptığınız arkadaş yazmış bunun için desteklenen telefon da alınmalı diye o yüzden soruyorum bilmediğimden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hndcrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ürünler telefona uygun olarak üretilmiyor mu?şundan dolayı soruyorum ben de ıphone kullanıyorum suan.

alıntı yaptığınız arkadaş yazmış bunun için desteklenen telefon da alınmalı diye o yüzden soruyorum bilmediğimden.
    aynen öyle ben sırf alıyım yeğene verim seyretsin takılsın diye düşünmüştüm satış elemanıda telefonsuz calısmıyor abi olmaz dedi. cihazı kullanmak için telefonu içine takıyorsunuz gözlüğü

söyleki : 1.48den itibaren izlerseniz

https://www.youtube.com/watch?v=GJleNSCdvWI

1881 - 193

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hndcrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Evet piyasada 50-60 liraya bütün cihazlara uyum sağlayanlar var. Ama samsung un ki kadar başarılı değiller.
    Gear vr ın kendi içinde ayrı bir gyro sistemi mevcut bu yüzden hareketlerinizi daha hassas algılayıp daha gerçekçi sonuç veriyor. Birde 50-60 liralıklarda saece video izleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Samsung da yandaki tuşlar ile oyun oynamakta mümkün. Birde 2-3 ufak kendi uygulaması var sinema izlemek gibi...

Eğer samsung cihazınız varsa çok mantıklı fiyatına göre baya başarılı bence.

IPhone da çözünürlük düşük olduğu için sorun olabilir görüntüde. Plus bir nebze daha başarılı olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle ben sırf alıyım yeğene verim seyretsin takılsın diye düşünmüştüm satış elemanıda telefonsuz calısmıyor abi olmaz dedi. cihazı kullanmak için telefonu içine takıyorsunuz gözlüğü

söyleki : 1.48den itibaren izlerseniz

https://www.youtube.com/watch?v=GJleNSCdvWI

gözlüğün neden ucuz olduğu anlaşıldı

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayran sorulunca tahtırevan var sandıydım. Gözlük bu, illaki birşeye takılıyor
    Google'un kağıttan kartondan gözlüğü var, o diğer telefonlara da takılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    80 lerin sonlarını hatırlıyorum elde ufak atariler olurdu.gelinen noktaya bak
    o zamanda böyle bişi ile karşımıza çıksalar tanrı falan sanırdık herhalde

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ortağı olduğum şirkette ağırlıklı olarak Virtual Reality üzerine çalışıyoruz.

Oculus , GearVr için uygulamalar ve deneyimler geliştiriyoruz. Bizim çok işimize yarıyor. Bitmemiş bir inşaatı modelleyerek müşteriye göstermekten tutun , Hatıra ormanına dikilen ağaçların 40 yıl sonra nasıl gözükeceğine kadar bir çok proje de kullanıyoruz.

Bireysel kullancılar için ise 2 3 saat oyalanıp kurcalamak güzel ama sonra sadece eşe dosta hava atmaya yarıyor.

Ofiste 10 kadar Sanal gerçeklik gözlüğü var , arkadaşım ya da müşteri denemek istemediği sürece yerinden çıkartan yok.

Atıl durumda duruyor.

Şöyle de bir gerçek var tabi , teknolojinin geldiği noktada yakında Herşey VR üzerine olacak.

Çok büyük teknoloji devleri VR yatırımı yapıyorlar.

Bugün dokunmatik ekrana şaşırmıyorsak 3 4 sene sonra VR hayatımızın parçası olacak.

Ama Şu an bir çok ürün Developer aşamasında , son kullanıcı için israftan başka bir şey değil Gear VR.

Çok Çok merak eden varsa gitsin teknosa samsung store gibi yerlerde denesin, GEar hepi topu o kadar zaten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)