User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
102 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Trafikte çok ağır küfür eden kadın sürücüye ne demeli/yapmalı?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    banada mahmutbey gişelere girerken en soldan cekilsin sellektör attım kazık frene asıldı, bidaha attım bidaha asıldı, artık dedim suyun ısındı s...m seni diye tam yanına geldim yarı belime uzandım sövmeye kilitli şekilde bir baktım kadını görünce yadırgamadım ya napıosun diyorum korktum sellektörden diyo

sadece erkek küfredebilir diye bişey yok orası ayrı konuda çok şuursuz lafın nereye gidecegine bakmadan sövenleri oluyor örnekteki gibi,tabi esenyurt olmasıda ayrı mevzu illa oturan eden vardır herkes alınmasın ama biryerin büyük çogunlugumu keko olur
    1881 - 193

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kadını da erkeği de insan değil.. İğrenç bir hale geldi memleket..

Geçen gün benzeri bir olay benim başıma geldi. Saat 12 sularında Zincirlikuyu'dan boğaz köprüsüne bağlanıyorum. Yayanın teki, boğaz köprüsüne inen araç yolunda yoldan yürüyor. Arkasından gelen arabaya sinirlendi, bağırmaya başladı.

Arabada 2 orta yaşlı bayan var. Ben de bu bayanların arabasının yanındayım.. Oro..spu demeye başladı, bayanlardan herhangi bir küfür olmamasına rağmen. camımı açtım "ayıp, ayıp senin de eşin annen var" dedim..
    "Sen karışma lan sana ne o.. çocuğu" dedi.

Küfretme vs derken özellikle ağzımı bozmadım, geldi tükürdü, aynama vurdu. Sonra geri gitti.

Bu sefer durup ben bağırmaya başladım yine küfürsüz şekilde, geldi yanıma. Bu noktadan sonra ben de aynı şekilde sövmeye başladım.. Sonrasında Benden bir yumruk - ondan bir tekmelik ufak bir temas oldu; araya girenler ve herifin "hadi suratıma atsana bir yumruk" sözü ile uzatmama kararı aldım. Puşt muhtemelen darp izi istiyordu "haklı" konuma geçmek için. Ben devamını getirmeyince o da getirmedi. Sonrasında araya girenlerin telkini ile ben yoluma, o yoluna gitti.

Motorcu bir abi ile girdiğimiz dialog olaydan sonra düşündürdü beni;

- Değer mi?
    * Abi senin de benim de annem var. Böyle bir it çıkıp oro.spu dese kimse ses çıkarmayacak mı?
    - Senin eşin, çoluğun çocuğun yok mu? böyle bir it seni bıçaklasa ne olacak?
    *Haklısın..

Bir yandan sırttaki başkalarına karşı sorumluluk, bir yandan böyle köpeklere kimsenin tepki göstermemesi..
    Epey düşündüm bir daha olsa aynı hareketi yapmalı mıyım yapmamalı mıyım diye ama... Hala bilemiyorum cevabı.. Sorumluluklar "duyma" diyor, insanlık "tepki ver" diyor..

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @tolga_kaan

Psikopatlık değil cidden, benim ortağın arabası bendeydi, cem yılmaz dinliyomuş arabada, sabah çıktım dinleye dinleye gidiyorum, gülüyodum da bi yandan. O ruh halinden nerelere getirdi. E şimdi günü kötü geçen ya da hali hazırda sinirli olan bi adama, bide kadına karşı duruşu ve bakışı farklı olan birine o lafı edersen, ne olacağı belli olmaz. Kocası gelse ne olacaktı, senin karın bunu dedim diyecektim, büyük ihtimalle özür dileyecekti. Yok kafası çalışmıyosa adamın da başka bişey derse, Esenyurt meydan muharebesi
    Hepsi anlık emin ol. 1 Hafta ya da 1 ay sonra normale dönüyorsun. Yaya geçidinde arabaya vuran + küfür eden bir armut ile kavga ettim. Vura vura 30 metre kadar gitmişiz. O an sinirle gözün görmüyor hırsını alamayıp kafasını betona vurasın geliyor.

Sonra ne oldu biliyor musun, polis geldi bu armut şikayetçiyim dedi ekip arabasına bindirirken düştü bayıldı, sana yemin ediyorum hayatımda en korktuğum andı.

Gözümün önünden uzun metraj film geçti, aha dedim oğlum ... tuttun şimdi. Adam orda ölse hayatın kaydı.

Kimin ne olduğu belli değil o gün o araç şirketin değil kendi aracım olsa şuan %99 içerdeydim. Gerek yok yani, gül geç.

Dışarıda sevdiklerinle yaşanacak süper bir hayat var. S.et gitsin. Bunu yapmak kolay değil ama yaşadığım için biliyorum değmez inan bana.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim bir karşı komşu var
    çok şükür bu tarz durumlara karşı idmanlıyız.Mahallede tek onun sayesinde huzur içinde yaşıyoruz kadın herkese salça küfür dersen var hakaret dersen var takmıyoruz artık geçiyoruz.Tabi her zaman bu böyle olmaz birinin tersine gelir kadının sonu olur gerçekten ayarsız bir kadın
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kaç defa rastgeldiğim bir olay kadın şoförden küfür yeme meselesi ;
    kahkaha atıp basıp gitmek en güzeli
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim s. et, yengeyle anne babayla yemek yiyecek günlerin var, çocuğun varsa onu sevip gezdirecegin günler var. o şopar sana küfürler etse nolur etmese nolur, yukarda dendiği gibi "yaşama ihtimalimiz olan" süper bi hayat var, bu ihtimali ortadan kaldırıp kendimizi en kotusune mecbur etmeye ne gerek var. varoş işte *** karısı boşver.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün akşam iş çıkışıda bana bir amca denk geldi rahat 50 var yaşı inip vursan düşer ölür gider. Emniyetten geldi kaynak yapmaya çalışıyor sokmadım. Biraz devam ettik yan yana müziğin sesi biraz açıktı duymadım yandan bağırıyormuş meğerse. Dursana diyip üstüme kırmaya çalışıyor hiç kaçmadım bile sesimi de çıkarmadım sektir git dedim o dahada çıldırdı dur bak arabana vururum diyor ya sabır diyip devam ettim bir km arkamdan geldi geçemiyor da en son çıkacağım çıkıştan çıktımda kurtuldum. Durup insen değmez biran önce eve gitmeye uğraşıyor insan gelip çekiyor vallahi böyleleri. birkaç sene önce olsa çoktan dururdum orada ama biraz yaş ilerledikçe insan başına iş almamak için sabır çekip devam ediyor.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    küfürün erkeği kadını olmuyor, bence en büyük acizlik.

Öyle bir durumda sanırım; gülümse çekiyorum diyip güzel bir el hareketiyle yoluma devam ederdim. bu da doğru değil ama kan beyne sıçrayınca sanırım yapabileceğim en kötü şey bu olurdu ...

redlight'ta ablalarla pazarlık yapan memleketlilerime ablaların yaptığı buydu
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle kahpeler her yerde kadın olmanın, nasılsa vuramaz bişey yapamaz rahatlığıyla her türlü pisliği yapıyor. bir olur iki olur üçüncüsünde dikerler ama

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biber gazı sıkıp kaçıcaksın , bazı kadınlar direk biber gazı sıkmaya çalışyorlar

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafikte kadınlarla tartışmak gereksiz umursamayıp devam etmek en doğrusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı durum başıma geldi bana yol vermedi bende onun önündeki arabanın önüne geçince ne olduysa delirdi güvenlik şeridinden önüme geçmeye çalıştı o sırada önüne başka araba çıktı iyice delirdi sonunda güvenlik şeridinde yanıma geldi. iki kız 25-30 yaşlarında trafik dur kalk camım kapalı bağırıyor sadece baktım ilerde polisi gördü hemen şikayet etti polis önüme geldi beni durdurdu, "bakın bende kamera var beni sıkıştırdığı her görüntü kayıtlı onu durdurmazsan sakın beni durdurma dedim" iki kelime etti "iyi yolculuklar" Kamera olmasa belkide onlar şirine ben gargamel olucaktım.....
    O sebeple bayan küfür mü ediyor ne halt ediyorsa camımı kapar devam ederim.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normalde haklısın biraz ağır söz fakat durduk yere biri gelip paso küfrederse hak etmiş olmaz mı?

Ben de zaten gelip durduk yere birine küfür etmem ki. O kadar terbiyesiz değilim fakat yapılan olaya baktığımızda zaten terbiyeli düzgün bir insan olsa hani kullanan arkadaşta hata dahi olsa bir korna çalıp uyarıp devam ederdi.

Tabi yine de öyle yazmasam daha iyi olurdu.

Selam
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada sırf bu tarz olaylardan kurtulmak adına önceki aracıma komple film çektirmiştim. Gündüz bile görünmüyordu içi dolayısıyla kafa çok rahat oluyor. Şimdi muayeneye gireceğim çıktığım gibi ilk işim komple cam filmi yaptırmak. Cidden o kadar rahat oluyor ki
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumca ne psikopatmışız arkadaş lastik yaranlar, tokat atanlar, bujiyle cam kıranlar

Geçen biri bana sağ kapımdan sabahın görü kamikaze dalışı yapıyordu az kaldı.
    Korna selektör durmadı (kadın olduğunu bilmiyorum o an) çıldırmışım sinirden, atladım önüne vurdum durdurdum.
    Benim sol arka çamurluk göçtü bu arada.
    İndim koşarak gittim camı bi açtı kadın Ya dedim benim verilmiş sadakam var dı o gün ya karşındakinin.

Oluyor yani tam tabiriyle fazla şey yapmamak lazım. Sakın ola bir kadına da vurmayın arkadaşlar aman diyim delikanlı adama yakışmaz.

Küfür onun pisliği olsun bulaşmayın geçin.
    Buji olayın esprisi canım

Öyle bir şey yapacak değilim
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayı gerçekleştirecek teknik altyapıları yok, birde olsa neler yapacaklar.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşamısş gibi düşündüm de, çaresiz bir durum gercekten. en guzelı kameraya cekip rezıl etmek
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir kaç defa rastgeldiğim bir olay kadın şoförden küfür yeme meselesi ;
    kahkaha atıp basıp gitmek en güzeli
    AVM içinde yönlendirme oklarına ve arkamda biriken haklı kalabalığa rağmen kadın geldi bana ayrılan yola girdi birde geri git falan diye el hareketleri yapıyordu; onun yanında annesidir diye düşündüğüm yaşı olan bir kadın benimde yanımda eşim vardı. Ben önce işaret dili ile yanlış yöndesin bak arkamda en az 3 otomobil var, tak geriye ben geri gitmem demeye getirdim. Bu sefer camı açtı, bağırdı çağırdı beni gülme tuttu. Eşim o an delirdiğimi düşündü ama yok ben inip bağırsam hoş olmayacak ne indim ne camı açtım; otomobilin içinde kadını işaret edip gülmeye başladım haliyle kadın bana ayar oldu. Otomobilinden indi bana doğru birşeyler söylemeye başladı ve bende indim otomobilden ne diyorsun dedim. Bana bağırarak ve birazda küfür ederek ısrarla yanlış yönde olduğumu söyledi, bende önce yerdeki sonra duvardaki ve tavandaki yönlendirme işaretlerini kendisine gösterdim ve sanırım siz ingiliz vatandaşısınız şimdi beni lütfen çıldırtmayın efendi efendi yol verin tartışma büyümesin dedim ve bana küfür kıyamet yol verdi.

Özet, en güzel tepki küfür eden kadına karşı gülmek. Daha doğrusu özellikle bu dönemde hiç kimseye bulaşmamak en güzeli. Ben her seferinde oğlumu gözümün önüne getiriyorum, haklıysam boşver değmez diyorum. Bende küfür etsem ne elime geçecek, dışarıdan gören olsa ulan erkek değil mi bak kadına karşı şiddet uyguluyor falan der, haklıysanda haksız olursun.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Peki kadın hafriyat kamyonu kullanıp küfür ederse o zaman ne olacak Direk R mi yapalım
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)