Buradaki yorumları okuyunca memleketin durumu hakkında kanaate varabiliyorsun.. Bir kadın küfür ediyor diye içine oturanlar, patlatsaydın birtane diyenler, küfür edenler.. Kocasını kardeşini çağır demek? Yani farz edelim o cahil ve terbiye yokusunu kadın çağırdı kocasını kardeşini v.s adamlar geldi.. Ne olacak kavgamı edecen adamlarla? Çekip iki tane ayağına sıksa adam değerimi ? hakime eşime saldırmiş eşim beni çağırdı bende ailemi korumak için sıktım dese diyecek birşey varmı? Yani dizi filim izlemeyi etkisinde kalmayı bir yana bırakmak lazım.. Bir anlık bir hata bir ömre mal olur.. Geri dönüşü olmaz.. Sözüm sadece bu konu sahibine değil hepimize.. Geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsın..
Bu sebeptendir ki trafikte yada normal gün akışında karşılaştığım bütün kadınlara centilmenlik adı altında öncelik veriyorum, hatta trafikte durup bekliyorum bile geçsinler diye çok şükür hiç başıma gelmedi. Az korna sesi duymamışımdır bu yüzden.
Borçlar hukuku hocamız başından geçen bir olayı anlatmıştı. Kadın sürücü sıkışık trafikte giderdin gitmezdin tartışması yüzünden hocamıza ve başka bir şoföre ana avrat sövüyor akla gelmeyecek küfürler. Şikayetçi oluyorlar, karakolda söylenen şu hanımefendiden özür dileyin kapansın bu olay. Zira mahkemeye taşınırsa kadında inkar eder ise hakimin vereceği karar, kadının normal olarak fıtratı gereği böyle davranışta bulunmayacağı yönünde olacağı söyleniyor. Hocamızda biliyor böyle bir karar çıkacağını ve özür dileyip gidiyorlar.![]()
hiç uğraşmadan gevşek bi ağızla laa bi siktir dedikten sonra yola devam etmek en iyisi![]()
Geçmiş olsun kadın milleti tuhaf ne desen ne yapsan haksız oluyorsun oda beni deli ediyor. Kadına ayrımcılığa hayır da toplumda ki pozitif ayrımcılığa ne yapacaz anlamadım bide yanında erkek varken etrafa sallayanlar var onlara ne denir kadın sallayıp savuruyor yanındaki de biblo gibi izliyor.
Bu tarz insanlarla söz meclisten dışarı,zaten yolda muhattap olmamak gerek,dertsiz başa dertte açabilir.Bu ağırlıktan bahsediyorum ? Arkadaş benim yorumuma cevap vermiş zaten.O kadın küfür eder,dengesizmiş belli ki,onlara bende ayarım sırf siz değil.Kısacası hangi biriyle uğraşacaksın (:
Ben şimdiye kadar en az 7 yada 8 kadını erkek döver gibi yumrukladım. Sebep de ana avrat küfür etmeleri sebebiyle. Gram pişmanlık duymuyorum. Bana ana avrat sövecek kişinin cinsini soyunu ırkını ayırmam. Gerekirse sonucu hapis olsun ki yattım zaten 2 seneye yakın sırf dayak atmaktan.
Abi açıkcası oluyo yolda küfür eden hele ben motordayken çok denk geliyo...Geçenlerde ışıkta camdan sigara atan kadın bi ton para verip aldığım montumu yaktı.Abla naptın dememe kalmadan gerizekalı ne çıkıyosun zırt diye yanıma ki ışıkta durduğumuzdan beri yanındaydım motorum harley davidson vance hines egsoz var düşünün öndeki 6 araba motorun sesini duyuyodur dedi.E ne diceksin şimdi kafamı çevirdim ince ince devam ettim kornaya falan bastı ege üniversitesinde göbekteki polise şikayet etti.Yani trafikte erkek bayan tartışmak manasız insan bi anlık sinirle neler yapabiliyo hiç gerek yok takmayın peki diyin devam edin nolursa olsun.![]()
Dostum Çorlu'yu bilmem ama İstanbul'dan çok farkı yoktur diye düşünüyorum.
Gereksiz delikanlığın sonucu bu coğrafyada ölüme kadar gidiyor.
Hatta zamanında hondam.com da bir arkadaş otoparkçılar tarafından yol anlaşmazlığı yüzünden
maltepede vurularak öldürüldü bundan 7-8 sene evvel.
Olmuyor mu oluyor.
Niye öldün?
Yol vermedi diye.....
Değer mi şimdi?
Ciğeri 5 para etmezin biri sen ona dalarken sıyırıp makineyi boşaltır şarjörü.
İnan kaybedeceği çok şey de yoktur.
2 sene yatar. Çıkıp sağa sola racon kesmeye başlar.
Delikanlı ve haklı arkadaş da öldüğüyle kalır.
Gerek yok aksiyona. Bizler hepimiz kaybedecek değerleri olan insanlarız.
Haklısın kolay değil kulak tıkamak ama namus davasının başlangıcı küfür yemek değildir.
Allah kimseyi daha ötesi ile yüz yüze bırakmasın.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)