User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
102 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Trafikte çok ağır küfür eden kadın sürücüye ne demeli/yapmalı?

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir sabah işe giderken ilginç olacak ama clio marka araç silme önüme kırdı. Daha sonra ben sinirlenip bunun sağından geçip tekrar önüne geçtim, yani bir nevi bana yaptığının aynısını yaptım. Işıklarda durduk, yanıma geldi baktım 50li yaşlarda kadın, camı açtı senin ağz... s.... sen benim kim olduğumu biliyor musun ben trafik polisiyim falan giydirmeye başladı. Arabayla önüne kırdım indim arabadan, şimdi buraya polis çağırıcam inşallah polissindir yoksa hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunucam. Avukat kimliğimi göstererek hakaret ve kamu görevinin usulsüz olarak üstlenilmesi suçları birleşti mi hatrı sayılır bir ceza alacağını güzel bir dille anlattım. Ondan sonra ablamız başladı, sen benim çocuğum yaşındasın ben hatalıydım bugün kocamla kavga ettim vs. sinirliydim deyince, içinden Allah o kocaya sabır versin deyip tamam abla önemli değil hadi yoluna git dedim. Valla 45-55 arası kadınlar gerçekten çok çirkef oluyor.
    men dakka dukka.

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anamıza sövene susacağız yani?

Sakiniz, efendiyiz vs ama anamıza sövdürecek kadar değiliz çok şükür o kadar admalığımız kalmıştır. Ama aynı tavrımız kadına vurmamakta da geçerlidir.
    Şu dizi film seyretme meselesi nedir? Mesajı kime, hangi şartlarda yazdığınızı biliyor musunuz? Kurtlar vadisi seyredip, kocasının g.tüne dinamit sokalım mı dedik.
    Memleketin durumuna mesajlara bakarak bir kanaate varma lafı, yazan, ben dahil herkesi cehaletle suçlama ifadesidir. Eğitimi mi biliyor musun? Ailemi tanıyor musun? Nerede çalıştım bulundum biliyor musunuz? Yok. Hariçten gazel okumaya devam.. Bu arada soruya cevap, evet kocası da gelse, kardeşi de gelse sülalesi de gelse kavga edicem.

Bir dahaki sefere biri size bu kadar ağır sövdüğünde gülün geçin, mümkünse gülerken bir video çekin koyun da seyredeyim bende.

Bunlarla uğraşma gül geç demek başka şey, dizi film seyredip bilmem ne yapıyosunuz demek başka şey.. Ölçüp biçip tartıp konuşmak lazım.

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maceren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buradaki yorumları okuyunca memleketin durumu hakkında kanaate varabiliyorsun.. Bir kadın küfür ediyor diye içine oturanlar, patlatsaydın birtane diyenler, küfür edenler.. Kocasını kardeşini çağır demek? Yani farz edelim o cahil ve terbiye yokusunu kadın çağırdı kocasını kardeşini v.s adamlar geldi.. Ne olacak kavgamı edecen adamlarla? Çekip iki tane ayağına sıksa adam değerimi ? hakime eşime saldırmiş eşim beni çağırdı bende ailemi korumak için sıktım dese diyecek birşey varmı? Yani dizi filim izlemeyi etkisinde kalmayı bir yana bırakmak lazım.. Bir anlık bir hata bir ömre mal olur.. Geri dönüşü olmaz.. Sözüm sadece bu konu sahibine değil hepimize.. Geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsın..
    Anamıza sövene susacağız yani?

Sakiniz, efendiyiz vs ama anamıza sövdürecek kadar değiliz çok şükür o kadar admalığımız kalmıştır. Ama aynı tavrımız kadına vurmamakta da geçerlidir.
    Şu dizi film seyretme meselesi nedir? Mesajı kime, hangi şartlarda yazdığınızı biliyor musunuz? Kurtlar vadisi seyredip, kocasının g.tüne dinamit sokalım mı dedik.
    Memleketin durumuna mesajlara bakarak bir kanaate varma lafı, yazan, ben dahil herkesi cehaletle suçlama ifadesidir. Eğitimi mi biliyor musun? Ailemi tanıyor musun? Nerede çalıştım bulundum biliyor musunuz? Yok. Hariçten gazel okumaya devam.. Bu arada soruya cevap, evet kocası da gelse, kardeşi de gelse sülalesi de gelse kavga edicem.

Bir dahaki sefere biri size bu kadar ağır sövdüğünde gülün geçin, mümkünse gülerken bir video çekin koyun da seyredeyim bende.

Bunlarla uğraşma gül geç demek başka şey, dizi film seyredip bilmem ne yapıyosunuz demek başka şey.. Ölçüp biçip tartıp konuşmak lazım.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklıma var adam gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış yazdım adam var adam gibi yazacaktım

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklıma var adam gibi

İşte bunlar hep Fight club
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şimdiye kadar en az 7 yada 8 kadını erkek döver gibi yumrukladım. Sebep de ana avrat küfür etmeleri sebebiyle. Gram pişmanlık duymuyorum. Bana ana avrat sövecek kişinin cinsini soyunu ırkını ayırmam. Gerekirse sonucu hapis olsun ki yattım zaten 2 seneye yakın sırf dayak atmaktan.
    Patron bende yaş 40 oldu.Bugüne kadar 1 tane kadın bile bana öyle ana avrat küfür etmedi.Nerde denk geliyorsun o kadar manyağa yaa Hatta ben bu yaşıma kadar bana olmasa da ana avrat küfür eden en fazla 5 tane kadın görmüşümdür doğal ortamda

Gençliğimde mücadele sporlarıyla çok uğraştım.Antremanlarda bayan ayırt etmez vururdum ama onu bile kontrollü yapardım.Mazallah sana trafikte vs el kaldırmaya bile gelmez

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hepimizin cebinde telefon var.
    Hemen cikarin, video cekmeye baslayin.
    Susarlar.
    Susmazlarsa elinizde delil olur.
    En guclu silah o telefon.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patron bende yaş 40 oldu.Bugüne kadar 1 tane kadın bile bana öyle ana avrat küfür etmedi.Nerde denk geliyorsun o kadar manyağa yaa Hatta ben bu yaşıma kadar bana olmasa da ana avrat küfür eden en fazla 5 tane kadın görmüşümdür doğal ortamda

Gençliğimde mücadele sporlarıyla çok uğraştım.Antremanlarda bayan ayırt etmez vururdum ama onu bile kontrollü yapardım.Mazallah sana trafikte vs el kaldırmaya bile gelmez
    Doğarken kan sıçramış yüzümüze reis. İstanbuldan çorluya taşınalı 3 ay oldu. Evvelinde de çorludaydım da 7 seneye yakın istanbulda hergün trafikle mücadele içindeydim. Allah bana tahammülü az vermiş, vallahi billahi memnun değilim kendimden lakin boğazım acıyor omuzlarıma kramp giriyor kulaklarım ateş gibi kızarıyor sussam yada tepkisiz kalsam. 3 senede toplam dosya sayısı 26 olunca ve son kavgada organ kaybı olunca (kaburganın ciğere saplanmasıyla ciğerden alınan parça) hakim kitledi 4 sene 2 ay ı. Yatarı 2 sene + 1 senede denetimli olarak. Gerçi 4 dosya da ceza evinde açtırdık. Silivri 1 nolu ceza evi.
    Desenki bana değermiydi geri dönsen aynını yaparmıydın diye. Evet abi fazlasını yapardım. Yapmasam bir ömür içimde ezikliğini hissederdim.
    Velhasılkelam birazda mizaçla ilgili.
    Benim anama bacıma küfür edildiğinde ne bir nasihat ne de bir sakinleştirici cümle gelmiyor aklıma. Tek düşüncem o söyleyen ağzı söyleyemez duruma getirmek oluyor. Akşam evde aynaya baktığında küfür sonucu bu hale geldim ben. Keşke biraz daha terbiyeli bir atar yapsaydım demesini sağlamak oluyor içimden geçen.
    Hepmi sana rastlıyor diyorsanki eğer, bilmiyorum ama bana çok rastlıyor abi ve boş dönen yok .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğarken kan sıçramış yüzümüze reis. İstanbuldan çorluya taşınalı 3 ay oldu. Evvelinde de çorludaydım da 7 seneye yakın istanbulda hergün trafikle mücadele içindeydim. Allah bana tahammülü az vermiş, vallahi billahi memnun değilim kendimden lakin boğazım acıyor omuzlarıma kramp giriyor kulaklarım ateş gibi kızarıyor sussam yada tepkisiz kalsam. 3 senede toplam dosya sayısı 26 olunca ve son kavgada organ kaybı olunca (kaburganın ciğere saplanmasıyla ciğerden alınan parça) hakim kitledi 4 sene 2 ay ı. Yatarı 2 sene + 1 senede denetimli olarak. Gerçi 4 dosya da ceza evinde açtırdık. Silivri 1 nolu ceza evi.
    Desenki bana değermiydi geri dönsen aynını yaparmıydın diye. Evet abi fazlasını yapardım. Yapmasam bir ömür içimde ezikliğini hissederdim.
    Velhasılkelam birazda mizaçla ilgili.
    Benim anama bacıma küfür edildiğinde ne bir nasihat ne de bir sakinleştirici cümle gelmiyor aklıma. Tek düşüncem o söyleyen ağzı söyleyemez duruma getirmek oluyor. Akşam evde aynaya baktığında küfür sonucu bu hale geldim ben. Keşke biraz daha terbiyeli bir atar yapsaydım demesini sağlamak oluyor içimden geçen.
    Hepmi sana rastlıyor diyorsanki eğer, bilmiyorum ama bana çok rastlıyor abi ve boş dönen yok .
    Ertekin abi özür dileyerek soruyorum merak ettim.

İnsanlar neden hep sana küfür edecek noktaya geliyor özeleştiri yaptın mı şimdiye kadar? Ceza evinde bolca düşünecek zamanın olmuştur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ertekin abi özür dileyerek soruyorum merak ettim.

İnsanlar neden hep sana küfür edecek noktaya geliyor özeleştiri yaptın mı şimdiye kadar? Ceza evinde bolca düşünecek zamanın olmuştur?
    İnsanlar hep bana küfür etmiyor. Olaylar o noktaya gidebiliyor.
    Ben sana bir örnek vereyim
    Daha geçen hafta sonu bmw marka bir araca yol verdim. O sağdan yola çıkıyor ben çıkacağı yoldayım. Durdum ve oda yola çıkarken gülerek afferim gülüm dedi. Basıp kaçtım ordan. Normalde durdururum. Ben gelemiyorum böyle şeye. Korna çalıp dik dik bakılmasına el kol hareketlerine. Dedim ya tahammülüm az.

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçtiğimiz yazın bir gecesi saat 22.00 civarları şehir turu yapıyoruz yakın bir arkadaşımla, müziğimiz sesi kısık, muhabbet güzel, keyfimiz yerinde eco-pro modunda tahmini 35-40 km/h hızlarda sağ şeritten tur atıyoruz. Önümüze birden kırıp makas atan bir clio hb ve arkasından onu kovalayan renault symbol'e bile sövmedik. O kadar kayıtsızız dışarıya karşı. Bu iki araç biraz sonra ışıklarda yanyana durdu. Symbol'ün şoför koltuğundaki abi az önce o çocukları kovalayan kendisi değilmiş gibi havaya sağa sola bakarken yolcu koltuğundan dışarı fırlayıp, clio hb'deki 3 adet delinkanlının arabasını tekmelemeye başlayan ablayı görüp dumur olana kadar bizim aramızda sohbetimiz devam ediyordu. Çocuklar arabadan indi, abla yakalarına yapıştı. Müdehale etmek zorunda kaldık. Aralarına girerken abladan bir kaç tırnak izide bize kaldı. Neymiş efendim önlerine kırmış clio'daki çocuk. Ablanın ettiği küfürün haddi hesabı yok. Çocuklar "abla küfretme" dedikçe erkekliğine laf edip rencide etmekten tut, ağza alınmayacak küfürleri salya saça saça sürdürmeye etti. Ablayı zorla arabasına bindirip yanındaki adama "kardeşim sahip çıkamıyorsun yanındaki kadına bari kapını kitle al götür" deyip, arabamıza döndük. 10 dk sonrada tadımız tuzumuz kaçtı diye arkadaşımı evine bırakıp eve döndüm. Malesef toplumda "para kazanan kültürsüz kadın" diye bir baş belamız var. Çoğu eğitimsiz erkek bile bunlara karşı "Kadındır neticede, nazik davranayım" diye diye her istediği hareketi yapabilecek özgüvene sahip hale geliyorlar. Zaten bir şey yapsan "beni taciz etti" kozuda var elinde. O yüzden kafaları çok rahat. Aynı hareketi erkek yapsa yiyeceği dayağı biliyor. O yüzden arabadan bile inmiyor. Herşeyin başı kültürsüzlük,eğitimsizlik abiler.
    ///M Rulez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadınlar ne olsa kadınız bize vurmazlar kafasıyla sınırları işgal etmekten ağızlarına geleni kusmaktan hiç çekinmiyorlar. Bence onlarında terbiyeli olmalaeı gerektiğini göstermek lazım.

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erken menapoz, geç menapoz, menapoz hepsi sıkıntılı.
    TR - B13

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlar hep bana küfür etmiyor. Olaylar o noktaya gidebiliyor.
    Ben sana bir örnek vereyim
    Daha geçen hafta sonu bmw marka bir araca yol verdim. O sağdan yola çıkıyor ben çıkacağı yoldayım. Durdum ve oda yola çıkarken gülerek afferim gülüm dedi. Basıp kaçtım ordan. Normalde durdururum. Ben gelemiyorum böyle şeye. Korna çalıp dik dik bakılmasına el kol hareketlerine. Dedim ya tahammülüm az.
    Bunu yapan yalnız duble o.ç muş. İnsanlık yapmışsın adam tşk geçmeye çalışmış. Basıp gitmek en güzeli. Seni anlıyorum tamamen mizaçla ilgili tam benim amca oğluna benziyorsun.

Adam kamyoncuyla kavga ediyor adamın aynaya sarılarak 3 km yol gidiyor, adam bıçak çekiyor saplasana lan diyor.

Bazen de yaradılış. Uzak durabilmek te beceri aslında. Geçmiş olsun cezaları okuyunca üzüldüm açıkçası.

Batum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadınsa pek yapcak bişey yok, kameraya kayıt alcan, yada araçta kamera var kayıt alınıyor.. diyecen şikayetçi olcan eniysi tabi işin yoksa uğraş dur sonra..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsan olarak bizler çok anlayışsız varlıklarız.Kendimize birşey yapıldığından acaba karşı tarafın da ne sorunu vardı diye düşünemiyoruz...Babam öldüğü hafta arkamdan korna çalan birine inip saldırmıştım durduk yere.İnsanların bazı zamanları vardır.O zamanlarda en ufak şey delirtir..O kadınında %90 öyle bir anı oldu...Belki kocası dövdü belki bir yakınına birşey oldu belki psikolojisi bozuk.... Hep böyle düşünmek lazım.Hele böyle extreme durumlarda.Birgün aynı sorun sizin kızınızın annenizin başına gelebilir psikolojisi bozulup inip birine küfür edebilir.Kalktak mı desinler arkasından ? Kaltaklık nedir or*spuluktur.Hiç yakıştıramıyorum bu forumda böyle insanların agzına böyle lafları.Anlayışlı olun beyler.Bakın siz bir anneye bir kız kardeşe bir bayan o**spu dicek duruma geliyorsunuz sinirlenince aynı lafı oda diyebilir değil mi ? Başta dedim ya anlayışımız hiç yok empatimiz hiç yok.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu vidyo geldi aklıma eheheh

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küfürü eden KADIN ama kadın gibi 5 sayfa tartışan erkekler. Çok ilginç. Birde kadın tokatlıyorsunuz falan yani fantazi döşüyorsunuz. Olmuş bitmiş olay şu fantazilerinizi içerisinizde yaşarsanız emin olun bende size ceza vermek zorunda kalmam.

Ha neymiş kadın küfretmişmişmişmişmiş 5 sayfa konunun koca karı gibi dedikodu yapılmasının ve değişik fantazilerde kadın tokatlamaya kadar gidilmesininin ana fikri sadece buymuş.

Aferin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)