paypal başka ülkede hesap açtığımızda sorun olmadığını okudum biyerde. bunu deneyen var mı? ben açayım dedim adres istediğinden kaldım
paypal başka ülkede hesap açtığımızda sorun olmadığını okudum biyerde. bunu deneyen var mı? ben açayım dedim adres istediğinden kaldım
PayPal T
Hadi bakam...
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
PayPal Turkiye'ye donuş hazırlığında | NTV burada da yayınlanmış, bakalım neler olacak![]()
2017 nin sonuna kadar diyor... Yani daha 1.5 sene var...))
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
bu paypal olayı kötü oldu ya, amerikadan bi arkadaşa aldırtmak zorunda kaldım parçayı, inşallah server'ları bi an önce taşırlar Tr'ye.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Haberde yazana göre yurtdışından Türkiye ile yapılan işlemler açılacak, yani biz yine alamayacağız
Okumadan imzalamam.....
başlığı değiştirin geri geliyor![]()
paypal i bilmemde ebay için basit aliexpress dhgate diğer sitelerdeki gibi direk paypali falan araya koymadan kartla alış veriş opsiyonunu koysalar en azından paypal üstünden ebay da alış yada satış yapan insanların sorunu çözülürdü..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
![]()
![]()
![]()
az önce ziyaretçi oradanda arkadaşın yaptığı gibi turkmenistan seçtim ama shipping adres TR. ve oldu satın aldım![]()
buraya bir göz atın derim. işe yarıyor.
Paypal Yasaklandı.. Peki Ebay Uzerinden Nasıl Alışveriş Yapabiliriz? (2016) - Konu Dışı Sohbet
Paypal mart ayında Türkiye'ye geri dönüş yapıyor diye duydum .
Yeni konu açmak istemedim buradan sorayım. Paypalla araya başka bir site sokmadan (ebay vss.) e-mail hesabına ödeme yaparak ürün alanınız oldu mu güvenilir bir yöntemmidir ?
DR. OWL
Yapılabilir. Onda da 2 farklı para transfer seçeneği var, arkadaşına veya ürün/hizmet alımı için gönderim şeklinde. Arkadaşına dersen hizmet bedeli ödenmiyordu Amerika'dayken ama satın alma için dersen mesela hizmet bedeli ekliyor ama parayı geri alma imkanı veriyor sana.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)