User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
214 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: PayPal Turkiye'den çıkıyor

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşlar sayfalardır diyorum bilmiyorum anlatamıyorum herhalde ebayda paypal kullanmak zorunda değilsiniz.. Ebay kredi kartıda kabul ediyor.. ben aylardır paypal kuru yüksekden aldığı için zaten kredi kartı ile alıyorum..

Size örnek koyuyorum aşağıya.. resimleri.. kırmızı okla işaretlediğim yere tıklarsanız kredi kartı bilgilerinizi girerseniz alırsınız..
    Kredi kartıda normal kartınızı ister kullanın ister kullanmayın sanal kart çıkartın bankanızın internet sitesi üstünden..

Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    see more payment option ( daha farklı ödeme yöntemleri)

buraya tıklarsanız daha fazla ödeme alternatifleri var telefon üstünden ödeme gibi.. direk ebay yetkilisi ile siparişi telefon üstünden ödiyerek yapabiliyorsunuz

birde cash on collection diye bir olay var oda bizdeki ptt kargo kapıda ödeme sistemi ile aynı.. ama bunda dhl,fedex,ups gibi uluslar arası kargo firmaları üstünden yapıyorsunuz...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yani ebayda sadece paypal mahkumsunuz diye bir olay söz konusu değil alıcılar için yazıyorum.. satıcılar için bir şey diyemem.. ama satıcılar içinde alternatifler olduğunu düşünüyorum neticede uluslar arası bir site ve paypal her ülkede olmayabilir onu düşünmüşlerdir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ebay 3.derece dünya ülkelerinde ofis açmıyor , tabi tr ninde bu tip konularda şartları ağır blöf yaptı yemedi.. Şimdi gerekli işlemleri yapıyorlar , yakında ebay hizmete girer merak etmeyin.
    ebay yerine paypall pardon
    Dr.ECU

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hic kullanmamistim sanal kart iyidir

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @darkmoon, teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paypal ı para harcama aracı olarak görenlerden ibaret olduğu sürece tabiiki Türkiyeden çekilir adamlar.
    Ben kullanmıyorum nasılsa bana ne diyenlerin de kafası güzelmiş..

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paypal ı para harcama aracı olarak görenlerden ibaret olduğu sürece tabiiki Türkiyeden çekilir adamlar.
    Ben kullanmıyorum nasılsa bana ne diyenlerin de kafası güzelmiş..
    Ben hep 50 TL'lik paypal kullanıyorum.

Valla benim için büyük kolaylıktı. Sırf hobim için yaptığım harcamalarda bankadan transfer yapmaktan kurtarmıştı. Şimdi Polonya'dan birşey getirtmek istedim; adamlara paypal imkanı artık yok diye de belirtince, bank transfer falan dediler. 3 kuruşluk zımbırtı için bankaya talimat yazdır, fon bozdur, transfer yaptır, transfer ücreti kilitlensin, ee oldu başka derdim yoktu zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aktif olarak kullanan, olaydan ciddi zarar gören biri olarak şunu diyebilirim; BDDK isteklerinde haklı olmakla birlikte süreci iyi yönetemediği ve olayı bence tam olarak aksettirmediği için Paypal ülkeden geçici sürede olsa çıkmak zorunda kaldığını düşünüyorum.Bürokratik süreci düzgün bir şekilde yönetse, açık net konuşsa ve yeterli süre verseydi şuan hala Paypal kullanıyor olurdu. Paypal birçok ülke için çeşitli uygulamalar yaptı TR içinde yapardı eminim. Adamlara bu şartları yerine getirmesende komisyon izin verebilir gibisine sinyal çakıp 1 senedir ses çıkarmaz sonrasında aniden çark edip server kur dersen adamlarda cebinde taşımıyor bunu çıkarıp kursunlar.

Şuan Paypal'de, Türkiye'de bu durumdan zararlı çıkmış durumdalar.

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta paypal'a bir geri iadem olmuştu. Banka kartıma gönderimini yaptım ancak bir on gün bankaya düşmesi sürer yazıyorlardı.

Paypal hesabımda para yok, banka hesabıma da geçmemiş. Umarım bir sorun olmaz bu süreçte.

Açıkçası paypal kabul eden satıcı benim için büyük rahatlıktı. Hem kredi kart bilgilerimi paylaşmıyordum hem de kolayca hallediyordum işlemi. Bakalım ne olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hep 50 TL'lik paypal kullanıyorum.

Valla benim için büyük kolaylıktı. Sırf hobim için yaptığım harcamalarda bankadan transfer yapmaktan kurtarmıştı. Şimdi Polonya'dan birşey getirtmek istedim; adamlara paypal imkanı artık yok diye de belirtince, bank transfer falan dediler. 3 kuruşluk zımbırtı için bankaya talimat yazdır, fon bozdur, transfer yaptır, transfer ücreti kilitlensin, ee oldu başka derdim yoktu zaten.
    Paypal da neymiş kredi kartı var yea diyen sığ düşünceliler sağolsun.. Şu durum biraz da onların mantalitesinin eseri..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    olaya farklı açılardan bakıp fevri davranmak anlamsız.. burda kimse kimsenin düşmanı değil. kimse paypal den maaş da almıyor ki savunsun..

Gerçeklerin konuşulması ve zorda olan insanlara alternatif doğru yolların gösterilmesi en doğru adım olur kanısındayım. yoksa paypal gelmiş gitmiş burda bazı arkadaşlar tartışır durur..

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ey Amerika,ey Almanya, ey Avrupa diyen bir zihniyetin olduğu bu ülkede bu durum serverları Türkiye'de barındırma durumu değil bence. Bkm express gibi büyük ihtimalle yandaş firmaları kullanıma zorlayıp pastadan dilim almak ki dünyada kim takar bkm expressi. Ya da paypal Türkiye'de serverları barındırır Ali,Ayşe,Hasan,Hüseyin paypal üzerinden yurt dışından güzel paralar kazanıyordur bu bilgilere ulaşıp hop sen ne yapıyorsun bu kazanç ne gel vergisini, bizim pastada ki dilimimizi ver bakalım der ya da ey paypal vatandaşlarım üstünden para kazanıyorsun hani bana der. Sonuçta üretim yapmayıp geliri olmayan bir ülke anca böyle ufak hesaplardan gelir kazanmaya yada kendi ceplerini doldurmaya çalışır. Bu durumda ne olur herkes Bitcoin yada benzer sistemini kullanmaya başlar çoğu büyük firma artık bitcoin ile ödemeyi vs kabul ediyor. Bu arada benim kullandığım gelir sağladığım bazı sistemler Bitcoini kabul ediyor. Bitcoin hakkında bilgisi olan, kullanan varsa bilgi verebilirse sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olaya farklı açılardan bakıp fevri davranmak anlamsız.. burda kimse kimsenin düşmanı değil. kimse paypal den maaş da almıyor ki savunsun..

Gerçeklerin konuşulması ve zorda olan insanlara alternatif doğru yolların gösterilmesi en doğru adım olur kanısındayım. yoksa paypal gelmiş gitmiş burda bazı arkadaşlar tartışır durur..
    Konuya tabi farklı açıdan bakacağım yahu.. Dümdüz ne diye bakayım senin gibi?
    Para harcarken zaten kredi kartı kullanıyorum ama satın alma esnasında insanlar paypal kullanarak paralarını güvence altına alıyordu. O işler de bitti.. Şimdi çekinen insanlar 10 kere daha düşünecek kredi kartı kullanırken..

Bana gelince.. Para kazanıyorum ben paypal ile.. Tabi bağırıp çağıracağım.. Tabi lanet edeceğim.. Koyun muyum ben..

Kullanılan platformların ödeme yöntemi olarak sadece paypal seçeneği vardı. Çözüm üretsene bana ve bu insanlara da şimdi.. Şimdi western union mu önereceksin bana da.. Geçiniz.. Milyonlarca euro / dolar döviz girişi oluyordu paypal ile..
    Türkiyede paypal kullanan senin bilmediğin (belli ki bilmediğin) kocaman devasa bir dünya var..

Öte yandan benim fevri falan davrandığım yok.. Konuya sığ baktığını söylüyorum baya.. Çok net söylemiştim oysaki.. Niye fevri oldum ki..

Konuya çevirip çevirip farklı açılardan zaten bakman gerek niye anlamsız olsun? At gözlüğü ile bakmanın bu güne kadar kime ne faydası olmuş?

Yarın bir gün Whatsapp kapandığında "aman boşver eskiden olduğu gibi sms kullanırız yine kaybımız yok telaş yapmayın" mı diyeceksin, yoksa kükreyecek misin neden bizi yasaklıyorsunuz diye.. SMS şıkkı yakın gibi geliyor bana..

Her ama her konuda fikrin var ama her konuda olduğu gibi bu konuda da bilgin var gibi davranıyorsun.. Farkı açılardan bakmaya çalış biraz yahu.. Isırmaz korkma..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kredi kartında paypal dan fazla güvenlik var.. kullandığın bankaya bağlı tabiki. işini güvenceye almak istiyorsan sanal kart çıkartırsın olur biter.. (zaten benden çok daha iyi biliyorsundur gerçi bunları) belkide bu yüzden sığ bakıyorumdur..

Neticede ben paypali sadece alım için kullanıyorum olsada önemli değil benim için olmasada umrum değil.. ama sen hem alım hem satış yapıyorsun galiba bunun içinde senin dediğin gibi sadece bir fikir telakki ettim alternatiflere bakılınabilir dedim çekildim aradan çünkü ben satış yapmadığım için bir bilgim yok o konuda sadece fikir söyledim western union falan geçiniz diyorsan tamam o zaman bir bildiğin vardır ki geçiniz diyorsun..

sen para kazanıyorsun işlerin sıkıntıya girmiş onuda anlıyorumda burda hıncını benden ondan almak paypali geri getirmez.. inanmassın belki ama üzüldümde o açıdan.. insanların ekmeği emeği neticede.

her konuda fikrim vardır doğrudur ama her konuda bilgim olduğunu asla ve asla idda etmedim etmemde.. fikir yürütmek ayrı bir şey sohbet ediyoruz bazen bilmediğimide öğreniyorum bazen bildiğimin yanlış olduğunuda öğreniyorum.. seninde ios konundada konuya girip çok şey okudum öğrendim bunuda söyliyim androidciyimdir çünkü ios dan anlamıyorum iki air var tablet..
    neticede insanların her tür konu sohbet hakkında tartışmaya katıldığı sohbet toplantı alanı burası.. hepimiz okuduklarımızın bir noktada farklı fikirler sayesinde sağlamasını yapıp ona göre hareket ediyoruz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün ebaydan kart ile alışveriş yapayım dedim
    paypal ile almıyorum kartla alacağım seçeneğini seçtim
    bilgilerimi girdim, bu kartınıza paypal tanımlaması var paypal ile devam etmek istemisiniz diye sordu
    en alttada yok koçum kart ile devam edeyim seçeneğini seçtim
    ama kabul etmedi! bıdı bıdı vıdı vıdı garip bir hata verdi satın alma yapamadım.

acaba komple paypal accountu kapatmamızmı lazım?

edit1
    üstelik 2 farklı kart denedim

edit2
    aynen şu seçeneği seçiyorum en son
    Continue to pay as a guest and do not use my PayPal account

ve gelen mesaj bu
    We're sorry, but we can't send your payment right now

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hala dışardan nasıl para alabileceğim çözemedim
    2 tane ekran sattım parasını nasıl alırım?
    kaldım böyle!

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Maxi Abi paypalla ilişkili ise o kartlar, o kartı kullandığında o hatayı veriyor sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen şu an için işlem yapamıyorlar bende denedim olmadı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)