ebay'de çoğu satıcı türkiye'ye gönderim yapmayı kesmiş anında.
eBay'in direk kredi kartı ödemesi kabul etme sistemi PayPal üzerinden çalışıyordu zaten. Hesap açmadan kredi kartı kullanmak içindi. PayPal kapanınca oda kapandı. Küfür edicem valla.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
şimdi biraz kurcaladım bu paypal dışında ebay başka firmalarlada iş yapıyormuş. propay denen bir firma var ebayın bu firma üstünde onayı varmış yani ebay onaylıyor bu firmayı.. skrill eski moneybookers varmış ama ondan ben zamanında çekmişdim listeme koymuyorum bile. birde gene billmelater diye bir şey var buda paypalin yan kuruluşu paypale ait ama sanırım sadece amerika bazlı çalışıyormuş..
şu propay de denemelik sanal kartla bir hesap açıp denemelik bir şey almayı deniycem.. olursa yazarım burdan..
Ama şöyle bi durum var sanırım satıcı eğer ilan listelerken seçerse ben bu ödeme şekli ilede ödemeyi kabul ediyorum diye, o zaman diğer ödeme seçeneklerini bizde kullanabiliyoruz.Dün ben alım yapacaktım 100 dolar civarında bi ürün maalesef paypal dışında ödeme biçimi yok oda sağolsun kabul etmedi aliexpresse yönlendim yine tam bilmiyorum ama şuan için ebayden alışveriş çok sıkıntı oldu bize.
Kıbrıstaki banka hesaplarıyla birşeyler almayı deneyen oldu mu ??bu işe kıbrısta dahil mi merak ettiğim o..
Veya bulgaristan, yunanistan v.b. bi ülkeye gitsek banka hesabı açabilir miyiz ??
son ihtimal olarak amerikaya gidicem ama daha kolay yolu var ise daha ii olur tabi
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
citibankın internet üstünden normal hesap açma olayı vardı eskiden.. hala varmı bilmiyorum o açılır kolayda bugün bir ingiliz arkadaşla yazışdım daha doğrusu parça aldığım satıcı ile onun dediği kredi kartı banka merkezli değildir benim bankada hsbc çünkü direk türkiye menşeili kullanıcılar üyelikler bloke edilmiş olabilir dedi.. oda varsayım yaptı tabi..
en olmadı amazona yönelicez neticede ebaydaki satıcıların çoğu amazondada var.
EBAY SATINALMALARINDA SORUN OLMAZ, SADECE PARA TRANSFERLERİ DURDU DİYE BİLENLERE, YAZANLARA;
PayPal TR çağrı merkezini aradım; eBay'in ödeme sistemi PayPal tarafından çalıştırıldığı için eBay'den alışveriş yapılamadığını belirttiler. yani kredi kartı girerim diye bir alternatif yok.
PayPal devletle sorununu çözünceye kadar eBay'den birşey almak imkansız.
bizzat denedim, kredi kartı opsiyonu reddediliyor.
ebayın en büyük iyi yanı yedek parça olayı arabalar için diğer her türlü ürünler aliexpress amazon ve türevleri sitelerde var zaten.. hatta aliexpress de daha ucuz oluyor ebayda satılan çin menşeili ürünler..
Amazon'dan kitap haricinde birşey alınamıyor ki Amazon'a yönelelim. aliexpress, ve diğer türevi Çinli web sitelerinde de benim aradıklarım bulunmuyor. Orijinal OMP yarış eldivenini ebay'den başka bir yerde bulamamıştım. Bileydim böyle olacağını totomu yaymaz yedek olsun diye bir çift daha alırdım şimdi nah alırım.
amazon her tür elektronik ve yedek parça satışına başlamış dün üye oldum üç beş ebayda favorilerime eklediğim şeyler vardı arattım hepsi var.. omp yarış eldiveni dediğin böyle bir şeymi
https://www.amazon.com/Racing-RETARD...=1&*entries*=0
https://www.amazon.com/OMP-FIRST-201...=1&*entries*=0
https://www.amazon.com/OMP-ONE-S-201...=1&*entries*=0
Soyadım Koç olsaydı paypal sen mi büyüksün ben mi büyüğüm diye atlar özel jetle satıcının bulunduğu yere gider ürünü alır eve dönerdim. Uçağın masrafını da pedere itelerdim al sana Free shipping![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)