Yorum bulamadim![]()
Adam belki karısının sevgilisinin kızının zevkine göre yapmış. Bazı yorumlar ağır olmuş bence, bırakın insanların zevkleri canları ne istiyorsa öyle yapsın ya
Üste 10bin de verse bırak binmeyi kapının önüne çekmem. Kızına yapmış olsa bile amcam hintlileri bile aşmış incik boncukta.
Bu gündüz görünen hali.. Gece ışıklandırmasını merak etmedim desem yalan olur![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Bence ılımlı yaklaşalım belki adam dükkan açacaktı ve kiralar yüksek gelince seyyar dükkan açmaya karar verdi![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Yıl 2016 hala nelerle uğraşıyoruz. Allah akıl fikir versin.
BMW E90 320d LCI
Sabah sabah miden kalktı... Şimdi de bu üçlü-dörtlü dikiz aynası çılgınlığı başladı... Dizayn etmeye çalıştığı araba amacından ters yönde dizayn edilmiş. Pedalları stock bırakmışyalnız o vites topuzuna kimsenin dokunacağını sanmıyorum, bu nasıl bir hayal ürünüdür?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)