User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Motosiklete Çarpıp kaçma İzmir Ford taurus

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plakanın 35 DL kısmını doğru aldığınıza emin misiniz ? baktırdım 35 DL olarak herhangi bir taurus marka araç yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    savcılıga sıkayet et dr raporun ile,ertesi gun kameralardan bulsunlar adamı,madem sen sopalamak için aramıyorsun mahkemede sorarsın zaten sen nasıl ınsansın dıye ,bırak o uğraşsın.

Erukay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun.
    2 3 hafta kadar önce Buca Eğitim Fakültesi sokağında mavi taurus gördüm, 4 5 kişi doluşmuş geziyorlardı, ama plakaya bakmadım tek harfini bile hatırlamıyorum.

Zaten az var görürsem mutlaka ararım.

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray geçmiş olsun öncelikle verilmiş sadakan varmış. instagramda facebookta ford taurus türkiye olarak araç fotoğraflarına baktım fakat bahsettiğin araca yakın bir araç göremedim, üstteki yorumada dayanarak bucada 2-3 arkadaşa haber verdim gördüklerinde haber vericekler bende sizi bilgilendiririm. Asile selam

Eray35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkürler herkese cidden görürseniz haber verirseniz çok sevinirim.Polise gerekli şikayeti yaptık bakalım plakanın DL çıkmaması garip oldu gerçi plakayı asil görmüş olayın şokuyla yanlış görmüş olabilir ama araç lacivert tonlarında ford taurus tamamen orjinal.Aleykümselam Semih uğra bi gün yanımıza teşekkür ederim sanada.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorsikletli arkadaşlara hep söylüyorum cin malı falan demeyin bir tane action cam alın.Ve her zaman kaskı takmadan önce kayda girin.Bu durumlarda çok çok çok yardımcı oluyor kamera kaydı.

Geçmiş olsun kardeşim inşallah bulunur yapan kişi.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Eray35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorsikletli arkadaşlara hep söylüyorum cin malı falan demeyin bir tane action cam alın.Ve her zaman kaskı takmadan önce kayda girin.Bu durumlarda çok çok çok yardımcı oluyor kamera kaydı.

Geçmiş olsun kardeşim inşallah bulunur yapan kişi.
    Kesinlikle katılıyorum bi kamera şart.8.950 euro net masraf şu an sadece yedek parça olarak bakalım devamı işçilik vs. gözden kaçanlar gelicek.

Net olarak söyliyim çarpınca kaçmayın gerçekten yapmayın bunu insan hayatı için en önce ama gerçekten net olarak söylüyorum bu günki konuşulanlar ve masraftan sonra bulunca gerçekten döverim.Yapmazdım ama bu gün ben insanlara gece uyuyamamıştır içinde bişi vardır dedikçe insanların saçmalama umursamamıştır bile hatta sabahına arkadaşlarına şöyle böyle yapıştırdım vs diye anlatmasından bahsettiklerinden dolayı iyice işkillendim ve cidden acımasızca geliyo bu durum.Gerçekten nefret ettiğim olmak istemediğim şekilde kinleniyorum nefret bağlıyorum kendimi enayi yerine koymaktan, polislerin umursamamasından, ailemin motosiklet konusunda baskısından ya elin kolun kopsaydı vs... İnsanlar bunu hiç bir şekilde düşünmüyor ve gerçekten abilerim arkadaşlarım net olarak söyliyim ya kamera takın yada yakalayıp polis gelmeden önce dövün bizim milletin bakış açısı ders çıkarma şekli gerçekten böyle bu gün kimle karşılaşsam serviste aynı muhabbet açıldı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)