ilgili numarayı bugün yeniden aradım onlar bana dönmediği için
exper raporum eksikmiş sözde
experin numarasını verdiler dosya bize dün geldi bu haftasonuna kadar netleşebilir cuma günü yeniden arayın dediler.
Cuma görüşmek üzere arkadaşlar![]()
ilgili numarayı bugün yeniden aradım onlar bana dönmediği için
exper raporum eksikmiş sözde
experin numarasını verdiler dosya bize dün geldi bu haftasonuna kadar netleşebilir cuma günü yeniden arayın dediler.
Cuma görüşmek üzere arkadaşlar![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
selamlar yeniden
maalesef sizlere iyi haber veremeyeceğim exper raporunda aracın değer kaybına uygun olmadığı belirtilmiş az önce sompojapan sigorta ile görüştüm baya uzun uzun anlattı bende kendilerinden bunu bana mail olarak atmalarını ve exper raporunu görmek istediğimi belirttim.En kısa sürede mail atacaklarını belirttiler
sanırım bilmem ne kanunun zart maddesinin zırt şekline göre şasesi darbe almamış vidalı sökülüp takılabilen parçalarda değer kaybı olmuyormuş
mail geldiği zaman daha detaylı açıklama yaparım
Çok üzüldüm abi senin adına, vidalı parçada olsa değer kaybı olmuyormu yani araçta? Saçmalığın bu kadarı gerçekten, sigortalar para vermemek için yeni bir yol gelirtirmişler bence.
Saçmalamasınlar.Eniştenin renegade e ışıklarda dururken arkadan çarptı bi şirket fluence i,bagaj kapağı ve tampon değişti.Değer düşüklüğü davası açtı 4000 lira civarı para aldı.Bence kabul etmeyin.
valla nereye başvurulur bilmiyorum experin raporunu özellikle istedim bekliyorum mail geldiğinde bizim şirketin avukatın sorduracağım yapılabilecek birşey olup olmadığını
abi eksper raporunu internetten ulaşabilirsin. tabi sonuçlanıncamı veya nezaman sisteme giriyor bilmiyorum. mesela benim 2012'da pert ettiğim aracınkini bile bulabiliyorum kolayca
Eksper Raporu Sorgula
link bozuksa, sbm.org.tr den, sorgulamalar, eksper raporu sorgulama kısmından bakabilirsin varsa
1881 - 193∞
herkese yeniden merhaba arkadaşlar
SOMPO JAPAN SİGORTADAN dün bir kargo gelmiş eve
Değer kaybı talebiniz hakkında diye antetli kaşeli ıslak imzalı bir kağıt
Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Genel Şartları EK/1 Değer Kaybının Hesaplanması/Teminat Dışında Kalan Haller,
2) Ana iskelet ve şaside hasar olmaksızın, vidalı parçalarda yapılan onarım/değişim ile giderilebilen hasarlar
Yukarıda belirtilen madde doğrultusunda aracınızda değer kaybı oluşmadığı tepsit edilmiştir.
Yani diyorki biz her şekilde bir kulp takar olayı lehimize çeviririz
Hamle yapacaksınız en azından ne şartlarda başvurabileceğini hakkında ufakta olsa bilgi olmuştur bu konu
benim e92'de taksi sol tarafıma gelip sürtmüştü, kapı ve çamurluk değişmişti. bende değer kaybı almıştım 4000 kadar. 2 ayda çözmüştü avukat.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Denedik sansimizi ama olmadi
Cok tesekkurler ilgin ve yardimin icin tekrar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)