User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
228 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Alman Otomobil Dergilerinin Zehirlediği Nesil ve Algı Operasyonu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 milyona yakin satmis Corolla ama araba degil , listede 3 tane Toyota var ama alanlarin hepsi Toyota babalarinin diye aliyor.Biz herseyi cok iyi biliyoruz ama orasi ayri bu kadar insana ulasip nasil bi yanlis yaptiklarini soylemek lazim

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    japonlar sorunsuz, donanımları az olabiir, teknolojik ve konfor bakımından almanlara göre duşuk olabilirler ama tek kelimeyle sorunsuzlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla benim icin farketmez alman japon, hangisini begenirsem onu alirim.
    Ama japon arabalari icin yapilan elestiriler birazcik acimasiz olmus diye dusunuyorum.

2015 yilinda en cok satan araclara bakin, bunca insan yaniliyor olamaz heralde ;

The top 10 best-selling vehicles in the world | Driving

Listede Corolla,Camry ve CRV de var.
    O zaman böyle bişey de var

Form > Function

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun tek aciklamasi var prestij. Komsumda bmw var bende niye yok hadi yuzbinay vadeli kredi ile bmw mersedes alalim kapiya yakissin. Yakita paramiz artarsa bineriz mantelitesinde cok insan var.

Japonlar oyle japonlar boyle diyen insanlari corollayla primerayla juke la micrayla degil. Infiniti, lexus gibi araclara bakmasini istiyorum. Ve eger Turkiyedeki japon menseili araclari japon arabasi sanip karsilastiriyorsaniz o zaman birde cok uzaga degil Kibrisa gecip sagdan direksiyonlu olanlari incelediginizde ayni tepkileri verirsiniz. Turkiyedeki japonlar sembolun, clionun passatin yaninda satilsin diye uretilenler, ozellikle nissan icin soyluyorum bunu. Bu 2000 2004 den beri boyle.

Arabalarin ruhlari vardi 90 90 90 dediginiz senelerde. Simdi onlarin yerini sensorler aldi. Bu yeni arabalari garanti suresince alip kullanip saticaksin, bende suan alsam Alman alirim, aldigim fiyata yakin hatta daha fazlasina satabilmek icin. Yeri geldigindede essek gibi kullanmak icin. Ama araba kullanmak istiyorsam, kapimdaki japon her daim durur.

Nitekim bu benim gorusum, gonul istiyorki herkes Alman alsin fransiz alsin su japon piyasasi bi dussun araba toplayamiyoruz 10 liralik araba oldu 20 25 lira.
    TR - B13

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok şu japona, bu almana b*k atmaya gerek yok, ilgi alanım 90 yılında üretilen araçlar, yüksek model araçları pek sevmiyorum, bir 90 model japon kullanıyorum, birde 90 model bir alman, alman bana daha zevkli, daha hoş, daha tok geliyor. Herkes hoşuna giden aracı kullanıyor sonuçta. 90 küsür model bir japonda ne kadar özellik varki bozulsun.

Google 1968 Mercedes yazıyorum, çıkan fotoğraf bu.

1968 Honda dediğimdede bu çıkıyor.

Şunu kabullenmeliyiz ki, otomotiv sektöründe Almanlar daha ileri, japonlar ise daha sorunsuz.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300E headshot yaptı beyler. Dağılın nükte bi yana alman menşeii markada servis danışmanıyım o kadar da uçar kaçar ileri değil almanlar. Tabii bazı modeller hariç. Eee şimdi japonlarda da bazı modeller hariç mesela çok japoncuyum diyenin duymadığı toyota crown royal & lexus ls600h gibi.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orta segmentte rakipsiz bence almanlar c serisi 3 serisi gibi modellere tercih edebilcegimkz baska Ulke markasi yok bence ust segmentte durum boyle degil bence

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300E headshot yaptı beyler. Dağılın nükte bi yana alman menşeii markada servis danışmanıyım o kadar da uçar kaçar ileri değil almanlar. Tabii bazı modeller hariç. Eee şimdi japonlarda da bazı modeller hariç mesela çok japoncuyum diyenin duymadığı toyota crown royal & lexus ls600h gibi.
    20 sene önce Crown'a binme şansını elde etmiştim, gram ses yoktu, çukurlar/tümsekler sanırım düzleniyordu çünkü ben hep pamukların üzerinde gidiyoruz izlenimi edinmiştim. Donanım olarak neler vardı hatırlamıyorum ama otomobilin sessizliğine ve konforuna hayran olmuştum. Tipsizlikte zirveydi ama içine geçtikten sonra o tipsizlik 2.planda kalıyordu. (bindiğim 8.jenerasyon Crown'muş, yani halen tipsiz )

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok şu japona, bu almana b*k atmaya gerek yok, ilgi alanım 90 yılında üretilen araçlar, yüksek model araçları pek sevmiyorum, bir 90 model japon kullanıyorum, birde 90 model bir alman, alman bana daha zevkli, daha hoş, daha tok geliyor. Herkes hoşuna giden aracı kullanıyor sonuçta. 90 küsür model bir japonda ne kadar özellik varki bozulsun.

Şunu kabullenmeliyiz ki, otomotiv sektöründe Almanlar daha ileri, japonlar ise daha sorunsuz.
    bende 1968 camaro yazdım.. gerisini yazmaya (mustang,challenger,charger,vette vs vs) kalbim elvermedi..

hadi şimdi git burdan

komançero garage

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 sene önce Crown'a binme şansını elde etmiştim, gram ses yoktu, çukurlar/tümsekler sanırım düzleniyordu çünkü ben hep pamukların üzerinde gidiyoruz izlenimi edinmiştim.
    pamukların üzerinde gidiyorsun sanmanın nedeni kaç modeline bindin bilmiyorumda sanırım 95 sonrası ise o araçlarda bağımsız şase sistemi var genelde suv larda olur bağımsız şase land cruiser gibi falan binek araçda az var . binekde bir bildiğim town car birde crown da var ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 sene önce Crown'a binme şansını elde etmiştim, gram ses yoktu, çukurlar/tümsekler sanırım düzleniyordu çünkü ben hep pamukların üzerinde gidiyoruz izlenimi edinmiştim. Donanım olarak neler vardı hatırlamıyorum ama otomobilin sessizliğine ve konforuna hayran olmuştum. Tipsizlikte zirveydi ama içine geçtikten sonra o tipsizlik 2.planda kalıyordu. (bindiğim 8.jenerasyon Crown'muş, yani halen tipsiz )
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pamukların üzerinde gidiyorsun sanmanın nedeni kaç modeline bindin bilmiyorumda sanırım 95 sonrası ise o araçlarda bağımsız şase sistemi var genelde suv larda olur bağımsız şase land cruiser gibi falan binek araçda az var . binekde bir bildiğim town car birde crown da var ..
    hep diyorum yaşım genç ama ben sizin akranınız sayılırım bi yerde

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1968 Toyota yazdim ben de, guzel birsey cikti Allahtan

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8.jenerasyon crown'du, sene 96 olması lazım. Otomobil yerinden kıpırdar kıpırdamaz kapıları kilitleniyordu. Şasi sistemi nasıldı bilemiyorum ama konforu muhteşemdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 1968 camaro yazdım.. gerisini yazmaya (mustang,challenger,charger,vette vs vs) kalbim elvermedi..

hadi şimdi git burdan

1959 ve 64 amerikanların hayranıyım, mesela 1959 cadillac el dorado, 1959-64 impala vs vs ama konumuz bunlar değil şimdi.
    1994 Opel Astra F GSi

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1959 ve 64 amerikanların hayranıyım, mesela 1959 cadillac el dorado, 1959-64 impala vs vs ama konumuz bunlar değil şimdi.

bence tam olarak konumuz bu.konu japon otomobillerine kaymış ama,eminimki gerçekten hakkını verebilecek,bakımlarını yaptırabilecek,her parçasını kolayca bulabilecek,ekonomik anlamda sıkıntı yaratmayacağına inansak bu forumda hemen hemen herkes bir amerikan arabası olsun ister.Zaten konu başlığında belirtildiği gibi algı operasyonu sayesinde alman mallarının iyi olduğu fikri türk milletine empoze edilmiş. 79 yılında sünnet oldum o zamanlarda dayım sony marka bir walkman getirmişti yurtdışından nerdeyse 40 sene olmuş. tak pillerini hala çalışır.ya alman mühendisliği deyip duruyorlar yaptıkları bir tane elle tutulur iş yok. sanarsınki adamlar uzay mekiği yapıp jupitere gittiler. adamların yaptıkları bütün işler ya kopya,yada belli sebeblerden ötürü yarın kalmış projeleri satın alma/çalma yolu ile bitirmek.
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerikan hobidir. Tüm filmlere bakın herkes bi amerikan toplar ama binmez? neden ? çünkü 100 mt ileride su koyverebilir. Alman ise ticarettir. Japon ise huzurdur. Fransz aşktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1968 honda s800

döneminin e sınıfı ile *** kadar aracı kıyaslamayalaım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilaloztkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1968 honda s800

döneminin e sınıfı ile *** kadar aracı kıyaslamayalaım
    Benim amacım iki markayı kıyaslamak değildi, sadece o yıllardaki Alman ve Japon arasındaki farkı göstermekti, al ozaman buda Almanların g*t kadar aracı.

1994 Opel Astra F GSi

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor dergileri supplement satmak için piyasada idi , araba dergileride aynı şekilde , neden şaşırıyorsunuz ki ? Belki aralarında 2-3 tane hayalperest ortaya çıkıp bişiler anlatıyordur bu sayede adamlar daha çok satıyordur falan filan.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)