1.5 milyona yakin satmis Corolla ama araba degil , listede 3 tane Toyota var ama alanlarin hepsi Toyota babalarinin diye aliyor.Biz herseyi cok iyi biliyoruz ama orasi ayri bu kadar insana ulasip nasil bi yanlis yaptiklarini soylemek lazim
1.5 milyona yakin satmis Corolla ama araba degil , listede 3 tane Toyota var ama alanlarin hepsi Toyota babalarinin diye aliyor.Biz herseyi cok iyi biliyoruz ama orasi ayri bu kadar insana ulasip nasil bi yanlis yaptiklarini soylemek lazim
japonlar sorunsuz, donanımları az olabiir, teknolojik ve konfor bakımından almanlara göre duşuk olabilirler ama tek kelimeyle sorunsuzlar
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Bunun tek aciklamasi var prestij. Komsumda bmw var bende niye yok hadi yuzbinay vadeli kredi ile bmw mersedes alalim kapiya yakissin. Yakita paramiz artarsa bineriz mantelitesinde cok insan var.
Japonlar oyle japonlar boyle diyen insanlari corollayla primerayla juke la micrayla degil. Infiniti, lexus gibi araclara bakmasini istiyorum. Ve eger Turkiyedeki japon menseili araclari japon arabasi sanip karsilastiriyorsaniz o zaman birde cok uzaga degil Kibrisa gecip sagdan direksiyonlu olanlari incelediginizde ayni tepkileri verirsiniz. Turkiyedeki japonlar sembolun, clionun passatin yaninda satilsin diye uretilenler, ozellikle nissan icin soyluyorum bunu. Bu 2000 2004 den beri boyle.
Arabalarin ruhlari vardi 90 90 90 dediginiz senelerde. Simdi onlarin yerini sensorler aldi. Bu yeni arabalari garanti suresince alip kullanip saticaksin, bende suan alsam Alman alirim, aldigim fiyata yakin hatta daha fazlasina satabilmek icin. Yeri geldigindede essek gibi kullanmak icin. Ama araba kullanmak istiyorsam, kapimdaki japon her daim durur.
Nitekim bu benim gorusum, gonul istiyorki herkes Alman alsin fransiz alsin su japon piyasasi bi dussun araba toplayamiyoruz 10 liralik araba oldu 20 25 lira.
TR - B13
Yok şu japona, bu almana b*k atmaya gerek yok, ilgi alanım 90 yılında üretilen araçlar, yüksek model araçları pek sevmiyorum, bir 90 model japon kullanıyorum, birde 90 model bir alman, alman bana daha zevkli, daha hoş, daha tok geliyor. Herkes hoşuna giden aracı kullanıyor sonuçta. 90 küsür model bir japonda ne kadar özellik varki bozulsun.
Google 1968 Mercedes yazıyorum, çıkan fotoğraf bu.
1968 Honda dediğimdede bu çıkıyor.![]()
Şunu kabullenmeliyiz ki, otomotiv sektöründe Almanlar daha ileri, japonlar ise daha sorunsuz.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
300E headshot yaptı beyler. Dağılınnükte bi yana alman menşeii markada servis danışmanıyım o kadar da uçar kaçar ileri değil almanlar. Tabii bazı modeller hariç. Eee şimdi japonlarda da bazı modeller hariç mesela çok japoncuyum diyenin duymadığı toyota crown royal & lexus ls600h gibi.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Orta segmentte rakipsiz bence almanlar c serisi 3 serisi gibi modellere tercih edebilcegimkz baska Ulke markasi yok bence ust segmentte durum boyle degil bence
20 sene önce Crown'a binme şansını elde etmiştim, gram ses yoktu, çukurlar/tümsekler sanırım düzleniyordu çünkü ben hep pamukların üzerinde gidiyoruz izlenimi edinmiştim. Donanım olarak neler vardı hatırlamıyorum ama otomobilin sessizliğine ve konforuna hayran olmuştum. Tipsizlikte zirveydi ama içine geçtikten sonra o tipsizlik 2.planda kalıyordu. (bindiğim 8.jenerasyon Crown'muş, yani halen tipsiz)
pamukların üzerinde gidiyorsun sanmanın nedeni kaç modeline bindin bilmiyorumda sanırım 95 sonrası ise o araçlarda bağımsız şase sistemi var genelde suv larda olur bağımsız şase land cruiser gibi falan binek araçda az var . binekde bir bildiğim town car birde crown da var ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bence tam olarak konumuz bu.konu japon otomobillerine kaymış ama,eminimki gerçekten hakkını verebilecek,bakımlarını yaptırabilecek,her parçasını kolayca bulabilecek,ekonomik anlamda sıkıntı yaratmayacağına inansak bu forumda hemen hemen herkes bir amerikan arabası olsun ister.Zaten konu başlığında belirtildiği gibi algı operasyonu sayesinde alman mallarının iyi olduğu fikri türk milletine empoze edilmiş. 79 yılında sünnet oldum o zamanlarda dayım sony marka bir walkman getirmişti yurtdışından nerdeyse 40 sene olmuş. tak pillerini hala çalışır.ya alman mühendisliği deyip duruyorlar yaptıkları bir tane elle tutulur iş yok. sanarsınki adamlar uzay mekiği yapıp jupitere gittiler. adamların yaptıkları bütün işler ya kopya,yada belli sebeblerden ötürü yarın kalmış projeleri satın alma/çalma yolu ile bitirmek.
komançero garage
Amerikan hobidir. Tüm filmlere bakın herkes bi amerikan toplar ama binmez? neden ? çünkü 100 mt ileride su koyverebilir. Alman ise ticarettir. Japon ise huzurdur. Fransz aşktır.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Spor dergileri supplement satmak için piyasada idi , araba dergileride aynı şekilde , neden şaşırıyorsunuz ki ? Belki aralarında 2-3 tane hayalperest ortaya çıkıp bişiler anlatıyordur bu sayede adamlar daha çok satıyordur falan filan.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)