Resim çizmedeki en iyi marifetim Cin ali olduğu için sizlerin bu çalışması ve emeği gerçekten güzel görünüyor. tebrik ederim çok güzel çizimler. elinize sağlık
Resim çizmedeki en iyi marifetim Cin ali olduğu için sizlerin bu çalışması ve emeği gerçekten güzel görünüyor. tebrik ederim çok güzel çizimler. elinize sağlık
Life is Too Short To Stay Stock
eline sağlık güzel çizim gerçekten.daha öncede birisine sormuştum ama konuyu kaybettim.
taslağı bakarak mı çiziyorsun,nasıl çiziyorsun acaba ?
Life is Too Short To Stay Stock
saygı ile eğiliyorum genç,dinamik ve yetenekli kardeşimizin huzurunda.
tek kelime ile Bravo!
Kardeşim gerçekten eşsiz bir yeteneğe sahipsin MAŞALLAH
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Çok teşekkür ederim hepinize, alıntı yaptığım yapmadığım herkeseYoutube'a ve mesajlarınızla verdiğiniz destekler için ayrıca teşekkür ederim
![]()
Aslında sipariş olarak çizim isteği alıyorum. Ama forumda izin var mı bilmiyorum, ekstradan dilerseniz çizim istekleriniz için konu açabilirim. Normalde özel mesaj ile ulaşıyor isteyenler.
Benim Annem mimar sinan uni. 1. bitirmis resim ogretmenli , ondan gecen bir kac sey ile resimi detayli inceledim gercekten cok basarili tebrikler .
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)