Maslakta hangi dyno ?

Thread: Maslakta hangi dyno ?

1. speed_emre's Avatar

speed_emre said:

Maslakta hangi dyno ?

Arkadaşlar yarın bir araba bakacağız kısmetse. Arabayı yetkili serviste baktırdıktan sonra sanayide ufak birkaç işlem için sanayiye sokacağım arabayı.

1-) Maslak sanayide arabanın kompresör testine sokmak istiyorum?

2-) Arabayı Dynoya sokmak istiyorum? Hangi firmayı yeri tavsiye edersiniz? Uçuk kaçık olmayan bir yer olsun. Düzgün ölçen bir yer.

Bu arada araba Tjet linea lpgli.

Araba zaman kalırsa yazılımda attırmayı düşünüyorum.

Teşekkürler.
    doğuştan araba manyağı

2. darkmoon's Avatar

darkmoon said:
    2.kısımda araba eksptertizi yapan bir yer vardı sanırım içerde dynoları vardı mevlütün bir önceki sokağı.. birde ecufastte var galiba aklıma onlar geldi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

3. Zero's Avatar

Zero said:
    Size tek tavsiyem ekspertiz dynolarına çıkartmamanız. Dyno testi bilinen doğruluğu kanıtlanmış tuning işiyle uğraşanların dynoları olmalı her zaman.

4. speed_emre's Avatar

speed_emre said:
    yerin yabancısıyım. Yazılım atan firmalarda dyno olabilir ama mustang yada dynodynamıcs olabiliyor ama maho gibi yaklasık tam değer veren bir firma olabilir mi?

Çünkü arabayı ben alırken yokum peder alacak. Dynomoss gibi firma olsaydı kolaydı. Magic tavsiye ettiler nasıldır?
    doğuştan araba manyağı

5. speed_emre's Avatar

speed_emre said:
    varmı önerisi olan düzgün bir yer olsun.
    doğuştan araba manyağı

6. darkmoon's Avatar

darkmoon said:
    ecufast dynosu bence iyidir neticede tunning ve chip işi yapıyorlar dyno işlerinin vazgeçilmezi olması lazım.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

7. speed_emre's Avatar

speed_emre said:
    abi maslakta değil sanırım yeri avcılar esenyurt fln diyor nereleri oralar hiçbilmiyorum.
    doğuştan araba manyağı

8. brs852's Avatar

brs852 said:
    Dr Ecu dynosu var yazılımda yapıyorlar onlarla görüşün.

9. darkmoon's Avatar

darkmoon said:
    2.kısımdaydı yerleri 20.sokakda falandılar yanlış hatırlamıyorsam taşınmışlar demek ki..

10. speed_emre's Avatar

speed_emre said:
    Quote Originally Posted by brs852 View Post
    Dr Ecu dynosu var yazılımda yapıyorlar onlarla görüşün.
    tşkler çok yoğun oluyorlar en son yazılım işini yapacağız zaman kalırsa çünkü geriye tek kişi dönülecek.
    doğuştan araba manyağı

11. speed_emre's Avatar

speed_emre said:
    Güncel....
    doğuştan araba manyağı

12. canozgur106's Avatar

canozgur106 said:
    Expertiz dynoları güvenilir değil Dr. Ecu falan zaten ölçüm yapmak için zaman ayırabilecek boşluğa sahip değildir..Yol performansına bakın derim..
    ALLAH VAR GAM YOK..

13. ronay's Avatar

ronay said:
    dr ecu maslakta 20 sokakta (mustang Dyno) ama söylendiği gibi biraz yoğunlar önceden randevü alıp gidebilirisin 0212 328 00 42
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay