Ya ben cidden anlam veremiyorum ya,geçen tın tın gidiyorum geldi çakarlı amarok.Biliyorum emniyetin korumasının arabası.
Yol zaten iki şerit(dilberler sekisindeyim) ulan ortalmış yolu çakarı açmıi kornaya basıyor daaat daaat.Dedim herhalde sağa çek falan diyor,yavaşladım siren korna lan dedim noluyor sağa yanaşmışım sol bomboş 3 araba sığarız hala üstüme sürüyor.Hani durdurcak olsa geçer gene önümde durur.
Dedim herhalde arkadan konvoy falan geliyor yavaşlatma ilerle bas diyor falan,hızlandım hala kıçımda.Bende dipledim gazı,oda basıyorda amarokla bassa nereye gidicek.Valla viraja girdim ben arkadamda bir lastik cayırtısı koptu,önden kaya kaya giriyordu kaldırımlara.Hiç oralı olmadım valla bastım gittim.
Polisi aradım,plakasınıda verdim.Numaramda bu dedim eğer benle ilgili bir sorun varsa dedim dönersiniz bu telefondan.Merak ediyorsanızda araç kamerası görüntülerinide size yollarım dedim en sağda olmama rağmen taciz edişi,Yavaşlayınca kornaya basması...vs Geri dönen falan olmadı ben anlamıyorum yani amaç hadi bugun bunamı takılalım diyorlar anlamadımki...
Cidden rusya olduk çıktık,bana yaptığının şu videodakinden farkı yok tu...
https://www.youtube.com/watch?v=uJhqyAGkJdw