User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
81 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Çakarlı Sivil Araçlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vali geçecek diye trafik polisinin bizzat ambulans ı beklettiği bir ülkede yaşıyoruz artık o yüzden hiç bulaşmaya gelmez herkes ağa herkes bey bu devirde.

osmanlı ocakları denen yapılanmanın passat ı polis çevirmesinde tek şeride düşürülen yolda en soldan çakarları açık yapıştırdı gitti polisin bi önünü iliklemediği kaldı polise yazık size dedim bana ceza yazdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar çakarları yanmıyorsa yol vermek zorunda değilsiniz. polis araçları da o şekilde herhangi bir aksiyon yoksa çakarları yakamıyorlar zaten. çakar yanıksa içinde emniyet amiri,savcı vs olabilir. Dikkat edin bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koruma savcı demişti, artık nedir ne değildir bilmiyorum
    Kendi kendilerine gelin guvey olmuslar abi, hic kimse vatandasi rahatsiz etmez, hakim savcilar bile imkani olmasina ragmen servisle ise gider gelir, makam arabasi kullanmazlar.
    Sofor, koruma falan makam sahibinden daha cok cakar,emniyet seridi kullanir.
    Babam sirkeciden- sisliye 20 dkda geliyor. Soforu 20 dkda sisliden bahcelievlere gidiyormus.

Babamin uzerine olan araclara ceza yazilmasi yasal olarak mumkun degil, yani imtiyaz falan yok direk yasak.
    Emniyet seridinden gitmek falan imkansiz, milletin sira sira park ettigi yere laf olur diye park ettirmez beni. Her gun arar babam arabayi dikkatli kullan, kimseyi rahatsiz etme diye.
    Gecen gun bezdim en sonunda baba su arabayi benim uzerime verde rahat rahat araba kullanayim dedim.

Yani sizi sikistiran, sizle makasa giren, cakarla basinizi agritan sofordur, korumadir. Direk 155'e bildirin. Emin olun dikkate aliyorlar. Garaj amirligine bildiriyorlar.

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçla ilgili bağ kurmayın derim,gözümün önünde bir emniyet müdürünün kendi şahsına ait aracına binerken gördüm.bunla mı geziyor dersiniz.tipi/sıfatı görsen normal vatandaş der geçersin.kimin ne olduğu belli olmuyor.

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçla ilgili bağ kurmayın derim,gözümün önünde bir emniyet müdürünün kendi şahsına ait aracına binerken gördüm.bunla mı geziyor dersiniz.tipi/sıfatı görsen normal vatandaş der geçersin.kimin ne olduğu belli olmuyor.
    Olayımın çakarla ilgisi olmasa da,Beyoğlu emniyet müdürüne (sivildi ) ''SEN KİMSİN Kİ?'' diye gider yapıp, '' ŞİMDİ ANLARSIN KİM OLDUĞUMU'' cevabını alıp,İstiklal caddesinde yaklaşık 10 tane polis tarafından,2 saat esir edilmem geldi aklıma

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olayımın çakarla ilgisi olmasa da,Beyoğlu emniyet müdürüne (sivildi ) ''SEN KİMSİN Kİ?'' diye gider yapıp, '' ŞİMDİ ANLARSIN KİM OLDUĞUMU'' cevabını alıp,İstiklal caddesinde yaklaşık 10 tane polis tarafından,2 saat esir edilmem geldi aklıma
    Elini sallasan zaten bir müdüre çarpıyor bu ülkede Size tabi daha kötü denk gelmiş.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bnim anlamadığım nokta oranın müdürü buranın vekili billuru ağır abilern kendi özel arabalarında ve sivil oldukları zaman yine emniyettir vs vs kullanma hakları oluyor mu?
    Ben sıkısık trafikte sağ seritteysem emniyeti ortalıyorum yol vermiyorum. Sapak girişlerinde yine dardan alarak arkayı kapatıyorum.
    Bazı olayı anlamayan arkamdaki seritteki dangalaklar ben emniyete yol vermemeye çalışırken benim yanıma gelip beni yoldan attmaya çalışıyor onlarada ayrı numara çekiyorum.
    Hıyar bizim hakkımız gasp ediliyor adama yol vermiyorum arkama geç beraber kapatalım. Ne beni darlıyosun önüme geçmeye çalışıyorsun. Sanki sana yol verdim.

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makasa makas etiketinden devam, iyi olan kazansın
    CAN CEYLAN

murat-m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar daha önce yazan varmı bilmiyorum ama kardeşiniz burdan yazsın. İst. Emniyet Md. ait trend x versiyon dünya kadar kiralık focus sedan var beyaz renk bilginiz olsun. eskort, koruma şb. ve t.e.m. çatır çatır kullanıyor bilginiz olsun.

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Araba ile emniyetten keyfi gidenler için dua ediyorum inşallah kendileri ve sevdikleri ambulans emniyet şeridini tıkayan arabalar yuzunden hastaneye yetişemez.

Not: Motosiklet ile emniyet kullanıyorum çünkü arabalar gibi trafiğin akışını etkilemiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bnim anlamadığım nokta oranın müdürü buranın vekili billuru ağır abilern kendi özel arabalarında ve sivil oldukları zaman yine emniyettir vs vs kullanma hakları oluyor mu?
    Ben sıkısık trafikte sağ seritteysem emniyeti ortalıyorum yol vermiyorum. Sapak girişlerinde yine dardan alarak arkayı kapatıyorum.
    Bazı olayı anlamayan arkamdaki seritteki dangalaklar ben emniyete yol vermemeye çalışırken benim yanıma gelip beni yoldan attmaya çalışıyor onlarada ayrı numara çekiyorum.
    Hıyar bizim hakkımız gasp ediliyor adama yol vermiyorum arkama geç beraber kapatalım. Ne beni darlıyosun önüme geçmeye çalışıyorsun. Sanki sana yol verdim.
    Gecis ustunlugu tasiyan araclar haric, kamu hizmetine tahsis edilmis "hizmet araci" sinifinda ki hic bir arac emniyet seridi kullanamaz. Makam araci zaten cok az kisiye tahsis edilir.
    Bilmem nerenin muduru dedigin kiside halka hizmet icin alinan hizmet araci statusunde ki araci makam araci olarak kullandigindan girmesi, kullanmasi yasaktir. hususi arabasiyla girmesi basli basina yasaktir.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EGM nin 2016 senesinde sadece satın aldığı araç sayısı 2.313... bu alım sayısı hemen her sene yaklaşık %20 artıyor, şu anda emniyette ya da emniyet korumasında olan kurumlarda 50 bin civarı mülkü devlette olan araç var, kiralıkların sayısı BİLİNMİYOR!

evet şimdi bu araçları kim nasıl kontrol etsin? normal şartlarda trafikte seyir halinde olan araçlardan hiç bir farkı yoktur, ayrı bir kanunu mevzuatı vs de yok öncelik-ayrıcalık için.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

murat-m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekstra olarak belirteyim. kiralık beyaz focuslar makam aracı değildir, emniyet ve valilik tarafından uygun bulunan koruma kararı verilmiş kişilerin taşındığı koruma aracıdır. techizatlıdır, bilmeyen kardeşlerimiz şirket pazarlamacısı sanıp atar yapmasın derim.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat-m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekstra olarak belirteyim. kiralık beyaz focuslar makam aracı değildir, emniyet ve valilik tarafından uygun bulunan koruma kararı verilmiş kişilerin taşındığı koruma aracıdır. techizatlıdır, bilmeyen kardeşlerimiz şirket pazarlamacısı sanıp atar yapmasın derim.
    Teçhizatlar nedir ? Bilginiz var mı ? Merak ettim.

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam sabah işe giderken 100 le akan trafikte emniyetten 130 la gidiyor. ulan pezevenk 1.si zaten yol açık 100 le akıyosun, 2.si evden erken çık ulan altıüstü işe gidiyosun. Görende ülkeyi kurtarıyor sanacak.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Milletvekillerinin hakları var kartı koyup kullanmıştır. Bizde 2 arabada resmi diğerleri sivil 5 vakarlı araç var . Resmi olmayan araçta yaptırım var araagi bağlayıp çıkarları sokturuyorlar.ciddi biri değilse başı belaya girer.
    Şimdi bura dan şunu mu anlıyoruz. Sivil aracıma sivil bir vatandaş olarak çakar takmam zaten yasak.

Eğer ciddi birisi isem (ensesi kalın da denir sanırım, çevreydi vekildi var ise) çakar takarım gezerim.

Güzelmiş. Neden kurallara uymamak için bu kadar diretiyoruz hep merak ettim, son cümle sana değil geneleydi.

ehveniser1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Makas attım seri indim diyip birisi çakarla üstüne kırınca küsmek çokta doğru degıl gibi
    Küsme falan yok,nerden çıkardınız ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bura dan şunu mu anlıyoruz. Sivil aracıma sivil bir vatandaş olarak çakar takmam zaten yasak.

Eğer ciddi birisi isem (ensesi kalın da denir sanırım, çevreydi vekildi var ise) çakar takarım gezerim.

Güzelmiş. Neden kurallara uymamak için bu kadar diretiyoruz hep merak ettim, son cümle sana değil geneleydi.
    Yok abi, cakarla artislik yapan, gorevi kotuye kullanan kesin cezasini buluyor. Sivil araclara cakar takmak tam bir sans isi gorevi kotuye kullanmaktan sikayet edecek kimse olmadigi icin, yazilacak ceza memurun insiyatifinde.
    Ailemden dolayi arkadaslari olarak cevremde hep emniyet muduru, kaymakam, vali -hakim-savci olmasina ragmen hic birinin ozel aracinda cakar yoktu. 5-10 kisi degil bahsettiklerim, 70-80 kisi tanimisimdir boyle 1 tane ornegine rastlamadim.
    Milletvekili-Belediye Baskani,Danismanlar vb secilmis kisiler kullandiklarina sahit oldum, yasal mi dersen kesinlikle degil.

Lutfen ama lutfen, cakarla sizi rahatsiz eden sivil bir plaka varsa hic bir sekilde ugrasmadan, onunu kesmeden ve/veya makasa girmeden 155'i arayin plakayi bildirin. Ben hep oyle yapiyorum.
    Sivil vatandas ise arabasi baglanir. Devlet gorevlisi ise gerekli yerlere bildirilir.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teçhizatlar nedir ? Bilginiz var mı ? Merak ettim.
    Silah vardir kesin. Hani bir ara mecidikoyde e 5 te cakarli aractan sivil araca ates acilmisti sonra mevzu kapandi. Bu tur durumlarida yasayabiliriz. Aslinda bunu dusunce bosver ne hAlleri varsa gorsunler demek gerekiyor allah indan bulsunlar. Allahta onlari emniyet seridinde sinasin kendi kaza yapip can cekisince emniyetten ambulans gidemesin demekten baska care yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)