kıyaslama yanlı tesla pure elektrik sadece elektrikli motor var bmw hybrid hem elektirkli hem benzinli motor var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İ8'i illa prize takmak gerekiyor mu , yoksa benzin motoru sarj işini yapıyor mu ? Prizden şarj olduğunu biliyorum ama gerekli mi ?
3.3 sn nedır ya ... feci bır tork hıssettırıyordur adama
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
İ8 iki kişilik,
Nikola Tesla 4 kişi salon salomanje
İ8 hybrid
Tesla tam elektrik
İ8 bmw servis ve yedek parça ağı
Tesla henüz yeni kurulacak
Yeterli bütçem olsa p85d alır ömürlük binerim , tartışmasız..
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Tesla Bmw den 700 kilo daha ağır yalnız bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Bmw süper spor görünümünde karbon gövdeye sahip tek kapılı bir araç, Tesla ise 4 kapılı ailen ile gezmeye gidebileceğin bir araç görünümüne sahip yani iki araç birbiriyle çok farklı klasmanlarda. Ayrıca i8 sadece elektrik motorunu kullanıldığında maksimum 120 Km/h hıza ulaşabiliyor. Bmw ön tarafta yer alan 128 hp'lik elektrik ünitesinin yanında aracın arka kısmında yer alan 1.5 cc hacime sahip 231 hp güç üretebilen bir motor sayesinde 250 Km/h hıza ulaşabiliyor. Tesla ise sadece elektrik motoruna sahip ve 930 N/m gibi çok yüksek bir tork'a üretiyor, ayrıca video bence doğru sonuçları göstermiyor iki araç yan yana iken sonuçlar daha farklı gibi.
Örnek bir video da ben ekleyeyim:
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
2350 kg toplamda 4 kisi arti bagaj 2800 kg lara gelir nerdeyse 3 ton hay masallah
Toplam pillerin agirligi ne kadar onu merak ediyorum 600 700 kg varmidir
Elleme Sekelesin...
şu gördüğün taban komple ii-ion panasonic batarya.. rahat 550-600 kilosu vardır.
![]()
Beyler videolar teslanın sitesinden alınma kimse yoğurdum ekşi dermi. Araç iyi kalkmıyor ama üstlerde ölü. Hadi ağır arabadır desem sonradan açılır oda yok. Bide sürekli gazlayamazsın bunla şehir içi arabası bence üst hızlara bakarsak. i8 de öyle.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)