Bs typera masallah harbiden sesi de gidisi de cok güzel
Şöyle roll videoları izlemeyeli epey olmuştu, maaşallah tüm araçlara, BS de söküklük durumu nedir ?
CAN CEYLAN
Beetle'ın Fk2'yi 3 boy geçtiği video neden eklenmemiş?
Çok güzel denemeler maaşallah. Fk2'de gayet iyi yürümüş.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Bs denemesinden sonra atmo dan koşarak uzaklaşasım geldi. Bs beğendiğim 24 setuplardan ve gideri cidden çok iyi bana göre.
aralarında tahminim 30 40 hp vardır ama fk2 açarak uzaklaşıyor.
İki aracada maşallah.
maşallah çok güzel denemeler olmuş..
mehzent fk2 nin hakkını vermişsin tebrikler..
bayramdan sonra Ekk24 bitmiş olur şuan rodaj aşamasında,bu tarz denemelere bende katılabilirim.![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Deneyen araçların hepsine maşallah. Özellikle fn2 ile fk2 maşallah tam bir senfoni olmuş.. Eski typeR ların yerine artık fk2 leri bol bol görücez gibi.
Tufan has no limits.
Araçlara maşallah uzun süre sonra sitede güzel deneme videoları izledik sayenizde. Sus daha çoookk hızlanır belli şimdiden ve sahibinin seceresinden. Ama bs nin videosunu ayrı keyifle izledim atmo sesi başka gerçektende. fk2 nin gaz tepkimesi çok mu iyi bs altta mı basıyor anlayamadım en azından kafa çıkartır diye düşündüm videoyu açarken ama hiç öyle olmamış... Uzun süre honda severler olarak hor görüldük fk2 bu gidişata bir son getirecek anlaşılan
![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Atmosferik arabanın sesi heleki honda nın sesi şiir gibi geliyor insana
Life is Too Short To Stay Stock
Tesekkurler abı beklerız abı her zaman guzel ses senfonısı olur
Herşeyı yapmışmıyım ahahaha bu yaptıklarıma ben sosyete modıfıyesı dıyorum abı ben orda çay kahve ıcerken yapıldı bunlar daha pantolonumuz golegımız elımız yaglanmadı esas bundan sonra cumbus
Tesekkurler yorum yapan herkese![]()
Videolarda en net gözüken izleyici olarak tr nin en iyisiyim. Hemen her videoda sağda gözükerek iddiamı ortaya koymuşum.
Her türlü rollingi için klimalı araç konforuyla izlemek için sayfamıza bekleriz rollyancisi.com
Deneyen tüm arkadaşların ayagına saglık , özlenen videolar olmuş
maşallah mehmet![]()
er ist ein deutscher
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)