300 BİN km diosun farkındasın dimi abi
Printable View
300 BİN km diosun farkındasın dimi abi
Şahsi fikrim sadece konu sahibine değildir ha bak yanlış anlaşılmasın :) genel
Swap yapacaksan gazlıyam diye yapacaksın şehir içinde gezeceksen neden Swap yapacaksın ki bi anlamı yok o zaman
Ben öle yaptım k20 Crx swapladım sadece gazlamak için şehir içinde tüplü Şahin'le geziyom
Bu yine söylüyorum konu sahibine değil söylediğim sadece şahsi fikrim ve genel düşüncem sakın yanlış anlaşılmasın
estafullah hocam. EK HB benim hasta oldugum kasa. k20 n/a ise efsane bi motor. seviyorum
sıkıştırma yüksek. tepkileri yüksek. 9 bin hırçın çeviriyor. yüksek desibel sesi var
turbo araba gibi geldi mi gitti mi doldu mu şişti mi derdi yok
zaten otoban dibinde oturuyorum. çıktımı elbet gazlarım
15 Bin TL K20 diyelim, onun dışında 10 Bin tane TL"lik ne masrafı var?
Daha doğrusu motor neden bu kadar pahalı?
Sadece K20 için söylemiyorum, B18, C18, B20 hepsi pahalı.
Bugün 2JZ-RB Serisi bir swap yapayım derseniz arabayla birlikte 100 bin TL rahat tutuyor.
O motoru EK veya EG kasaya koymak için alıacak motor kulakları, sırf motoru takabilmek için aracının şasesine uygun headers almak demek zaten 2-3bin dolar demek oluyor. Sadece fiziksel olarak motoru koydun bu arada bu masraflarla.
Ben olsam EK kasada B serisi koyarım, K fazla custom kalıyor benim gözümde.
Ben yemem içmem biriktirir K koyarım, bambaşka benim gözümde. EKK20 apayrı yerde, eğer frendir yürüyen dir onlar halledilirse ömürlük araba benim için. Daha ne olsun.
Sadece standart K20 yapıp swaplarsanız uzun gidebilir. Ama yüklemenize bağlı olarak toplam Km düşecektir.
bastığın zaman gitsin istiyorsan devir çevirsin istiosan B16 A2 üzerine B16B kapak koy hem daha ucuza gelir hem gene elinin altında K20 ye yakın bi performans olur. Yok illa harciicam diosan bişey diyemem.
kswap parçaları Kpro dahil çünkü kprosuz çalıştıramazsınız
En az bugünkü kurlarla 15 bin