User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Marmara Bölg.-Trakya Bölg. Tatil yeri önerisi

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit; PODİMASS olacaktı
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi iyi güzelde bayramda Saroz kalabalık olmazmı?
    bayram vs önemli değil ki istanbula yakın bütün yerler bayramda kalabalık olacak. Ben bayramda trafik rezilliğini çekmemek için Assos a yazlığa gitmiyorum. Haa şu da var yaz sezonu ile Cuma akşamından itibaren trafik bütün iki yöne doğruda kilit oluyor. Eskihisar topçularda izmir körfez geçişi de gelibolu lapseki motor ve feribotta eceabat çanakkale vapuru da kilitbahir motorda full çekiyor. Tayakadın yolundan kuzeyden kaçıyodum trafiğe girmeden 1 saatte kınalıdan çıkıyodum o yoluda kapadılar. Bu cuma bildiğin katliam olur. Kazadan dolayı değil kavgalar yüzünden insanlar ölecek büyük ihtimalle.
    IN BOOST WE TRUST

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yeni konu açmak yerine burdan sormak istedim.Bayramın 2.günü kız arkadaşımla gezip keyif alabileceğimiz İstanbul'a yakın bir yer bakıyorum.Günübirlik gidilip dönülecek.Sapanca maşukiye ye gittik ilgimizi çeken çok bişey olmadı açıkcası.İstanbulda ne kadar saray müze varsa gezmişizdir.Şile ağva saklıgöl vs.gidilip görüldüAslında bizim evlilik zamanı geleli bayağ olmuş gidilecek yer kalmadıBursa nasıldır orayı düşünüyoruz bikaç senedir ama fırsat olmadı.Hazır bu osmangazi köprüsüde açılmışken süreyi kısaltmada işimize yarar sanırım.Gezilip görülecek yerleri vardır mutlaka.İlk aklıma gelen tofaş müzesi vs.?

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende yeni konu açmak yerine burdan sormak istedim.Bayramın 2.günü kız arkadaşımla gezip keyif alabileceğimiz İstanbul'a yakın bir yer bakıyorum.Günübirlik gidilip dönülecek.Sapanca maşukiye ye gittik ilgimizi çeken çok bişey olmadı açıkcası.İstanbulda ne kadar saray müze varsa gezmişizdir.Şile ağva saklıgöl vs.gidilip görüldüAslında bizim evlilik zamanı geleli bayağ olmuş gidilecek yer kalmadıBursa nasıldır orayı düşünüyoruz bikaç senedir ama fırsat olmadı.Hazır bu osmangazi köprüsüde açılmışken süreyi kısaltmada işimize yarar sanırım.Gezilip görülecek yerleri vardır mutlaka.İlk aklıma gelen tofaş müzesi vs.?
    Siz İst çevresinde gezip görülecek yer bırakmamışsınız

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz İst çevresinde gezip görülecek yer bırakmamışsınız
    biraz öle oldu evet

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)