edit; PODİMASS olacaktı
bayram vs önemli değil ki istanbula yakın bütün yerler bayramda kalabalık olacak. Ben bayramda trafik rezilliğini çekmemek için Assos a yazlığa gitmiyorum. Haa şu da var yaz sezonu ile Cuma akşamından itibaren trafik bütün iki yöne doğruda kilit oluyor. Eskihisar topçularda izmir körfez geçişi de gelibolu lapseki motor ve feribotta eceabat çanakkale vapuru da kilitbahir motorda full çekiyor. Tayakadın yolundan kuzeyden kaçıyodum trafiğe girmeden 1 saatte kınalıdan çıkıyodum o yoluda kapadılar. Bu cuma bildiğin katliam olur. Kazadan dolayı değil kavgalar yüzünden insanlar ölecek büyük ihtimalle.
IN BOOST WE TRUST
Bende yeni konu açmak yerine burdan sormak istedim.Bayramın 2.günü kız arkadaşımla gezip keyif alabileceğimiz İstanbul'a yakın bir yer bakıyorum.Günübirlik gidilip dönülecek.Sapanca maşukiye ye gittik ilgimizi çeken çok bişey olmadı açıkcası.İstanbulda ne kadar saray müze varsa gezmişizdir.Şile ağva saklıgöl vs.gidilip görüldüAslında bizim evlilik zamanı geleli bayağ olmuş gidilecek yer kalmadı
Bursa nasıldır orayı düşünüyoruz bikaç senedir ama fırsat olmadı.Hazır bu osmangazi köprüsüde açılmışken süreyi kısaltmada işimize yarar sanırım.Gezilip görülecek yerleri vardır mutlaka.İlk aklıma gelen tofaş müzesi vs.?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)