User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Fiat Puntodan , Golf 4'e Üstadlar İçeri Lütfen / Keyifli sohbet

Apar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temiz Astra h alirsin o paraya , peugeot istemiyorum demissin ama 1.6 hdi 307 alabilirsin , 2.0 dizel mondeo alabilirsin cok daha fazla secenek var kendin begeniceksin sonuc olarak , sahibindene gir marka seçme fiyat aralığı belirle model aralığı belirle vites yakit tercihlerini gir cikan arabalarin hepsine bak
    Hocam son olarak i20 ve 308 aramalarıma takıldı düşüncen ne olur ?

Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bak ben 4 kez grande punto sahibi olmuş biriyim,

90lık emotion, 75lik dynamic, 120lik tjet sport..

2 yıl önce falan 406 alacaktım senin gibi ön yargılı yaklaştığım için piyasa daha uygunken almadım gül gibi az km'li araç almanında eşiğinden dönmüştüm

ocak ayında 2001 dizel 406 aldım 244 bin km'de

o kadar memnundumki kaza yapmasaydım 330 - 340 bin km'ye kadar falan binmeyi düşünüyordum, yakıtı cidden komik

70 litre mazot ile 250 liraya yani 1160 km yol yaptım tapa gaz

sunroof, dijital klima, 4 airbag, 6'lı cd çalar, koltuk ısıtma, elektrik hafızalı deri koltuk, arka kol dayama, arka cam perdesi, jbl ses sistemi, 4 cam otomatiği, elektrikli kararan dikiz aynası gibi daha saymadığım donanımları var

arabaya keyfi haricinde yakıt - rutin bakım harici gram masraf yapmadım aşırı memnundum. Şimdi yine bende bakınıyorum senle aynı bütçelere önümüzdeki ay bitane daha alacağım inşallah manuel dizel sunrooflu ve gri renk olmayan düşürmeye çalışıyorum

bi bak derim.. 2001 ve üzeri bak benzinlisi 2.0 138hp d9 motor diye geçer, 2000 ve öncesi d8 135hp'dir. dizeli 2.0 hdi 110hp

geçen ay bi abideki 2000 model 160.000km'deki aşırı bakımlı beyaz sunrooflu benzinli araç 28 liraya muğlaya satıldı piyasası yok diyenide vururum

ayrıca çok güvenli bir araç, 170 km ile bariyerlere girdim emniyet kemerim takılı olmadığı halde arabadan yürüyerek indim. Araçta kabine zarar gelmedi

aracım buydu

Hocam aslında aklımı çelmiyor değilsin , eski motorda dizele galiba bulaşmam.Aramalarıma ayrıca i20 ve 308 düştü , bunlar hakkında yorumunu alabilirmiyim ?

Ayrıca satıp yeniden km düşük düzgün kullanılmış grande veya evo mu baksam ama bu araçlar yazın sıcak havada afallamaya başlıyor.Motor performansı düşüyor vs. sizdede varmıydı böyle bir durum hocam ?
    Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olmayalım.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi ogle arasindayim cumaya gidiyorum

Aksam is cikisi evde detaylicana yazacaum kanki
    - Bize Her Yer TRABZON

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)