User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Mercekli Far Dönüşümü yapan varmı ?

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vag grubu icin mantiksiz,replikalari 1500lira iken bu sisteme gecip+kendi farinizi heba edip 1000liraniz gidiyor.

Her xenon icin far yikama zorunlu degil,d5s ampul kullananlarmi tam emin degilim onlarda gerek yok.Mesela orjinal bixenonlu beetlelerin hicbirinde far yikama goremezsiniz...Oto yukseklik ayari muane icin sartta,muanede dert degil h7ampulu biraz trasla sagindan solundan xenonlari sok gec.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlker kemal diye bir abi var.

Seat sitesinde baya bir arabaya uygulama yapmisti.

https://youtu.be/s54yWeEAvkE
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mercek takarken dikkat et normal ufak bir mercek taksınlar ufak bir şey bizim arkadaşın araca cayenne merceği takmışlardı araba şaşı bakıyordu önden bütün yüz ifadesi bakışı bozuldu aracın çok çirkin oldu çıkardı takmadı.

illa mercek takılıcaksa yedek far setide yoksa halojen mercek takıp halojen xenon takmak en basit ve pratiği..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vag grubu icin mantiksiz,replikalari 1500lira iken bu sisteme gecip+kendi farinizi heba edip 1000liraniz gidiyor.

Her xenon icin far yikama zorunlu degil,d5s ampul kullananlarmi tam emin degilim onlarda gerek yok.Mesela orjinal bixenonlu beetlelerin hicbirinde far yikama goremezsiniz...Oto yukseklik ayari muane icin sartta,muanede dert degil h7ampulu biraz trasla sagindan solundan xenonlari sok gec.
    Ya kardeşim en kötü çin malı farlar bile 1.200 TL ki onlar bile artık kendi aralarında ayrılıyorlar sanırım. Mesela Taiwan malı, çin mallarından bi tık önde. Adamlar 2. el taiwan malı mk6 gti replikasına 1.400 lira para istiyorlar. El insaf... Tamam eyvallah birebir aynı ama biz gibi ucundan anlayan kişiler öyle bakmıyor olaya. Yok kimisinin ledleri az yanar kimisi der ben audi led'i taktım yok merceği değiştirdim vs vs.. Ben satın alırken adamın farlarını parçalara ayıramıyorumki yani böyle bişey imkansız. Hani hem farklı olmak hem gerçekten işçilik güzel ise yaptırmak neden mantıklı olmasın. Yada başkasında yoksa yaptığın şey ayrı zevki bile olabilir bence. Hayırlı bayramlar.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kozmetik olarak görüntü de benim için çok önemli, aslında normal mercek koyup, uzunlara led xenon takabiliriz, şimşek etkisi alırız sanırım yine photon un led xenon kiti ile hem yol gösterişi de iyi olur sanırım
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    led xenon diye bir şey yok led var. led xenon diye bir şey varda aftermarket satışı yok fabrikasyon takılıyor araçlara.. pazarda satılan kitler led kitler.. türkiyede satılan kaliteli bir led ürün fazla yok yalnız..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu hortlatıyorum ama aracımın farlarına mercek yaptırmak istiyorum. Led montajı yaptırmasam bile kafadan görüntü için yaptırmak istiyorum. Fiyat ne işçilik konusunda yardımcı olabilecek varmıdır?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)