Aracin dagilmis olmasi kotu birsey degilki aksine darbeyi sonumleyebilmesi onemli. Ayrica kaza durumunda cok fazla degisken oluyor![]()
Aracin dagilmis olmasi kotu birsey degilki aksine darbeyi sonumleyebilmesi onemli. Ayrica kaza durumunda cok fazla degisken oluyor![]()
performans olarak çok bi beklentiniz yoksa alınabilir ama içi garip bi şekilde dar eski c lerin sürüşü daha keyifli geliyor bana bu sebeple
Motor kotu bir motor olmayabilir ama sen mercedes sin gidip neden renault motoru kullaniyorsun? Ben merso olsam, renault al sana bedava motor dese dahi, ne munasebet ben mersoyum isine bak derim, me renault ne de baska motor kullanmam yani.
Alan alir bir sey diyemem ama ben yakistiramiyorum.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Bence Passat'ta bakabilirsiniz. Genişlik ve rahatlık olarak C'den daha iyi olduğu kesin hemde DSG'den devam etmiş olursunuz. 2. elini de söylemeye gerek yok ortada zatenİki aracı da test edin ona göre karar verin derim. Çevremde ki alanların çoğu Passat'tan yana oyunu kullandılar genelde. Sizde deneyin ona göre karar verin iki aracında sizi üzeceğini sanmıyorum.
eleştiri gizli hayranlıktır.
İmkan olsada yeni kasa e alabilseniz
Prn tam kelime anlamı olur yeni kasa e için
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Günümüzde bir çok firma ortak motor/parça/şasi kullanıyor... Maliyetleri düşürüyorlar... Kendisini kanıtlamış bir motoru biraz daha geliştirip kullanıyorlar... Adamlar gidipte amg ye motor almıyor sonuçta.VAG markası olsada seat-skoda-vw ile audide aynı motorları kullanıyor. Bununla mücadele etmek için göze alacağı bir riskti işinede yaradı Mercedes'in... BMW-PSA ortak motorlarıda vardı bir ara... Bunlar günüzümüzde çokta garipsenecek şeyler değil bence... Tabi siz yakıştıramıyosunuz onuda anlıyorum.
![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Iyide adamlar baslangic modelinde sunuyor ucuza millet mercedese binsin diye. Belkide bu modeller icin arge yapmak daha masrafli gelmistir
Melez araçları benimseyemedim,karşıyım.Her anlamda marka kimliği olmalı bence.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
demek ki sınıfında referans ölçütlerinde olan tüketim,performans parametreleri oldukça bir peak olan bir renault dizel makinesi yerine yağ yakan saçma sapan arza veme potansiyeline sahip bir vw dizeli tercih ettiniz.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Dün sohbetini yaptık bugün konusu açılmış kesinlikle beklentiyle alakalı şahsi fikrim alınabileceğidir..
ALLAH VAR GAM YOK..
Bu geyik uzar gider.
Sözde doblo 1.9 linea 1.6 mjet motoru kullanıyor alfa romeo da sonuçta. Ama ikisini bi yan yana koy bakalım o motorun farklılığı var mı bak bi gör.
Devir maliyet azaltma devri. Sizin mercedes deyip yere göğe sığdıramadığınız markanın dahi güncel piyasada düşük bütçeli alıcıya hitap etme ihtiyacı var. Bmw'nin kullandığı 1.6 136 hplik motor da yanlış biliyorsam düzeltin prototip olarak rcz motor ile aynı. Bu onu kötü mü kılıyor şimdi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)