User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
107 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bu nasıl bir insanlık izah edecek var mı ?

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendimi bildim bileli Oruç tutarım, bu benim için kutsal bir görev.

Ama çıkıpta sokakta yemek yiyen vatandaştan rahatsız olmuyorum, zaten ben Oruç"umu nefsimi köreltmek için tutuyorum.

Fakir insanlarımızı anlamak için tutuyorum, onca sokakta aç insan varken herkes yiyor.

Benimde o masum, suçsuz insanların durumunu anlamam için insanların sokakta gözümün önünde bişeyler yiyip içmesi lazım.

Ramazan Ayı"nda sokaktaki insanların birşey yememesini istiyorsan sende 12 ay boyunca bişey yemeyeceksin kardeşim.

Yoksa fakir insanlarımızın halini anlayamazsın kusura bakma...
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlıklı bir birey olduğunu varsayıyorum genç yaşında oruç tutup tutmamasınıda geçtim sen Fatih gibi biryerde insanların ortasında ramazan ayında yakmışsın pösür pösür sigara içiyorsun dayağıda bırakın oruç tutanada bir saygı göster be.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlıklı bir birey olduğunu varsayıyorum genç yaşında oruç tutup tutmamasınıda geçtim sen Fatih gibi biryerde insanların ortasında ramazan ayında yakmışsın pösür pösür sigara içiyorsun dayağıda bırakın oruç tutanada bir saygı göster be.
    Heryerdeler bunlar heryerde. Sizin gibiler bu ulkeden temizlendikten sonra anca bu ulke duzelecek

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neresinden tutsan elinde kalıyor aq yaa.

İşte içimizdeler olum içimizdeler lan. AL ADAM GELDİ YAZDI İŞTE YA!
    Neyi yazdım kardeşim bana bir açıklarmısın sizin yazıyı nasıl okuyup nasıl bir kafayla yorumluyorsanız hayret ediyorum sizlere emin olun.

Alıntı aRSLaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte bu kafalar aynı kafalar. Adam arabaya yaslanmış sigara içiyor sırtı yola dönük. Ne yapsın başka tarafından mı içsin? Herkes oruç tutmak zorunda değil, kimse de onu yargılayamaz. Bu Allah ile kulu arasındadır. Sen ancak iyiye güzele yönlendirebilirsin, tavsiye edebilirsin ama baskı yapamazsın. Hak ve hürriyetler sadece size hak değil.
    Ben oruç tutup,tutmamasınıda geçtim derken neyi kastetmişim orda acaba ille tutacakmı demişim ?

Alıntı sedat s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden bılıyosun rahatsız olmadıgını mısal benım 25 yaslarında bı arkdasım seker hastası her gun ılac alıo bu cocugunda belkı kronık bı rahatsızlıgı var yada gectım rahatsızlıgı tutmaz tutmaz kardesım sanane madem yıyen ıcen gormek ıstemıyosan eve kapatıcan kendını yada tutmuycan bu orucu olup bıtecek. oruc nefıs terbıyesı degılmı sadece yeme ıcme degıl yasantı olarak nefıs terbıyesıdır oruc. vallanı sınırden yazamıyorum nası bı kafa nası bı yobazlık.
    Yazının başındaki sağlıklı bir birey olduğunu düşünürsek yazdım bilmem dikkat ettiinizmi ?

Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heryerdeler bunlar heryerde. Sizin gibiler bu ulkeden temizlendikten sonra anca bu ulke duzelecek
    Siz okuduğunuzu anlamadığınız sürece sizdende çok çekeceğimiz var emin olun.

NEYSE SİZ BU KAFAYLA DEVAM EDİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 3 adım ötesi IŞİD bu zihniyetin..
    Aynen gecede çıkıp zevkine kafa kesiyoruz.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aynen gecede çıkıp zevkine kafa kesiyoruz.
    Uslu bir çocuk olduğunda şirinleri göreceksin

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyi yazdım kardeşim bana bir açıklarmısın sizin yazıyı nasıl okuyup nasıl bir kafayla yorumluyorsanız hayret ediyorum sizlere emin olun.

Ben oruç tutup,tutmamasınıda geçtim derken neyi kastetmişim orda acaba ille tutacakmı demişim ?

Yazının başındaki sağlıklı bir birey olduğunu düşünürsek yazdım bilmem dikkat ettiinizmi ?

Siz okuduğunuzu anlamadığınız sürece sizdende çok çekeceğimiz var emin olun.

NEYSE SİZ BU KAFAYLA DEVAM EDİN.
    Burdaki 3 4 kisi yanlis sen dogrusun yani himmmm torbacinin numarasini benimle paylasirmisin?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu ülkde herkes imam herkes doktor herkes futbolcu

Saygıyı becerseniz sorun olmayacak da beceriksizlik diz boyu
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İnsanlarin sana tepkisinin sebebini aciklayayim. Demissin ki Fatih tutucu bir yer, sende orda sigara yakip pofur pofur icersen olacagi budur diyorsun. Bu dusunce senin icin dogru bir dusunce, dayak yemek istemiyorsan fatihte bu hareketi yapmayacaksin diyorsun. Bunu dedigin icin cogunlugu baska dine mensup ulkelerde muslumanlarin ezilmesine, inanclari yuzunden asagilanmalarina, dovulmelerine ses cikartamazsin cunku israrla savundugun mantik aynen bu. İnsanlarin tepkisinin sebebi bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlarin sana tepkisinin sebebini aciklayayim. Demissin ki Fatih tutucu bir yer, sende orda sigara yakip pofur pofur icersen olacagi budur diyorsun. Bu dusunce senin icin dogru bir dusunce, dayak yemek istemiyorsan fatihte bu hareketi yapmayacaksin diyorsun. Bunu dedigin icin cogunlugu baska dine mensup ulkelerde muslumanlarin ezilmesine, inanclari yuzunden asagilanmalarina, dovulmelerine ses cikartamazsin cunku israrla savundugun mantik aynen bu. İnsanlarin tepkisinin sebebi bu.
    Aynen bu şekilde fakat ben dövülmesini kesinlikle savunmuyorum.Sadece saygı kısmından bahsediyorum.Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve hepimiz çok şükür islam dinine mensupsak eğer o hareketi sokak ortasında yapması herkese normal geliyor ben bunu anlamıyorum.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen bu şekilde fakat ben dövülmesini kesinlikle savunmuyorum.Sadece saygı kısmından bahsediyorum.Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve hepimiz çok şükür islam dinine mensupsak eğer o hareketi sokak ortasında yapması herkese normal geliyor ben bunu anlamıyorum.
    Sen orucu ne icin tutuyorsun? Tutmayan adam sana neden yemek yemiyorsun oruc tutuyorsun demiyorsa, sende tutmayana neden milletin icinde sigara iciyorsun diye yumruk atamazsin. Karsinda sigara iciliyor yemek yeniyor diye nefsine sahip cikamiyorsan zaten tutma! Adam belki musluman bile degil. Insanin ozgurlugunu kisitlamaya giriyor bu durum. Evet fatihte bunu yaparsan dayak yemesen bile kesin laf ederler. Bu fatihin ne kadar yobazlastigini gosterir baska birseyi degil.

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz oruç tutmayın kardeşim, açık ve net söylüyorum.

Tutma kardeşim Sizin Yaradanı küçültmekten başka yaptığınız bişe yok , hani o kalbimizi bilir, şah damarımızdan yakın ya, aklınızdan sapkın ve yobaz düşünceler geçerken tuttuğunuz orucu da, kıldığınız namazı da reddiyor. Haşa ben elçisi değilim ama kalıbımı basarım , varsa aksini düşünen hadi tartışayım..

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hep korkuttunuz kardeşim insanları, Allahtan da dinden de, ben sana söyleyim olayı kısa ve net

Sizler O nu kandırmaya çalışıyorsunuz, adına ne dersen de kıyamet günü de, mahşer de, son gün de, final day de ne dersen de o gün herşey ortaya çıkacaktır.

Allah o pezvnk kıza vurdu diye sevindi mi lan ? Oh ne güzel benim gücüm yetmedi işin ras mı dedi o adamı yanına alıp ?

Sizin beyninize so.kym , şerefim üstüne söylüyorum sizin yaptığınız tek şey O nu küçük görmek ve küçültmek.

İstersen günde bin rekat namaz kıl, bin gün aç gez, bin kurban kes, o bir garibin yüzünü güldürüşümüze değişmeyecek bi anlayın amk

bordeaux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üzülerek izledim videoyu. iyi bir halt etmiş gibi ''yumruk attım bayılınca ayıltmaya çalıştım'' demiş birde.
    yalnız 80 milyona yaklaşan nüfus 4 milyon suriyelisi falan. 1 ay boyunca ramazan dayağı konulu 10 tane olay olmuş sanırım arkadaşlar eklemişler. 1 2 tanesini geçen yıldan gerçi. dışarıdan bakınca şeriat geliyor havası verse de durum o kadar kötü değil arkadaşlar. ramazan boyunca her yerde yiyeni içeni gördüm. kimse kafasını dönüp bakmadı. çok büyük olaylarda yaşanmadı. hayırlı bayramlar.

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İste hatan burda zaten. Anlatmak istedigin yanlis. Senin gibi dusunen ecnebiler yuzunden yurt disinda muslumanlar bin turlu zorluk cekiyor. İbadetlerini bile gizli yapmak zorunda kalanlar var. Sirf senin gibi dusunup hristiyan memleket lan adam olacaksiniz diye dusundukleri icin. Bu algiyi degistirmek gerekli ki unutma dinimiz hosgoru dini.. Allah'in yarattigi varliga vuruyorsun ya da asagiliyorsun vs.

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Rabbim günahlarımızı affetsin
    Üzüm ye kardeşim bağcıyı dövme
    Her sebep ve vasıfla olursa olsun..
    ..::PASSATURBO1::..

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi haberlerde izledim de şok oldum. 11 ay yemediği pislik yoktur 1 ayda melek olmayı bekliyor bazı arkadaşlar.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadıgım vuran kişi niye serbest kalıyo,,,serbest kalarak bunun gibi vakalara fırsat verilmiyomu,, mahkeme bu vuran kişiye ne gibi ayar verdi sonuç noldu acaba,,,,,

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki gündür yazıp yazıp siliyorum yorumlarin bazılarını gordukce daha da tutuluyorum. Yemin ediyorum soğudum boyle yavsaklar yüzünden dinimden soğudum,yasadigim ülkeden soğudum.
    07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
    07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
    07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
    07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
    07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)