yanlış bilmiyorsam zaten yasdalardı simdide 3 ay daha ilan ettiler yasın devam edecegini
Printable View
Yazılanların çoğuna katılıyorum
Dönelim bize zamanında fransaya olan mülteci akını ve onların kabul ettiği mülteciler bu işin içinde bizde ise çok sayıda suriyeli vs. mülteci var ve bunlarda böyle provakosyonlara açıklar şimdiden açık saçık geziyorsunuz böyle müslümanlık olmaz benzeri yorumlarına şahit oluyoruz fransa acaba bizim geleceğimizi mi yaşıyor
Fransada hatırı sayılır miktarda Maroken diye geçen Fas ve Cezayir asıllı yaşıyor abi Fransız vatandaşı olarak yani mülteci değiller zamanında gelip yerleşmişler.
Bunların eylemlerini önleme konusunda pek yapabilecekleri bir şey zira bu kişiler ışid politikalarından etkilenip kendi kendine havayi fişek moduna geçebiliyor.
masum insanların ölmesinden derinden etkileniyorum zira,
en az bizim kadar acı çeksinler anlasınlar acımızı,pkk yı desteklemekten vazgeçsinler istiyorum avrupa 2 yüzlü beter olsunlar.
Bilmiyorum ben çokta üzülemiyorum. Yani tabiki masum insanlar öldü ama ne biliyim bizim durumumuzdan kötü değil hiç biri, ve bu yıllardır süregelen birşey, fransızın ingilizin yada isveçlinin lan Ankarada patlama olmuş yazık bunlara dediğini sanmıyorum.
Belki klişe olacak ama Türkiye dışında terör olayı olunca ne hikmetse bizim ülkemizden de #pray ler yükseliyor bayraklar filan. ee sonra ankarada kızılayda patlama var aynı masum insanlar bizde de ölüyor. aynı kişiler konuya bir o kadar fransız..
Tamam imkan sahibisindir gitmişsindir görmüşsündür hoş vakit geçirmişsindir anın vardır üzülürsün anlarım, da kendi memleketinle ilgili neden bunu yapamazsın..
Neyse konuyu söylemek istediklerim dallanıp budaklanıyo.
Türkün türkten başka dostu yoktur muhabbetine dönsün istemem böylede düşünmem açıkçası bu kadar Turki devlet üzerinde yaşayan başka köklerdeki insanlar da varken.. ama biz yanarken acı içindeyken başkaları bize burun çevirip görmezden geliyorsa hatta bize acı verenleri destekliyorsa, kimse kusurabakmasın.
Bu arada şimdi dinci terör örgütü deniyor sa şayet öyle diyelim ki..
E hani din kardeştik neden bize suikast?
Ya da neden bombalar fransada patlıyor bir tek onlar mı aynı dine mensup değil.
Almanı var İngilizi var.. Çin var la adamlar sırtı göğe bakan herşeyi yiyorlar tüm dinlere aykırı işlerin hepsi orda.. ama bomba neden yok orda ?
İsrail müslüman mı mesela neden patlamıyor orada?
Çok karışık çok..
Ölenlerin Allah takrsiratlarını affetsin ne diyelim.
PKK'nın namlusunu bize tutturanlar şimdi IŞID ile uğraşsınlar bakalım nasıl oluyormuş, olayın birde bu tarafı var, MİT boşuna silah taşımadı, hükümet boşuna İŞID'i desteklemedi. Yeni dünya düzeninde kolay kolay savaş olamayacağı için ülkeler birbirlerini bu yolla vuruyor.
Kim bilir belkide IŞID bizim yetkililerimizin terör örgütü olmuştur bile :)
Ultra süper hiper Güçlü Türkiye Hedef 2023
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...KbthXXQIqglu5V
Ha birde heleki tabi Fransanın bu kodumun evlatlarına yardakçılık yapması ve tabiki işte bir önceki sayfada gözüken fotoğrafta yaptıklarını normal sempatik gibi göstermesi yukarıda yazdığım düşüncelerimi doğrulamaktan başka birşey yapmıyor..
Yani en ufak bir sıkıntıda insan hakları şu bu diyen fransız halkı reklam panolarında elinde silah olan bi şerefsize nasıl birşey demiyor hayret..
silah kimde olur diye sorgulamıyorlar mı ? Silah askerde olur ne için? Devletini milletini o.ç. larından korumak için. O fotoğraflardakilerin askere benzer hali varmı? Ne alaka diye sormazlarmı hiç? Yoksa tüm fransa halkımı biliyor oyunları ?
E ozaman ölenlerde pekte masum değillermiş pardon..
Gerçi benimkide laf amk kendi halkımız çok herşeyi sorguladı bir şey dedi de, fransızlar şöyle kaldı..
israil ingiltere zaten onların beyinleri. Vücut olarakta orta doğu coğrafyasının cahillerini kullanıyorlar. Kurtlar Vadisi net bir şekilde açıklıyor.(belki komik gelir)
Çinde 1 yıl yaşadım eylem yapma gibi bir olasılık imkansız. Çekikler korkak bir millet böyle işlere burnunu sokmazlar.
Ölenlere üzüldüm. Allah affetsin
en sinir olduğum insanlar hangileri biliyormusunuz?
aramızda yaşayıp , pkkya laf atıp, Türküm deyip yurtdışına gittiği ilk fırsatda göçmenliğe başvurup büro sorguya çektiğinde sırf acısınlar geri göndermesinler diye vede bu yöntemin sonuç getirdiğini bildiği için:
1) yok Türkiyede bize işkence ediyorlar
2) yok köy yakıyorlar,
3) yok kızlarımıza tecavüz ediyorlar
4) yok okulumuz,köprümüz,suyumuz, yolumuz yok
5) yok dinimiz,dilimize karışıyorlar, hüriyetimiz yok vs vs vs
açtıkları dükkanların birinde Türk bayrağı göremezsiniz her köşede Kürdistan, pkk vs vs
sonra acep neden bunca ülke türkten çok pkk destekçisi? adamlar öyle aktarıyorki hemde binlercesi değil milyonlarcası zannedersin sene 1941 yer Polonya arkadaşlarda Yahudi.
işte bu tip insanı sil, vatandaşlığı al elinden git hakkıyla çalışacak, adam olacaksa suriyeliye ver .
kimse yanlışta anlamasın asla ırkçı değilim, tam aksine ben kendim bizzat bir araya gelmesi anormal 3 ırkın karışımıyım ama Kemal Atatürk benim için peygamberden sonra gelen en önemli insan, yerim yurdum Türkiye ve uğruna canımı 1 sn düşünmeden verir, ülkeme zarar verecek laf edecek adamıda düşman bilirim bu bukadar basit.
bu insan değil A yada B ırkı Kazak türkü olsada geçerli, bu memleketin ekmeğini yiyip, yüzyıllarca yaşayıp akabinde 1snde satan adam gözümde adamda insanda.
terörist besleme 2 yüzlü olma bütün terör örgütlerinin karşısında dur sözüne inanalım yoksa bu ikiyüzlülükle olan olaylar karşısında üzülmek zor
12.02.2015
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ho...tu-109881h.htm
Bu kadar da saçma birşey olamaz. Biz burda adamlar a laf söylüyoruz onlar yönetiyo diyoruz. Kalkıp gene onların ön görüsünde (Sözde) burda paylaşım yapıyorsunuz... ( )
Irak devrildi neden o haritada amerikan bayrağı yok? yada amerika olarak çizilmedi harita.. Cia bunu öngöremiyor mu ?
Neyin kafasıdır arkadaş..
Valla yalan yok bugünlerde biyerde patlama olur diyordum ki fransada olmus.. Sonucta olanlar hep masum insanlara oluyor.. Yakindir buralarda da patlar
Fransa için birlik olup terörü lanetlediğimiz gibi ülkemizdeki terör olayları sonrasında kutuplaşmadan birlik olabilirsek gerçek kazanan biz olacağız.
terör her yerde aynı. masum insanları hayattan koparıp geride acı hikayeler bırakıyor.
Saldirilar birbirini izliyor sanki devletler birbirlerine misilleme yapiyorlarmis gibi..