Bana mı diyorsun ?
Printable View
Türkiye ermeni soykırımı yaptı diyen bir ülkede birkaç kişi ölmüş çok üzücü :((
Fransa'da ölen sivil vatandaşlara üzülmekle Fransa hükümetine üzülmek birbirinden farklı şeyler.
Ölen sivil insanlara üzülmeyenler insanlıklarını gözden geçirmeliler bence.
hükümetine ben de üzülmüyorum.
Kafaya bak
Çocuk ölmüş orda hiç birşeyden habersiz masum yanında oyuncak bebeği duruyor. Buna sevinebilen ohh olsun diyen varsa açık ve net insan değildir. Az biraz vicdan sahibi olun. Herhangi bir ölüme üzülebilmeniz için illa aynı din yada aynı ırka mı mensup olmanız gerek.
İsid'i destekledigimiz icin sevinen insanlik disi mahlukatlar....
Bak onlarda da patladi deyip bizde ki patlayan bombalari normal gostermeye calisan pustlar...
Olenlerin insan degil,fransiz oldugu icin konusan/sevinen deyuslar(orasi turist bolgesi,eminim cogu yabanciydi)
İktidari savunmak icin bomba olayini siyasi rant gibi kullanan itler...
Topunuzun gelmisini gecmisini zikeyim!!!
Amk insanların ölümünden haz duyan mutlu olan kavşaklarla aynı oksijeni soluyoruz. Zihniyetinize sokayım sizin yazıklar olsun burada bile varlar
Dünyanın herhangi bir yerinde, kapalı kapılar ardında hükümet adı altında iş çevirmeyen, senaryo kurup oynamayan, hiç bu işlerle alakası olmayan, normal şekilde evine işine okuluna markete giden insanlar öldüğünde, akıl sağlığı yerinde bir insan olarak üzülmemiz gerekir. Bu Ankara'da sınavdan çıkıp arkadaşıyla çekirdek çitleyen çocuk için de geçerli, fransaya tatile gitmiş oranın buranın fotoğrafını çeken adam için de geçerli, İstanbul'da vefat edenler için de geçerli.
Adamlar en azından bugün balon uçurup konfeti patlatmadılar hükümet olarak.
Bu forumda Berkin Elvan'a küfür edip iyi ki ölmüş diyen vardı , Fransa'da ölenlere üzüleceğini hiç sanmıyorum . Bazen utanıyorum kendimden , bu kadar mı uzaklaştık insanlıktan , bu kadar mı ruhsuz içi boş insanlar olduk . Orada ölenler bebeler sanki ermeni soykırımı yok dedi ya da terör örgütünü destekledi. Neymiş müslümanlık karalanmış.... Lan insanlık ölmüş insanlık bırakın hala yok müslümanlık yok hristiyanlık..
Küçücük çocuklar, anneler, babalar öldü be biraz kendinize gelin ya!!! Ölenler ister Papua Yeni Gineli olsun , isterlerse çikolatalı pastaya inansın ; Sivil insanlar kalleşçe öldürülüyor, politikacıların hala siki taşşağı denk, onlar etkilenmiyor.
Kamyon altında kalan masum insanlara mı üzüleyim yoksa bizim insanımızın düşünce tarzına mı..Bazıları utanmasa iyi olmuş diyecek..Fransız polisini de ayrı tebrik etmek gerek 2 km boyunca bi herifi vuramadılar..
Yazacaklarım için affınıza sığınıyorum.,
"iyi olmuş, bize ne, az da onlar yaşasın" diyen demeyi bırak bunu düşünen kim varsa vicdanını s...m onun ben...
En çokta zoruma giden bunu diyen, böyle düşünenlerin din kavramı arkasına saklanması. Bizim dinimizde böyle bir şey yok ama o kadar bağnazlar ki kendi dinlerini bile açıp okumak yerine kulaktan duyma yaşıyorlar. Allah topunu ıslah etsin. Burada da o düşüncede arkadaşlar var ve onlara 2 çift lafım var;
- Ölenlerin yerine kendi çocuğunuzu, eşinizi, kardeşinizi, arkadaşınızı koyun bakalım iyi olmuş diyecek misiniz? Gerçi kime neyi anlatmaya çalışıyoruz...
haftayada parise gidecektim iptal oldu kısmet belki bende orada olabilirdim
1 yılda 7 terör salırısı 227 kişi ölmüş fransada. dünyada silah üretebieln sayılı ülke var fransa amerika ingiltere çin rusya v.s. ısıd kendi silahını üretemeycegine göre asıl suçlu bu ülkeler dönüp dolasıp kendini vuruyor.
suçsuz insanlara yazık olmuş holland fransada öldürülen pkklısakine cansız görüşüyordum demişti. kimin terörü destekledigi belli.
Dünyada silahlar bombalar olmasa , yine eskiye dönülse kılıç kalkan . Ne güzel bi dünya olur. Teknoloji insanlığın sınavı oldu resmen.
fransa cezayir'de milyonlarca insanı öldürürken çocuklar ölmesin dedi mi? afrika ülkelerinden milyonlarca köle getirirken ne düşündü? antep'i nasıl hislerle işgal ettiler mesela? ülkemizi 35 yıldır kan gölüne çeviren örgütün sözde üst düzey yöneticilerini neden besledi yıllarca? babasız kalan binlerce çocuğa üzüldüler mi?
etme bulma dünyası. türkiye'de bomba patladığında fransız ne kadar üzülüyorsa o kadar üzüldüm.