30 milyarımız gıttı bızıde denızlılı bırı dolandırmıstı hala alamadık parayı
30 milyarımız gıttı bızıde denızlılı bırı dolandırmıstı hala alamadık parayı
www.honda-tech.com
Kapora işi yaş iş abi babama bile güvenmem o konuda, sizde güvenmeyin al gülüm ver gülüm nasipse o ticaret olur. Günümüzde zaten en yaygın dolandırıcılık kapora dolandırıcılığı dikkatli olun abiler.
parayı gönderdiğim hesap belli. iş bankası bostancı şubesi isa yıldız ismine. konuştuğum kişinin cebi de belli ama isim her şey olabilir. ilk mehmet fatih yıldız dedi, sonra isa yıldız oldu, bi tc kimlik no verdi oradan mehmet fatih yalçın diye bir isim çıktı. facebook hesaplarında efe türktarhan diye isim var.
aynen. ben de 2 tane araba aldım, 2 tane araba sattım. sayısız araba parçası aldım sattım. benim güvendiğim insanlar oldu, bana güvenen insanlar oldu. ben de dışarıdaki her insanın dolandırıcı olmadığına inandığım için gönderdim o parayı. dediğin gibi insanları anlamak zor, herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama maalesef değiller(miş)
abicim bu şerefsiz denizli de falan değil, ayrıca dolandırıcının tillahı. bu dallamayı bir güzel benzetmek lazım. işin peşini bırakma. makine falan yok bu herifte, adi herif watsaap adını Allahu Ekber yapmış bide güven kazanmak için.
![]()
CAN CEYLAN
adam türkçe özürlü birde haram zıkkım olsun
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
yanlış anlamayın abilerim kardeşlerim.şu kamera fotoğraf makinası alım satımları için türkiyede bir sürü firma var yetkili satıcılı.hadi onlarda rakamlar pahalı doğubank'da spot kamera satan bir sürü dükkan var fiyatlarıda uygun kendi siteleri var müşteri hizmetleri var.Normalde örnek vereyim piyasayı bilmiyorum sıfır makina garantili 1.900TL doğubank'da spot 1.600TL bu adamda da 1.250TL yani hiçmi şüphelenmediniz.Konuşması bile düzgün değil bir garanti falanda yok.Güvenmeyin şu sahibinden.com'da satılan ürünlere.Gidip görmeden bakmadan uzakdan para göndermeyin.
http://www.hepsiburada.com/canon-eos...bqUhoCyp3w_wcB
Mesela almak istediğiniz makina bumu ? üstündeki lens çok iyi değil ama 1.300TL.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
suruyelı olabılır kolay para kazanma yontemını bulmus
emnıyetten bırını bulup telefon sınyalınden yerını tesbıt edıp
bı guzel dovmek gerek bunu
bende şimdi konustum kredi ayağına. efe türktarhan diye 94 lü bebenin kimliğini gönderdi al inanmıyosan bana diye. denizlide falan değil bence bu
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
sağlı sollu yüklensek mi?
belki bir yerde kaçak verir birimize yakın olur topluca ziyarete gideriz?
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Benim dediğim gibi tanıdık bi polise aratacaksın kredi ayağına, öpeceksin sonra da neredeyse bulup...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hala dava açmıyor olmanız çok ilginç. bir ton emsal kararı olan dolandırıcılık olayı bu. Buradan daha da konuşmamızın bir anlamı yokki.
Bu çok bilinen bir taktik, farklı kımlıkler farklı tcler verıyorlar sureklı.
Bu şekilde Türkçe yazı yazan biriyle iş miş yapmam... Hele nicki Allahu ekber ise hayatta selam bile vermem.. Dini ticarete alet eden, dini Show ve güven göstergesi olarak kullananlarla olmaz hayatta işim..
Geçenlerde telefonumu sattım.. Alacak kişi kartal Kuran kursunda hocaymış..
Evimin yakınındaki camide buluşalım dedim.. Neyse buluştuk cami bahçesinde, bildiğin hoca tipinde. Sıkıntı yok. inceledi telefonu. Dediğim gibiydi alet, mutabık kaldık.
İş para vermeye geldi, hoca çıkalım cami bahçesinden dışarda alayım.. İbadethaneye para karıştırmayalım dedim.
Yok mok bir şey olmaz diye ısrar etti. Çok üstelemedim ben de..
1 saat önce anlaştığımız rakamın 20 lira aşağısını çıkardı, bu kadar bulabildim dedi.. İyi tamam dedim, uzatmadım 3 kuruş için..
Ama günün sonunda rahatsız olduğum şey;
Sen hocasın, ben normal vatandaşım. Ben dikkat ederken Allah'ın evinde ticaret olmamasına sen nasıl dikkat etmez, umursamazsın
1 saat önce anlaştığımız miktarı tedarik edemiyorsan bunu söylemen gerekmez mi. En son para alışverişinde durumu söylemek ayıp değil mi? Belki kabul etmeyecem? Zamanımı almış olmuyor musun? Emri vaki yakışır mı bir hocaya..
Söylemedim tabi bunların hiç birini adama..
suriyeli değildir, ben telefonda konuştum, konuşması falan gayet düzgün aklı başında, hatta telefonda böyle konuşan biri nasıl bu şekilde türkçe yazabiliyor diye epey şaşırdım. belki yazıları yazanla telefonda konuşan da farklı kişilerdir onu bilemiyorum tabi, her şey mümkün mü?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)