90.000 ve Leon yan yana düşünemiyorum bile seçenekleri genisletin C segmentinde tek otomobil Leon degil 116 veya Astra seçerdim. İkiside tork konvertörlu . DSG gibi iki günde patlamaz
Fatih' in dediği gibi artık her yerde Leon görmekten gına geldi, ben olsam heralde Yeni Megane alırdım. Kasası gerçekten çok prestijli. İkinci el piyasası nedir bilmiyorum ama böylesine bakışları üzerine çeken bir araba alırdım kesinlikle.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...19237811/detay
kriterleriniz arasında 4 kapı 5 kapı zorunluluğunu göremedim.
belirttiğiniz araçlar arasından leonu seçerdim ama alternatif isterseniz design paket + led + tavanlı 1.4tsi 160hp beetle öneririm ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
neyi üzermiş ? kulaktan dolma hariç varmı bilgin yeni motor sanzıman hakkında ?
leon neyse ceed de odur aşagı yanı yok üst yanı vardır. liste fiyatına çok takılmayın gidince en aşagı 3-5 iniyorlar. ayrıcada çok donanım derdi yoksa koltuk ısıtma direksiyon ısıtma vs gibi concept plusta bakabilirsiniz
1881 - 193∞
Octavia veya leon golf olabilir. Bence civic e hic yanasmayin. Turbo motorlar zaten fazla yakmiyor lpg ile ugrasmaya degmez.
Leon fr çok sert gelmişti bana eşiniz rahat kullanabilecek mi?
Ben aile kullanımına daha uygun olduğu için astra seçerdim. Arka yaşam alanı çok geniş. Çoluk çocuk varsa iyi tercih olur ve leona göre daha konforlu.
leon yakıt değerleri.
Sehir dışı Sehir içi karışık
1500KM'Deymiş.
Buda 1.6 TDI mk3 leon
Fikir vermesi amacıyla yükledim seat forumundan kullanıcıların paylaştığım yakıt tüketimi değerleri resimleri.Ciddi az yakıyor 1.2 tsi'dan bile az yakıyor valla.
Kia Hyundai için 1.6dizelleri diğer rakiplerine göre 1- 1,5 litre daha fazla yakıyor deniyor ki bencede öyle bizim ofiste ceed dizel var focus dizelde var ceed focus'a göre 1 litre falan daha fazla yakıyor ama iyi gidiyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
İkinci elde kayıp yaşatmasını istemiyorum demiş octavia-mazda 3 önerisi gelmiş. Sunroof mutlaka olmalı demiş megane 4 önerisi gelmiş.Enteresan valla.
bu listede seat. ama listeye megane 4 eklemelisin. dizel otomatik full donanım bi araç alabilirsin o paraya.
Astra diyen arkadaşlar ilan sitelerinden girip 2. el fiyatlarına bakabilir mi? Saçma sapan değer kaybediyor araba + içi ergonomik anlamda ciddi başarısız.
Ben olsam gözümü kapatır Golfe yönelirdim.
Leon için ciddi anlamda yol tutuş zaafiyeti var ve trim sesi malzeme kalitesi olarak Golften çok aşağıda diyorlar.
Çok kez ve 10 dan farklı Golf 7 ye binmiş biri olarak ses yalıtımını çok beğeniyorum.Passat ayarında konforu var sanki Passatın küçültülmüş hali gibi.Yol tutuşunu çok başarılı buluyorum.TSI ve TDI zaten bilinen motorlar.Golfün ikinci eli de ortada.Golf diyorum.
Leonu 65-75 bandında olsaydı düşünürdüm ama sonrası için direk Golf.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)