Lupo GTİ
Loading site please wait...
2004 Vectra Caravan 2.0T
Bu motoru tecrübe eden var mı ? LPG ile ne yakar?
#eksikpazar
8p a3 1.4tfsi
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Volkswagen Passat Variant 2.8
Golf Mk2
Hasarlıymış ama ne güzel duruyor öyle.
Mercedes Benz E250 coupe
imzasız..
Akülü arablar olur ya çocuklar için. Üstü açıktır hepsinin. Ferrari, Lambo, Range ne ararsanız var. Çocuk sığsın diye abuk orantıları vardır. Ben bu aracı onlara benzettim.
Bu da linki aynısı değil mi
Baby2go 9371 Range Rover Li̇sasli Akulu Araba 12v - n11.com
on numara signum .. 3.0 V6 dizel ... panemera nın atası .. bir kaç eksiği var tamamlansa hem lüks hem konfor hem güç hem ekonomi.. bunun arkasında buzdolabı ünitesi var ondan alıcaksın.. bazı modellerinde bmw nin spor koltukları gibi baldır ayarları koltuklar oluyor onları bulucaksın.. bir iki opelin donanımları var onları alıp ekliyceksin.. pazarda 200-300 bin liralık arabaların ayarında aracın olur..
direksiyon dahil önüde dahil facelift li versiyonuna çeviriceksin .. türkiyede tek olursun.. türkiyeye çünkü faceliftli versiyonu yollanmadı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Jeep Rubicon
15' Audi A3 Tdi
O değişenlerle fiyat biraz afaki sanki. Bir de arka tamponu incelemek lazım, az buçuk renk ayırıyor gibi.
Ama renk ve donanımı beğendim. Her şeyiyle net bir otomobil. Bilhassa ilk defa c segmentine binecek birini ziyadesiyle tatmin eder.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)