valla f30 alıcak olsam bakıcağım araçlardan biri
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Printable View
Katlanır Ayna yok bir de manuel klima böyle dolu aracı rezil etmişler :D
Öneri olarak da Sunroof , Xenon az km en uygun temiz olarak ilanda şu araç var pazarlıkla alınıp sonradan M , Yazılım vs ile binilirse satarken de kar bırakır : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu da benim eski araç
2012 Kırmızı 90.000 km'de
İlan No: 377318682
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Plakam gitti hala boşa çıkarcak ıbına
Trameri efsanedir :)
favorim değil sadece hayalim.
vay babanın derdine senin.
s 63 amg cabrio
Alıcan vurucan kırbacı hacı abiiii... Mustang GT V8 5.0 Fastback
Aslında klimada auto modu var. Sallıyorum 22 dereceye ayarladımı camdanmı ayaktanmı nerden verecekse kendi ayarlıyor. 22de tutuyor. Ama çift taraflı ve dijital göstergeli değil. Ben dijital olmasını hiç aramıyorum mesela. Yinede koltuk ısıtma falan varken insan bi arar. Bu arada o araçta cruise controlde yok.
Buna ne diyorsun dayı 10 lira harcayıp çakar + zindan film yapsak kralını bozmaz mı :D
A6 : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
o değilde ben hala dolar üstünden satılan araçları 3 tl den çeviriyorum kafamda.. direk indirimi otomatik kafada çevirirken yapıyorum :))