Abi sıkıntı bende mi bilmiyorum şu siyah jant isterse orijinal hre olsun 5 kuruş vermem hiçbir türlüsünü hiçbir arabaya yakıştırmıyorum çok boğuyor mahvediyor benim nezdimde.
Printable View
Abi sıkıntı bende mi bilmiyorum şu siyah jant isterse orijinal hre olsun 5 kuruş vermem hiçbir türlüsünü hiçbir arabaya yakıştırmıyorum çok boğuyor mahvediyor benim nezdimde.
1997 M3 SMG BOYASIZ
İlan No: 384120095
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Çok iyi ya coupe smg ilk defa gördüm tohan abinin herhalde maşallah ...
Opel İnsignia: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ağır kayıtlı falandır herhalde bu fiyat yoksa zor :D
Yahu bütün arabaların fiyatı 6 hane olmak zorunda mı
Bu ne yaa
Sıfırı zaten geçtim de ikinci ele bak , bu nasıl ikinci ?!?!
Peugeot 208 1.2VTI donanımı ve rengi gayet güzel, fiyatı herzaman ki gibi görmezden geliyoruz :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sürekli 4 ceker ve 300 hp. gercekten hissettiriyormu ?
o paraya giderim almanyadan koleksiyonluk m4 alırım plaka çıkartmam :D
Leon FR,bu kasa kırmızı grup,lar çok hoşuma gidiyor.
Yenidoğan - Tarlabaşı bölgelerinde imalathane sahibi olup genelde Nike - Adidas haşurtman kombinleriyle gezen abilerimizin tercihi CLS 350 : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Çok güzel 2 bmw 535
Varan 1
Varan 2
Fiyatları normal mi bilmem ama arabalar temiz gibi duruyor, özellikle throwing starlı olana bayıldım
isterse dünyanın en temiz en düşük km ve en dolusu olsun e34'e 40bin vermek hatta 30bin üstü herhangi rakam vermek akıl tutulmasıdır.net.
piyasada bir sürü benim şahsen tanıdığım 7-8 kişi var elden düşme araçları kelepire alıyorlar bir senaryo yazıyorlar arabaya filanancanın arabası idi önceden şöyle oldu bir kaç yıl şurda yattı falan filan diye aracı üstten geçme bir restarasyon yapıyorlar ucuza badana boya iç döşeme v.b .. araca hiç el değmemiş bebek gibi diyorlar aldıkları rakamın üstüne 30 katıp 50 katıp satılığa çıkartıyorlar 5 düşüğe 10 düşüğe zarar ettik ama neyse deyip satıyorlar..
size diyim iyi para var bu işde memlekette saf çok çünkü ... normal galericiden de güzel para kazanıyorlar ..
Abi hiç kullanmak nasip olmadı ama kullanan bir kaç kişiyle konuşmuştum. Aracın 300 hp gibi gitmediğini ve şanzıman sıkıntısı olduğunu belirtmişlerdi. Sonra araştırmalarım üzerine bir çok kronik sıkıntısı şanzıman , direksiyon vs vs gibi şeyleri görünce koşarak uzaklaşmıştım. Fazla yakması da cabası.
Uzun zamandır fiattan gitmiyorum bir fiatım gelmiş ..
fiat fullback gelmiş en sonunda toro ile bu aynımıydı araba çok L200 ü andırıyor yalnız.
fiat ulysses zor bulunur bir bu zaten birde multipla
10 bine falan bulsam multipla alırdım farklılık olsun diye zamanında bilim kurgu filmlerinde bile araç üstüne oynama yapmadan direk kullandılar o kadar bilim kurgu bir araç :)))
bu praticayada güzel bir proje çizdirip kasasının üstüne koyucaksın bir karavan ufağından iş görmelik .. hem az yakar hem az vergisi olur .. hemde karavanın olur..
bu stradalarda amerikada el caminolar falan var binek normal araba ama arkada kasası var onları anımsatıyor bana aslında mantığı aynı zaten..
amerikada bu tip araçlar için Business in the front, party in the back derler .. bizdede MAhmut usta in the front, pvc yapı market in the back.. :)))
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...83261086/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...82858939/detay
MB R350: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
s class şasesi var demişti birisi ama bilmiyorum :D