jant ıster gerısı fena
ŞAMNU DAN 2016 FORD MUSTANG GT350 SHELBY 5.2L V8
İlan No: 297965574
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu daha da değişik birşey![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Audi A4 2.0 TFSI Quattro 450+
Bu setup stage kaç olmuş oluyor ?
#eksikpazar
Dr.ECU
Kia Sportage ve Hyundai Tucson hakkında bilgisi olanları piste alalım??Alınır mı yakıtı,sorunsuzlugu nasıl? @onursumer
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
2007 Tucson'la 8 takla atmıştık, arka koltuktaki 2 arkadaşta hiç sorun yoktu. Ben sağ önde oturuyordum, aracı da babam kullanıyordu. İkimizin de airbagden dolayı burnu kanamıştı sadece.
Yakıt olarak 9 litre civarı yakıyordu bizdeki, şehir içi sakin trafik olmasına rağmen. Bir de makyajla birlikte Tucsonların motor gücü yükseliyordu bayağı. Bizdeki yanlış hatırlamıyorsam 130 hp gibi bir şeydi. Makyajda 150 oluyordu diye hatırlıyorum. Makyajlılar 2 lt daha az yakıyor. Donanım olarak da makyajlılar daha dolu.
2 yıl kadar binmiştik kaza olayı olmadan önce. Hiç başımızı ağrıtmamıştı, düzenli bakım dışında servise de girmedi.
Düzenli bakımlısı sıkıntısız
Bizim nikah memurunda var adam köye dağa vuruyor
Valla tık yok
Yaştan dolayı farda sararmalar oluyor
Onlar basit şeyler
Dr.ECU
Sahilde mekanın önüne direk park edebileceğimiz ama semtteki ağırlığımızı da bozmayacak bir araç önerisi olan var mı ?
Bu paraya bu kadar gösterişli bir araç daha olduğunu sanmıyorum.
Dayıcım yine gönlümü dağladın. Ama çok etiket oluruz bi sotede pusu atarlar göze geliriz
Jaguar elit kesim arabası bize gelmez diye düşünüyorum.
S320 olmaz o kasa bize susurluğu hatırlatıyor
Ama Usb hazır kanka ali kınık mustafa yıldızdoğanda var)
Tek kapı olmaması gerekiyor. Mevzu olsa arkadan çıkana kadar terso düşeriz. Ama bu alfa kasasını çok seviyorum.
Memleketim kayseri yazın bayramlarda seyranda kısaca vakit buldukça kayseriye giderim ama İstanbulda yaşıyorum neyse sevdiğimiz saydığımız ticaret yaptığımız biri ile bahsi geçmişti yazın tabii plaka vs aklımda değil emin de değilim sadece olabilir dedim ... siz alıcı veya satıcı mısınz ? Lakin böyleyse bizi aydınlatabilirsiniz
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)