@MK8800 kör oldum
Gözüm kanıyor
Km fiyat performansı
Kasko yaptır uçurumdan aşağıya at kombinasyonu :)
Printable View
@MK8800 kör oldum
Gözüm kanıyor
Km fiyat performansı
Kasko yaptır uçurumdan aşağıya at kombinasyonu :)
görüyorum ve arttırıyorum, hem de 2011 model :D
BMW E90 M3 DKG VOLL M Driver LPG als Limousine in Burgau
F30 a uyuzu olanlara inat favorim :)
BMW M3 3.0 M DCT 4dr (start/stop)
33.500€ ya raç satıyolarsa bi zahmet öğrensinler yahu, hiç öğrenemediler internette aratsınlar. O paraya sattıkları aracın eksiği gediği var mı yok mu bakmaz mı insan? Bana göre çok yanlış işler bunlar, kurumsal denebilecek seviyede bir işletme için hele olmayacak hatalar..
@MK8800 plaka birbirini düdüklerken helak olan kavmi hatırlatmasa güzel araba aslında.
Welcome to Turkey :)
Boş geçmeyim, memurun dostu yeni Dacia Sandero Stepway :) 60 bin bandına da sıfır km dizel otomatik versiyonları var ancak beyaz renk yeni gelmiş ondan bu ilanı paylaştım.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Yalnız çok iyi satıcak hemde çok çok iyi satıcak.. dacianın en büyük eksisi otomatik vites olmamasıydı duster ile sanderoya koydularya artık onlara karada ölüm yok çok iyi satıcaklar ..
dusterın geldimi bilmiyorumda gelmemişse onunda yakında gelir..
duster 4x4 laurette otomatik alıcaksın opsiyondanda cruiser controlü ekleticeksin geri kalan opsiyonların hepsini dışarda yaptırabilirsin daha ucuza geliyor look paket tekno paket falan.. suv lar için çok ideal bir tercih olur.. bayanların alımında patlama olur zaten..
@MK8800 bu m3 bizim alt komşunun arabası 50 küsür yaşında doktor kendisi aynı plakada golf'u mevcut dizel mermi gibi duruyor aşağıda:)
otomatik şehir içinde kesinlikle elzem artık.. hobby car olmadığı sürece manuel verimsiz ve gereksiz yeni nesil otomatiklerin yanında..
1998 CL500. Hemen dibimde bu galeri. Cok guzel araclar buluyorlar. Birkac hafta once ilk sahibinden estoril blue bildigin sifir kondusyonda 2000 z3 vardi acaba teklif versemmi diyene kdr satildi.
1998 Mercedes Benz CL500 Coupe
Agir fantezi icerir :D RR
1985 Rolls Royce Silver Spirit - New Price