Fatih'cim, bence yeni kasa c coupe almalısın, f30 heryerde var... sana c coupe daha çok yakışır ;)
Printable View
4 çıkış egzozlu f30 görmekten bıktı insanlar
tamamen bütçeme göre hareket ederdim f30 her köşede 25 lirada az değil benim için tercih senin c coupe nadir ve estetik görülüyor şu zamanlarda f30 a nazaran
mercedes c ile bence müthiş bir tasarım yakaladı,coupeside sedanıda f30 u her türlü solda sıfır bırakır.f30 u artık bmw olarak saymıyorum,f30 oldu onun adı (:
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Audi A4 Avant
Fiyata bişey diyememde duruş muazzam :)
C Coupe'nin aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Zira C Coupe de oldukça sık görülen bir araç oldu. Ben olsam bu paralara BMW 5 serisi, Mercedes E serisi bakardım. Çok spor istiyorsam Audi TT mantıklı olurdu diye düşünüyorum.
Söylendiği gibi F30 Her köşe başında var. Bismillah paket alıp 3 liraya tampon takan M3 triplerinde geziyor. Bununda farkındayız fakat amaç klaslık olsun görüntü olsun diyosanız.Kesinlikle tartışmasız C Coupe.
Sürüş keyfine daha çok önem veriyorsanız da kesinlikle F30 bence.
Bir araba çok satılıyor diye alınmamazlık nedir acaba :)
Daha ne ister bir insan
Bol bol çıkma parça
Sağlam 2. El
Çok özel olmak isteyen volvo mazda subaru mevcut F serisi BMW dönüm noktasıdır moklatmam arkadaş :)
*yalvardilar ( edit yok post yazdım. )
Dayılar yine efsane kombinasyon - temizlikte bir araç getirmiş E92 M3 : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Yine kimseye hayrı dokunmayacak bencil ve alım gücü dışındaki araçları paylaşıyorum da kusura bakmayın :D