Led farlı,multımedyalı,sunrooflu,dıgıtal klımalı, Polo 6c1 fıyatıda makul
Volkswagen Polo 1.2 Tsi 90 Ps Comfortline Bmt - 173400895 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Printable View
Led farlı,multımedyalı,sunrooflu,dıgıtal klımalı, Polo 6c1 fıyatıda makul
Volkswagen Polo 1.2 Tsi 90 Ps Comfortline Bmt - 173400895 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Colt cz3 - zamanında yetişemedik :) Şimdi de büyük araba lazım ama şeytan dürtüyor.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2012 model Citroën C4 1.6 e-HDi Exclusive
Boyasız sevenlere gelsin :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu araba Bursa'dan gitti keşlerin elindeydi fuar aracı falan hikaye aracı sıfır alırken alan kişi bütün opsiyonları koydurmuş aldıktan kısa bir süre sonrada kaza yapmış sonra bahsettiğim keşlere geçmişti arabanın içinde paf küf takılan tiplerdeydi şimdi olmuş bebeeeek :D 56 lira yazıyordu geçen sene bizim burdayken bakmaya gittiğimde öğrendim nasıl tiplerde olduğunu servise plakayı sorduğumdada ilk alınışına kadar anlatmışlardı neden bu kadar uzun yazdım bende bilmiyorum :D
ne kadar sade, ne kadar güzel bir duruş.
Mazda MX-5