Nerden satılık ona baktıysan şaşırmaman lazım :D
Printable View
"ÖZENLE modifiye edilmiş"
Haftasonu arabası düşünene fiyat fena değil
645i cabrio;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
ford flex
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
tasarımına aşık olduğumunun arabası seni
Octavia 1.8T l&k AGU motor denmiş (motor görseli var) yazılım ile 180 hp leri gören. Meşhur 1.8T dimi bu.
Mercedes-Benz'den anlayanlar,kullananlar ne diyorsunuz alınır mı bu B'ler kronik sorunu,derdi var mı? Performans önemli değil ama yakıtı nedir? Mercedes-Benz B150 Special Edition.
Güzel bir egsoz başka hiç bir şeye gerek yoook - G37 : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
190.000 km de artık satmıştık kullandığımız B 150 yi.
Kronik sorunu daha doğrusu çözülemeyen bir sorunu yok ustaların bildiği bir araç.
Sunroofu bir yerden sonra sorun yapıyor. Sky Window tarzı katlanan bir cam tavan sunroofu var.
Yakıt olarak canını yakacaktır. Gidişi performanslı değil ama tam bir aile arabası. Genişliği güzel. Rahat kullanımı var. Tüp taktıran çok kişi gördüm.
2016 PEUGEOT 3008 1.6 BlueHDi Allure Elegance Pack
renk canlıda daha iyi duruyor :)
beyazına binme fırsatım oldu açıkcası bana pek çekici gelmemişdi beyaz renkde ama bu renkde dehşet yakışıklı durmuş.. bir renk bu kadar fark ettirir ancak.. işçilik bana fazla iyi gelmedi kapıdaki ambians şeirtler misal çok eğriti dayanıksız duruyor sanki sonradan çekilme gibi.. plastik aksamdada böyle biraz zorlasan kırılıcakmış gibi yerler var.. onun dışında on numara bir araç fiyatta yorumsuzum şahsi fikrim 80 binden sonra yada en fazla 100 binden sonra bolcana her yerimden elektrik arızaları veririm diye bağırıyor araç.. 80-100 bine kadar kullanıp satmalık güzel bir araç..
bu renk şahane ben ilk bu renk ile görsem banada çok çekici gelirdi renk resmen arabanın çehresini değiştirmiş.. beyaz renkde çok çekici durmuyor benim bindiğim birde öyle 508 deki inci beyazı falanda değil bildiğin opak beyazdı.. bu renkde alman aracı gibi duruyor alman havası var..