Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
jg plakalar orjinal distiribütör ortaklar çıkışlıdır.. o seneler x ve s typlerda ortaklar ankara istanbul izmir varmı bilmiyorum çıkışları jg plaka verdiler.. benim arabada jg plaka orjinal ortaklar çıkışlı yani plaka hiç değişmedi..
kediciğe gelince sonradan takılıyorda kaputu değiştirmeleri lazım kedicik armalı kaputlarda kendinden kilit ve delik var .. sonradan kesip açsalarda kilit sistemini yapamazlar ancak birşeyle yapıştırmaları gerekir silikon falan ..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
onu bilmiyorum moda olayını bildiğim jg ler öyle ama.. bende sıfır volvo almışdım 2001 yılında misal o sene volvo bütün araçlarına zf plaka almışdı zf serisinden vermişdi plakaları..hala yolda eski kasa s40 görseö zf plaka 2001 model bu diyorum![]()
arma konusundada o kadar basit değil arma üstünde göründüğü gibi değil bir o kadarda alta kadar uzun bir demiri var demirin ucunda kilit mekanizması var .. yaparlar illa burası türkiye ama ben olsam bulaşmam şahsen kurcalamam o kadar orjinalini yapmıycaksam şahsen![]()
2002 VW Passat 2.5 Dizel
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Sevdiğim nadir VW' lerden.
2007 mavi impreza 105 bin kmde
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu araci cok sevdim 1.5 ler hakkinda ne dusunuyorsunuz fikirleri almak isterim gitsin diye beklemiyorum cok az yaksin lpg ile kullanmayi dusunuyorum
bi delilik yapayım diyorumda , sadece 1 kere ile bitmiyor ki , tamiri masrafı arızası , vergisi yakıtı , off ulan of
rengine paketine motoruna kombinasyonuna herşeyine hasta oldum...
m5
İyi esnaftır m5 düşünen varsa mala baksın derim
Daha öncede paylaşıldı bu araç ayrıca
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)