Benim baktığım Gümüş gri 1.8 di düşman başınaben bakarken bu araç ilanda değildi ilanda olsaydı alırdım çok güzel duruyor
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
rekiplerinin fiyatına bakıldığında çok mantıklı geliyor bana ki suv alıcak olsam sanırım ilk tercihim olucak
XC90
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
300m yalnız orta değil o zamanlar 5 serisine rakip olarak çıkmışdı E segmentidir .. yani lüks üst sınıfa giriyor.. onun dışındakiler hakkında bilgim yok erçin verir .. chrsyler büyük konvensiyonel bir firma onların araçlarında parça sorunu olucağını pek düşünmüyorum. biz pt cruiserın bile zamanında parçalarını bulduysak .
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Renault Clio 4
xc nin her şeyi güzelde rakamı fazla sen alsan senden o fiyata almazlar üstündeki motorda ben s80 de sürmüşdüm kısa bir süre bende vardı çok yakıyor. 12 ler var rahat.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Ben alıp satalı 3 yılı geçmiştir yüksek ihtimalle. 10.000 bakımlarını Ankara Sanayi'de 200 TL'ye yaptırıyordum. Ankara'da bile herhangi bir parça sıkıntısı yaşamadım. He sıkıntı olsa eBay üzerinde tüm parçaları bulunuyor zaten. Vergisi kasko değeri hikayesinden bir alt segmente düşüyor.
Konfor, genişlik ve prestiji artı olarak sayabiliriz. 30.000 TLlik araç ancak dirisi sanki 150.000 TLlik araçmış gibi izlenim bırakıyor![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
rengi hoşmuş şunun arkadaki orta koltuk 3 parçamı çıkıyormuş acaba çıkıyorsa onu çıkartıcan marangoza vericen sipariş oraya özel şöyle led li medli içine güzel midi bar yapıcak buzbolaplı... arka kafalıklarada 9-10 inçlik ekran ... sonra yemişim aile arabasını...
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
MERCEDES 240 DİZEL
bu g serisini bu kadar değerli kılan nedir?
ben mesela bilmediğim için olacak ki şuna 20 bin lira vermem
versem hanım beni eve almaz![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)