Dün aklıma takıldı ben de biraz inceledim. Eskisine göre hatlar biraz daha hafiflemiş.
İç mekan A6 gibi zaten. 1.4'leri bile var :D
Printable View
şöyle güzel bir E39 5.30d paylaşıyım dedim bakdığım tüm ilanlarda aracın yarısı değişmiş yada komple boyanmış yada ağır hasar kayıtlı 20 bin tl 25 bin tl ..
1.5 bucuk sene kadar kullandim aynisinin lacivertini. Yakit olarak uzmez, performansi da tatmin eder hatta yazilimla cok daha iyi bi hal alabilecegine inaniyorum lakin ben yapamadan satmak durumunda kaldim. Ic mekan kalitesi de yeterli, segmentine gore gayet de dolu bir arac. Ayni fiyat bandinda M paket 1.16d de dusunulebilir tabii fakat sorunuza gelecek olursam bence parasinin ederi bir arac.
350bin tlye araç alıyorum ama ne vergi verebiliyorum ne de yakıt.
1.4 a5 mi olur, cidden soruyorum. İsterse motorundan büyük turbosu olsun.
İstanbuldan ankaraya gelirken atmosferik bişey yakalarsa ne yapacak?
Uzun yol yapmayacaksa A5e ne gerek var? A3ün de 1.4ü var. Onu almak daha mantıklı değil mi?
İş eğer starbucksta iphonedan check-in yapmak değilse 1.4 a5'in ne mantığı var?
Bende 1.4 act a4 avant var. Hem vergi hem yakit hemde performanstan cok menunum. Ayda 1 depoya gidiyoruz manisaya 180/200 gidiyoruz cok sukur.
Daha kacla gidecekson ucacakmisiniz? 250? 260? Zaten araba 230da kitli! Istedigin 200 den sonra ivmelenmesi ise sadece o yok. Ayni arabaya bu vergi sistemiye 2.0 motor diye verecegim parayi arabami opsiyon manyagi yaptim.
Bastimmi gidiyor bastinmi duruyor.
Audi a4 avant 1.4 tsi
FULL+FULL A4 AVANT 1.4 TFSI SPORT+HAYALET EKRAN+NAVİ+LED FAR
İlan No: 399978460
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres