850ye takası yapıştırdım![]()
saab 9-3 2.8
Used Saab 9-3 2.8, Granada, Spain, 183 kw (249 HP), Black, Convertible, Petrol, Manual - OOYYO
araba dip diri duruyo hey maşallah
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
850 t-5'i görünce direk @ahmetbaha-drs aklıma geldi. Geçenlerde de yazmıştı uzaktan yakından alakası yok diye.
Gerçek t-5r istiyorsanız link'e göz atın.
Volvo 850 T-5R im Fahrbericht: Abschied vom Funfzylinder - AUTO MOTOR UND SPORT
Valla araç temiz olduktan sonra önemli değil , R öyle aman aman birşey değil , Motor şanzuman yürüyen turbo herşey aynı , yaylar farklı birtek yazılım farkı var 20 hp lik.Birde işte R spoiler , R jantlar gibi kozmetik farklar.R da süet koltuklar varmış bunda aynısı var , direksiyon R direksiyon oda doğru , iç kaplama R oda tamam şu an gözüktüğü kadarı ile R bu.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Yeni a5 coupe, iyi mi olmuş kötü mü hala karar veremedim
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bu ara çok sardım bunlara ama parasının ederi midi değil mi onu tam olarak bilmiyorum. Birde 2016 makyajlı versiyonlarıyla arasında sadece ön farlar ve direksiyon farkı mı var ?
Audi hangi modelini makyajladıysa o model tüm albenisini kaybetti bu son iki senede.Makyajdan önce kasa yapıları hep daha agresifti.Şimdi saçma sapan yerlerde köşeli olmayacak yerlerde oval tasarınlar yapıp hiç ettiler neredeyse tüm güncel kasalarını.Şahsi fikrim tabi.
Angel led farlar ve boyanmış böbrekler düşündürüyor ama bakmaya değer bence.
96 Model 5.20i Bussines Sahibinden Makyajlı
İlan No: 360378804
535d'yi almış bizim arkadaş. Bursa yollarında görünür artık![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)