Arada 70 bin tl var.Öyle çok seri satılan bir araç da değil doğrusu belki 1 sene bekler ,belki 2 ,belki ertesi gün satılır aradaki zaman riski faktörü fluence göre daha büyük.150 bin tl'sini bağlayıp kârını ne zaman alacağı belli değil.
Ha diğer araçları da bu kadar öldürüyorsa ayıp ediyor orası ayrı mesele.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Dostum tabiki bahsettiğin galericiliğin genel olarak en büyük riski zaten ama şöyle düşün, SS in değer biçtiği gibi 150 ye bu aracı aldığını düşün fazlası da olur da hadi 170 diyelim, ertesi gün güle oynaya satar millet sıraya girer. 1 günde 20k iyi paradır herhalde dimi? Sonuç olarak bence biçtiği değer gereksiz ölü..
ekstrem marka ve modellerde bu iş böyle ben yıllardır diyorumda gençler işi bilmediği yada işin içinde olmadığı için gözleir fazla boyanmış bu piyasa fiyatlarına alın bakalım 300-350 ye maseratiyi 5 ay sonra satışa koyun zaten alıcı çıkmıycakdır galeriye verin size vericeği fiyat en fazla 100-150 olur.. balon olmayan piyasada o rakamdır zaten..
millet sanıyorki bu fiyatlara satılıyor bende diyorumki bana satılan bir araç gösterin ilandan kalkması satıldı anlamına gelmiyorki burda ne ilanlar gördük satıldı diye ilandan kalkıp 3 ay - 5 ay sonra tekrar ilana koyulan..
Bu arada yukardaki picasso şahane ötesiymiş tam bir fiyat performans aracı her kuruşu hakediyor o donanıma ...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
pertcilere gelsin
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
E90 320 D 335 jantı çok yakışmış
tabi ya ...
İşte senin o dediğin Maserati gibi markalarda olmuyor abi.Çok yüksek rakamlara satılır mı,satılır.Ama bir Audi gibi,Bmw gibi,Mercedes gibi alıcısı olmaz.Maseratinin alıcısı zaten belli.Ama elinde 220 bin tl olan adamın önüne koy bunla emsal bir A6 veya 5 Serisi donanımları yüksek olsun adam gider onları alır.
Çünkü bizim piyasada bile alırken millet konforunu donanımını aslında ikinci planda tutuyor.İlk düşünülen satarken satabilcek miyim veya ne kadar zarar ederim.Belki telefonda ciddiye almayıp sallama rakam söylemişte olabilirler.Şahsen ben galerici olsam biri beni arasa bu araba için getir bakayım hemşerim derim, nedir ne değildir.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
E39 540;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
E63 M6;
///M Rulez...
Rafine m5 böylesini bulamazsınız kaç yıldır dsc off sikintisi yokaraba güzel ama ilanda boyasız demiş buğra reyiz'le(ayrılmadan önce) bir canlı yayında 2-3 parça boya var demişti.
And m5:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
PSA Brother's
Beyler, 85.000 TL'ye kadar favori Amaroklarınızı paylaşabilir misiniz ? Çevrenizde birinin aracı varsa o da olur.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)