aynen bu bununda bir bodykitleri var dehşet..
aynen bu bununda bir bodykitleri var dehşet..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Gitmeden piyasalarına daldım , fiyatlara bakarken insan sebepsiz bir seviniyor ; kısmet olursa Miami merkez rahat olsun herkeZZ edition F10 M5: Used 2013 BMW M5 For Sale
yok kanka ben Honda sevmıyorum o paraya Volvo alırım...
sıfır V40
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
ıkıncı el S60R
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Hafta içi esnaf ve bürokrat dostlarımızı ziyaret etmek için ve hafta sonu ailemle 200 km/s sabitleyip Yedigöllere gitmelik uzun yol koşturacak nefis bir A8 tdi
...
1955 Chevrolet Apache
Used 1955 Chevrolet Apache For Sale
babamın çocukluk arkadaşında vardı. ben o zamanlar 5 6 yaşlarında filandım rengi filan çok hoşuma giderdi. tabi bu kadar temiz değildi.
@Alpii
Marka-model belirtmeden bu konuda ilan paylaşmak yasak.
O yüzden eksilenmişsiniz, araçla ilgisi yok.
15 bine kadar İstanbul içi ocak söndürmeyecek favorileriniz dökülsün şöyle bir
Yukarısı hayatlar
Hayaller : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
--Tek ve Gerçek 20.000 (Yirmi Bin) Km--
İlan No: 406184070
Xsara vts ...
6-7 ay önce 100binlik araba 150bin değildi ama. :/
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)