61 e al 97 e sat hey maşallah :D
Printable View
@anıl turan 185 e c200d amg lacivert alıyorduk vazgeçtik ankara koluman pahalı bu araçlar zaten
Ss motors'tan aldık iki ay önce bir arkadaşa 2015 22 binde amg siyah elektrikli bagaj koltuk olan paketlisinden 150'ye kendiside command ve 19 jant yaptı şu an biniyor biraz daha beklerseniz o fiyatlara bulursunuz sizde ama sonradan command 8-9 bin arası jantlarıda orjinal aldı çıkma olarak 6 bin lastiklerde csc6 3 binde o şekilde harcadı ilandaki rakama yaklaştı
lüks araçlarda ciddi oluculuk yapıyorlardır diye tahmin ediyorum takip etmek şart ozellikle uzun sure satılmazsa aldıklarına yakın fiyata düşüyorlardır , iki araç arasından hangisi dersen nasyoneldeki derim donanım olarak fark mevcut 19 jant vs çok zor değil bana kalırsa
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Honda Civic
çarpışan araç olarak kullaanılmış galiba :D
512.000 km de koltuk bu durumdaysa,250.000 km yazıp koltuğu bim poşetine dönmüş S ler kaç km dedir siz hesap edin :)
s350;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
S90
Ön tarafi bi o kadar guzelken arkasinin leş olmasi üzücü..
egea ya nasil benzettim anlatamam. 1 ay kiralik egea kullanmanin kafasi :D arka farlar, on capraz gorunusu, direksiyonu ayni egea...
MYCARS 2016 MERCEDES-BENZ AMG GTS 4.0 BURMESTER SIFIR
İlan No: 406015000
Değişik enteresan favorilerimde aracın 100 katı bankada olduğunda alacaklarımdandır
Aynı semtten paylaşıyorum
Galerinin sahibi teyzemin amcamın oğlunun kızının kocasınındır
:P
toplamalık bir tane hafif hasarlı bmw almışdım geçen sene 2015 5.20d benim gittiğim şasecide meşhur bir oyuncu abimizin patladığı hatta tv lere manşet olduğu aracı vardı bundan..
arabayıda gene benim tanıdığım sevdiğim bir abim almış.. cafe zincirleri falan var oda benim gibi hobi olarak ara sıra kazalı araç alıp toplar satar tabi o büyük oynuyor bu tip araçlardan aşağı takılmıyor aracı direk almış yani tramer sigorta yok temiz geçmişi araç en son şasede askıdaydı prova yapıyorlardı uzun bir süre öyle kaldı yaklaşık 1 ay oturması için .. resimleri vardıda sildim sevdiğim bir abim yanlış olmasın diye ....
özete saadete gelirsek baya ucuza almışdı 300 küsur binlere almışdı ..