2006 Range Rover 3.0 TD6
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Çok üzer mi bu model bir şey ? Kronik hastalıkları nelerdir? Aldığın gibi şunları yapman gerekir, şu kadar harcarsın diyebilir misiniz?
Not: Forumda açılan konulara baktım
Benden araba alan fotoyu bile benim çektiğim fotolarla atıyor ilana![]()
159 ve e36. e36 aylarca 17-18 liraya satılmadı. en son verin ben alayım satarım dedim. 23 liraya ben sattım.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bir suredir bende araştırıyorum genel kanı temiz bakımlı denk gelirse çok fazla sorun yaşamayacağım, 2006 ustu hatta denk getirebilir ve butcemi ayarlarsam 2008 tdv8 bakıyorum
yanlız bu araçlarda enteresan bir piyasa var 2003 e 120 yazanda var 2007 de 95ben 2012 kasaya çevirmemiş arıyorum ozellikle daha hoş geliyor bana
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
BMW z4 2.8i sdrive-renk ,jantlar,koltuklar.. hakikatten çok iyi bee
m plus almaktanda bu şekilde 40. yıl daha mantıklı
Araba yabancıdan yabancıya değilse eğer dolarla satıldığını görünce hemen bi kafamda "şimdi reklamlar..." sloganı çalıyor![]()
Böyle ilan açanları da hiç anlamıyorum. Resimlerde 5.40 gördüm arkada yazan. İlan 5.18. Herhangi bi açıklamada göremedim.
Fiyat niye dolar, dolar ile mi almış. Zarar etmemek için mi dolar fiyatı vermiş yoksa göze az gözükür diye mi.
Araç 5.18 se zaten alıp böyle garajda seyretmek dışında, bineceksem eğer, 15.250 tl bile vermem.
Garaja dekor olarak alınır ama.
F30 pazarı çok acayip. Vallahi bazı ilanlar s2000 ilanları gibi. Ama haklıda sayılabilir. 2012 model boyasız 40.000 de standarta ek bi xenon, deri koltuk, ışık paketli dışı orjinal M paket 3.16i ya DOD 96 teklif etti. E şimdi bu adamlar ne kadardan ilan açacaklar onu çok merak ediyorum![]()
daha once paylaşmıştım bu c180 i 200binden düştü? şimdi aklımdaki sorular 1- bu galeri bu arabayi kaça aldı ki 12bin lira indiriyor 1 ayda? 2- 160-165e verir mi??
aslinda bu c180 de deri göğüs, analog saat, renk ve 19 jantlari ile tam aradigim kombinasyonda. ancak fiyat yine yüksek. aradim 163e düşebileceklerini soylediler, ilan aciklamasinda bu aracin kasko değeri 163bin derken sinyali almaliydim halbuki. anyway vatoz baligi gibi kuma gömülüp biraz daha düşmesini bekleyecegiz sanırım, cunku fiyat yine de fazla...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)