Olmaz mı![]()
5 serisi için pazarlığımız devam ediyor, sonuçlanmazsa buna yazılmayı düşünüyoruz. Bize kısmet olmazsa da yabancıya gitmesin.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
28-30 bin arası 2005-2006 ve ya üzeri aşırı yüksek km olmayan büyük kazası olmayan araç öneriniz var mı? Aracımı bugün sattım arayışa girdim.
Tam olarak kriterlerine uyuyor mu bilmiyorum ama Barış'ın Peugeot 307 XSI'ı gerçekten çok bakımlı ve düzgün bir araba, kendiside foruma üye.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
http://www.techturkey.com/forum/otom...4-307-xsi.html
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ben nedense audi sevmiyimmmm
Bmw Merso dışına çıkmam
Audi benim için sadece q7 nedense![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
MermiiiPorsche 718
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)