PROMINENT vardı zamanında lotus o sever lotusuda onunki lotusun ağır abilerindendi .. bizim dediğimiz bu gokarttan hallice olanlar ..
bendede zamanında vardı lotus toplayamadık ayrı mesele patladı elimizde![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Jetta 1.2 TSi turbo motor araba kullanmasını iyi bilmeyen adam aracı altından kaçırır
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
O kadar bile etmez. Tr ye gelen mustanglerin çoğu marlboro aracı. Onlar iki sene önce 24 25e satilmiyordu. Hepsi 3.8 bu bide otomatik varsın 40 olsun maksimum. O da diğerlerine nazaran daha temiz oldugu icin. Ama soyle bir sey var. Bu kasa 4.6 gt yok diye biliyorum tr de. Gtlerin çoğu bi eski kasa. Kaldi ki 4.6 gt ile svt arasinda dağlar kadar fark var. Alip o sekilde binmek icin ne 3.8 ne de gt tercih etmem şahsen. 4.6 svt apayrı...
azda olsa var. 99-04 arası kasadan 3 tane manuel 4.6 gt var diye biliyorum türkiye'de bir tanesi bende. çok sofistike, çok kaliteli bir araç olmasada ekonomik sayılabilecek 8 silindir motoru, sorunsuz olması, parçalarının çok pahalı olmaması, manuel ve kilitli diff olması sebebiyle tercih edilebilir Türkiye şartlarında. svt hiç yok bu kasadan sonradan svt ye çevirmektense yeni kasalarda ki 5.0 coyote motor swaplanabilir. yurt dışında yapılıyor sn95'lere bolca.
6-7 ay önce 50 liradan ilana çıktığını hatırlıyordum. Tr deki alfa piyasasına en hakim olan esnaf bir arkadaşla görüştüm. 47 liraya gittiğini söyledi ankaraya bakırköyden. Hoş bizi alakadar etmez , aracın şu anki sahibi 40 bin lirayada almış olabilir , birisi ona hibede etmiş olabilir , yoldada bulmuş olabilir ? Serbest piyasa sonuçta. Ciddi ciddi niyetlenmiştim 53 verdim vermedi , 55 in altına inmedi.
Kaputun ön tarafı göçük mecbur boyanacak , işinin ehli zanaatkar ustaya yaptırsak 300 - 400 maliyet. Şanzıman yağı değişecek yine 400 gider. Triger değişecek iyi senaryo 400 , kötü senaryo krankın bazı parçalarıda işin içine girerse 1000 tl. Ivır zıvır illa ki çıkacaktır orayada 1000 tl yaz. Daha git - gel masrafı falan eklemedim ? Tahmini 4000 tl masrafımız olacak. Ki buda 159 gibi nazlı bir araç için normaldir. E kardeşim aldığının paranın üstüne 10 lira koymuşsun bari şu eksiği gediğini yap. Yada fiyattan düş alıcınında gönlü olsun satıcınında. 55 in altına veremem dedi bende hayrını gör dedim.
Belkide hayırlısı böyle oldu , olmuşken en iyisi , en düzgünü olsun istiyorum. 1.8 tbi için pusuya yattım. 3 üne 5 ine bakmayağım. 1 tanesi mersindeymiş ben görmedim daha , bi taneside konyada benim avatardaki arabanın 2 önceki sahibindeymiş. Bakalım hayırlısı.
Boş geçmeyelim...
cls
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Güzel bir araca sahipsiniz o zamanfox body coyote ve old edge denilen sn95lere oldum olasi isinamadim. Çocukluk hastaligi sanırım 4.6 svt nin cok ayrı bir havasi sesi var. Bosuna terminator demiyorlar sanirim
Ufak dokunuşlarla da (tabii abd 'de
) 2.6 bi kb veya whipple sc ve itb ile cok rahat 500+ olabiliyor. O bile fazlasiyla yeterli. Ülkemizde suan hayal tabii ama emeklilik icin iyi bir ikramiye olurdu
![]()
Mercedes c serisi mercedes sevmem ama resmen aşık oldum çok güzel![]()
V6 alıcam niye amerikan alıyım ki yok amerikan alıcam niye V6 alıyım .. amerikan bana göre V8 dir.. amerikanın V8 ni avrupalı bile üretemiyor amerikanın V8 nin sesi bile bir başka..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)