ahaha orası doğruda tam olarak egsozlu, bişeyler yapmaya çalışmış ama çokta olmamış a180 kıvamında görünsün ki yolda falan pislik yapsınlar :D
Printable View
Hocam bırakalım herkes ne anlıyorsa onu paylaşsın sahibindendeki favori listesini herkes aynı şekilde kullanmazki biri alacagi arabayi favlar biri kombinasyonunu çok sevdiği arabayı favlar biri kelepir bulur onu favlar herkeson hayatina kimse karışamaz bırakın herkes istediğini paylaşsin :D
Toyota AE86
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Biraz daha kredi yükü kaldırabilecek durumum olsa hiç düşünmez FC nin yanına koyardım.
Hâlâ kapı açtırır,hatun kaldırtır,dönüp baktırtır CL500;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
not:konuda sürekli astra,golf,megane paylaşılmasını bekleyen arkadaşlar bakmasın
A3 2.0TDI Temiz duruyor ancak fiyat biraz yüksek gibi.
CLK
Hiç eskimeyecek sanırım. Çok iyi ya.
Maşallah aracınız çok güzel cv films de testini izledim bu forumdan olduğunuzu bilmiyordum tamda e39 almayı düşündüğüm zamanlarda satılığa koydunuz ama kismet değilmiş alacağım ödemeleri toplayamadım yoksa belkide geçen hafta beraber özgörkey de çay içecektik :D
Aslında bir konu açılmıştı, mantıklı ilanlar paylaşıyorduk, ancak fazlalık olarak görülüp kaldırıldı
abi Cabrio 59 bindi, zam gelmiş, durumuyla ilgili hiç bir fikrim yok,
Coupe motor kaputu değişik, kondisyonu yıllar önce iyiydi, sonradan başına iş geldi mi, şuanki durumu nedir bilgim yok