e46 dizel çok pahalı. Güncel 320d ile aynı gideceksin aşağı yukarı, ama 2 katını yakacaksın neredeyse.
Printable View
e46 dizel çok pahalı. Güncel 320d ile aynı gideceksin aşağı yukarı, ama 2 katını yakacaksın neredeyse.
eskiden bir doğan görünümlü şahinlerimiz vardı güzel günlerdi.. sonra m3 görünümlü bmw ler türedi ardı kesilmedi c63 amg görünümlüler s line görünümlüler gti görünümlüler .. hiç bir şeyin sahtesi orjinalinin yerini tutmaz oda ayrı..
bence bunun vakti gelmişdi öyle iki marşpiyel bir spoiler takmakla olmaz adamlar hakkını vermiş :D
scricco cabrio arkadaş paylaşmışdı gerçi .. konu içeriği gereği koydum tekrardan..
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
mercedes sl
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Range Rover
Discovery
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...39089757/detay
G classe
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...60089039/detay
Buna nediyim bilemedim 300c mi rollye royce mu :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...42832923/detay
Tabiki bu işin piri çıkış noktası ve ilham kaynağı olan doğan görünümlü şahine bir saygı duruşu yapmadan geçmek olmaz.. özünü geçmişini unutanın geleceği olmaz..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...33306054/detay
bu araba için demiyorumda bmw falan hikaye 1.5 3 silindir 130 beygir ve 1600 kilo...
bu arabalara verilen paralara cidden yazık.. matematiği olan hesap kitabı olan 130 beygirlik 3 silindirli bir motorun 1600 kiloyu nasıl götüremiyceğini tahmin eder.. araba sürünüyor..
418i yakin bir arkadasimda var, performans olarak gercekten cok kötü ozellikle uzerinde agirlik varken..
bu araba az falanda yakmaz zaten hikaye.. arabada 3 kişi olucak yokuş yukarı olucak çok değil bagajda hafif dolu olucak .. sen seri adam gibi çıksın diye vericeksin dip gazı araba 14-15 litreleri görücek.. sonra fabrika verisi 5-6 litre yakıyor derler..
Arkadaş 418 ilk çıktığında burada yazdığımda, öyle motor mu olur lan o kiloya dediğimde bütün forum bana karşı cadı avı başlatmıştı. İşte yeni teknolojiler artık böyle, 3 silindir olduğuna bakma artık senin japon araçların eskide kaldı, gelecek bu, sen alamıyorsun diye *** atıyorsun falan.
Şimdi herkes aracın gitmediğini, rampada spor moda geçtiğini, anca pazara markete gidileceğini yazmış. Ben ise o günlerde buradan işittiklerimle kaldım. O dönemde aldığım eksilerle başbaşayım :D
Olsun, en azından gidipte böyle araçları almadım da aldırmadım da :)
Bmw eski bmw değil ben E60 sonrası bmw leri ne beğenirim ne överim.. bana göre malzeme kalitesi gayet fazlasıyla premium bir araca göre düşük.. bmw de hyundai vw renault furyasına uydu ne koparırsam karım mantığında..
sağlam eski köklü bmw cilerin çoğu şu anda bmw de değil.. birazı maseratiye geçdi birazı jaguara birazı porscheye...
Bmw nedir diye merak edenler eskilere bulabilirlerse binsinler ne demek istediğimi kendileri bile çok iyi anlar..
Yeni kasadan önce gelen son parti sanırım , doluluk muazzam
Audi A6 : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Abi hangisi eskisi gibi ki?
arkadaşımda 2017 A4 1.4Tfsi var, sıfır aldı, oyuncak araba gibi, Audi ağırlığından eser yok, sıfır arabanın başlık kısmının altındaki deri kalktı, üstelik herhangi bir şey yapılmadan, kendiliğinden olan bir hasar, arka koltuklara nadiren oturulur, ama koltuk derisi dalga dalga,
inan abi 2006 model A4 gibi değil, o zamanlardaki kalite yok,
sırf Audi'de değil, Mercedes içinde aynı şey geçerli, eski kalite yok