"Dünya malına önem vermeyen aile"
Arabaya da bakmamış olabilirler. :)
Printable View
ben bu eski arabalarda kilometre düşürenlere valla kızmıyorum adam 25 yaşında araba almaya gidiyor kaç binde diye bir soru soruyor ya, 350 bin desen hemen yancı oooouuuuuuvvvvvv çokmuş enişte bu bize yaramaz diye çıkışıyor aynı araba 220 bin olunca enişteye yarıyor ama :)
Kombinasyon çok güzel , bayi çıkışlı , fiyat çok güzel , SUNROOF NEDEN YOK ABİCİM - Ghibli Dizel ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
true car 318Cİ M SPORT MAKYAJLI ORJINAL
İlan No: 444924543
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
su kasayi ne zaman gorsem bi degisik olurum. bence bmw nin efsanesidir
1.6 Tdi b8 passat'a 225 bin tl versem gece kalp krizinden diğer tarafa giderim,Hoş Vag grubunun hepsine gıcığım:D
Vw passat:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Volvo v60 D4:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Laguna
bu paralara alınabilecek güzel araçlardan bence.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Pert seven abilerime gelsin lunaparkta çarpışan araba olarak kullanılmış Renault Laguna tramer kaydı bile 3 mesaja anca sığmış :D
Renault Laguna: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Alfa Romeo Giu. Satıcının açıklamaları çok samimi geldi bana, araba da güzel.
E60 520D
lagunada en beğendiğim kasa bu kasalar .. ağırlığı var bir makam havası duruşu var.. alınıcaksa bende privilliege plus denilen tam dolu paketi alınmalı .. elektrikli deri ısıtmalı koltuklu sunrooflu esp li falan filan.. ona güzel bir multimedia teyp takdınmı donanımsal olarak bugün full paket diye satılan pek çok araca kafa tutar.
W212'de en beğendiğim kombinasyon ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Karı satmıyorum abi masaj salonu işletiyorum edition :D - Continental GT ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Abi son attığın privilage demiş ama 3.0 Initiale paketler de bile opsiyon sunulan özellikler ve multimedyası falan fabrika çıkış mevcut gerçekten çok güzel araç . Elektronik aksamı eğer servis dışında iş bilmeyen saçma sapan ustalara düşmemişse gayet keyifli , ben hala konuşan bilgisayara bugün bile çoğu arabada denk gelmedim :D
Şuan piyasada alınacak bu güçteki en ucuz 2jzli araba
Heralde maliyeti 150bin fazla tutmuştur...